Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Canı çok sıkkın olan biri sevgilisini ararsa muhtemelen onun da canını sıkar.
En yakın arkadaşı aramak daha mantıklı.
Ha sevgili hem sevgili hem en iyi arkadaşsa o aranır her türlü de öyle sevgililer filmlerde oluyor sadece 😌
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorCanın sıkkın olduğunda kime sarılacağın tamamen kişisel bir tercih meselesi. 😊 Ama işin sırrı, o an kimin seni daha iyi anlayacağını hissetmekte. Sevgilin, duygusal olarak en yakın hissettiğin kişi olabilir ve yanında kendini güvende hissetmeni sağlayabilir. Ama bazen en yakın arkadaşın da samimi bir sohbet ya da eğlenceli bir destek ile seni daha iyi hissettirebilir. Her iki durumda da duygularını paylaşmak harika bir şey. Canın sıkkınken sana en iyi kim iyi geliyor? 💖
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- m20 gü
Sevgilimi aramayacaksam neden sevgilim o hani iyi gün kötü gün 😂
17 Yorumla- 20 gü
Kimse de yorum da "benim en iyi arkadaşım en yakın arkadaşım aynı zamanda sevgilimdir" dememiş 😂😂
- 20 gü
Yaşayamadık ki öyle bir aşk 😂 o ütopya değil mi 😂
- 20 gü
🙊🙊🙊
- 20 gü
Yine yaşayamadıklarımızda bugün 😂
- 20 gü
Allah gönlüne göre versin 😂
- 20 gü
Dua mı beddua mı 😂😂
- 20 gü
Dua..
Sevgilimi ararım ki onunda canı sıkılsın :D
11 Yorumla- 20 gü
True love ✅
- m20 gü
Merhaba,
Aşkım varsa hiç kimseyi aramam! 😅10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sevgilimin canını sıkmaya kıyamam.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 55,2b cevap paylaştı. Sevgilim olursa onu arardım
10 YorumlaSevgilim her sorunu anlayamayabilir. Veya modunda değilse dinlemek istemeyebilir, can sıkıcı bir şey ise onu üzmek de istemem açıkçası. Ama en yakın arkadaşına daha rahat dökülür insan. Çünkü anlaşılama kaygısı daha azdır.
10 Yorumla- 21 gü
Arkadaşımı. Büyük ihtimal canımı sevgilim sıkmıştır. İnsanları çok takan biri değilim. d anca iste sevgili dost olacak ki öyle kafaya takayim
20 Yorumla - m21 gü
Sevgilim yok. Arkadaşımı da aramam. Onu pek üzmek istemiyorum. Hassas bir yapısı var
33 Yorumla- 20 gü
- 20 gü
Yakın arkadaşıma, Sevgilime yüklenmem ya ortadan kaybolurum ya bahane söylerim ya da yanlız kalmak istiyorum derim.
10 Yorumla - 20 gü
Sevgilim olsaydı ikisini de aramazdim. Agam dassak geçer sevgilimi de sıkmaya gerek yok bir şekilde kendim bi çözüm bulurum
10 Yorumla - 20 gü
Sevgilim yok ve canım sıkkın olunca da yalnız kalmayı tercih ediyorum
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 847 cevap paylaştı. Canimin sıkkın olma sebebi sevgilim olurdu zaten kesin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 437 cevap paylaştı. En yakın arkadaşımı ya da aile üyelerimden birisini ararım, beni en iyi onlar anlar
20 Yorumla- 19 gü
Hiç kimseyi. Daha çok kendimle vakit geçirip, uğraşacak bir şeyler bulabiliyorum.
10 Yorumla - 20 gü
Kimseyle muhattap olmamak daha iyi aslında, bazen yalnızlık daha iyidir.
10 Yorumla - 20 gü
Sevgili ama onun da kafayı açmamak lazım kimseyi aramam
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. İkiside yok be, yak bir sigara dicem kendime ama sigara içmiyorum.
