Bir anda her şeyden soğuyan sevgili?

sekiz aydır devam eden bir ilişkim vardı ilk üç aydan sonra çocuk bir anda ben ayrılmak istiyorum her şeyden uzaklaştım soğudum bir anda bana böyle oluyor eski ilişkilerimde bundan bitti demişti ayrılmıştı benden ertesi gün ablası vasıtasıyla buluşmuştuk ve aşırı pişman olduğunu görüp barışmıştım o günden beri bir problem yoktu sonrasında ağzından evlilik düşmeyen adam ev bakmaya başlamıştı yani o kadar kusursuz gidiyordu ki prenses gibiydim ilişkide sonrasında gecesinde seni çok seviyorum diye telefonu kapatan adam sabah buz gibi bir adama dönüştü sosyal medyadan çıkartmış konuşmak istemedim yazmış bana bende hiç üstüne düşmedim ablasıyla konuştum evde herkesle tartışıyormuş bunalıma girmiş bir anda en zevk aldığı şeyden bile zevk almamaya başlıyor el titremeleri falan var arkadaşı bile tedavi olması gerekiyor dedi ayrıca geceleri uyku problemleri de var ailede sinir hastalığı da varmış ama çocuk bana bunları hiç çaktırmıyordu yani bir sorun olsa bana anlatmadan kendi içinde hallediyordu babası bile sürekli kızı arasana böyle biter mi diye baskılıyormuş ve normalde o kadar enerjik biri ki bir anda bu şekilde buz gibi oluyor bu nasıl bir hastalık olabilir ben sosyologum az çok tahminim var bana fikir verir misiniz

Bir anda her şeyden soğuyan sevgili?