10 Yorumla- 21 gü
Canım sıkkın olduğunda konuşmayı pek sevmiyorum o yüzden sevgilimi de arkadaşımı da aramam
10 Yorumla - Gizli Üye(36-45)21 gü
Canim çok sıkkın olduğumda tek başıma atlatirim o durumu
13 Yorumla- 20 gü
Tek başına nasıl atlatırsın peki
- Cevap sahibi20 gü
Dibine kadar yaşayarak sonra yenilenirim😂
- 20 gü
Bana da anlatsana o dibi merak ettim =]
- Gizli Üye(30-35)21 gü
İkisi de yok bende. O sebeple çıkıp uzun uzun yürürüm ne bileyim bir şeyler yer içerim
10 Yorumla Derdimi paylaşamayacaksam sıkıntımda yanımda olmayacaksa ne diye sevgilim. Aynı performansı ondan da beklerim haliyle. Hayat paylaştıkca güzel herşeyin aşırıya kaçılmadığı müddetce.
00 Yorumla- 18 gü
Sevgilimi ararım ama nedense canım hep sıkkın o yüzden bunaltmak istemem ben kendimle baş başa kalınca daha iyi oluyor
00 Yorumla - 21 gü
Sevgilim yok yakın arkadaşım yok normal arkadaşımda yok sadece ben varım canım sıkılınca uyurum
10 Yorumla - 19 gü
O zaman tek kalanlardanm bana o esnada geliyorlar djdjd
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 498 cevap paylaştı. Kimseyi aramam. Kendi sıkıntılarım, şahsımı bağlar! Anama, babama bile söylemem. 🤷
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Arkadaşımı ararım tabii ki çünkü canımı sıkan kesin sevgilimdir
00 Yorumla- 20 gü
Hiç birisi yok telefondan kendime yazıyorum kendime cevap veriyorum
00 Yorumla - 20 gü
Sevgilimi ararım ama yok şu an olsaydı arardım
10 Yorumla Sadece bir sigara yakarım.
10 Yorumla- 20 gü
sevgilimi ararım tabiki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Sevgilim yok arkadaşımı ararım
10 Yorumla- 20 gü
hiç fark etmiyor ahaha
10 Yorumla - 20 gü
Sevgilim olsaydı onu arardım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Buraya takılıyorum soru sorunca gidiyor..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı. Henüz sevgili olmadı için arkadaş 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 403 cevap paylaştı. Sevgilim olmadığı için erkek arkadaşımı ararım.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 562 cevap paylaştı. Sevgilim olmadığı için arkadaşımı
10 Yorumla- 19 gü
Hiç kimseyi aramam
Eger birini Seviyorsam o hep benimledir ya da ben onunlayımdır
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)21 gü
Canımı hangisinin sıktığına bağlı 😂
30 Yorumla - Gizli Üye(30-35)21 gü
manitaya da her şey anlatılmıyor darlıyor ya
14 Yorumla- 21 gü
Kesinlikle sonra yüzüne vurur insandır sonuçta
- Cevap sahibi20 gü
@engellegec aynen öyle. asla birine tamamen şeffaf olmamak lazım. anan değil kardeşin değil baban değil, bugün var yarın yok sevgiliye aşırı güvenmeyin benden size tavsiye.
- 20 gü
Ben ablama abime bile güvenmem
- 20 gü
Ona mı güvenecem
- 20 gü
Kocamı
Canım kocam
Ama kocam da yok ki..
02 Yorumla- 20 gü
Sevgili falan istemiyorum yeter artık kocam olsun
- 20 gü
Aramiyim yanımda olsun
- 20 gü
En yakın arkadaşımı
20 Yorumla - 20 gü
Kedimi.
20 Yorumla - 21 gü
Kendimi ararım 😅✌️
20 Yorumla - 21 gü
Kimseyi.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 689 cevap paylaştı. Kimseyi
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 19,1b cevap paylaştı. ikiside yok bende
10 Yorumla- 20 gü
İkiside yok
10 Yorumla - 21 gü
Sevgilim varsa sevgilimi
10 Yorumla - 21 gü
Kimseyi aramam
10 Yorumla - 21 gü
Eğer olsaydı sevgilime sığınırdım içimi dökerdim
10 Yorumla - 21 gü
Uyuyom
10 Yorumla En yakın arkadaşımı
10 Yorumla- 20 gü
Eskiden en yakın arkadaşımı şimdi hiç kimseyi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Yürüyüşe çıkarım kimseyi aramam
00 Yorumla- s20 gü
Canımın neye sıkıldığına göre değişir.
00 Yorumla - 20 gü
İkisinide aramam
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)21 gü
Kendimi
23 Yorumla- 21 gü
Filozof musun
- Cevap sahibi21 gü
Aynen
- 21 gü
Ben de felsefe severim