Merhaba,
Karşı cinsin güzelliği veya yakışıklılığı çekim hissetmeniz için yeterli oluyor mu?

Merhaba,
Karşı cinsin güzelliği veya yakışıklılığı çekim hissetmeniz için yeterli oluyor mu?

Güzellik veya yakışıklılık bir algıdır. Güzel kızı veya yakışıklı bir erkeği görünce sadece bir etkileşim olur. Asıl çekim zeka ile başlar. Bir kişi sana yeni bilgiler katıyorsa, bakış açını genişletiyorsa, insanlara bağırıp çağırarak değil bilgisiyle dövüyorsa, hedefi, beklentileri ve hayalleri varsa özellikle de bu zekasını ve düşüncelerini doğru yerde kullanıyorsa asıl çekim o zaman olur.
Hayır tabii kide. Yani sadece güzellik, yakışıklılık yetmiyor. Önemli olan o görünüşün dolu olması. Yani zeka daha önemli, iç güzellik daha önemli. Ruhu iyi olmayan biri istediği kadar yakışıklı olsun gözümde hiçtir. Önce insanlık önemli. görünüşü ne olduğu değil zihni çirkin olmamalı. Bu yüzden birine çekim hissediyorsam yakışıklı veya çirkin olmasına bakmam. Zeki erkek beni fazlasıyla çeker.😄
😅😅
Saol var ol jfjfj
Teşekkür ederim :)
Ruhlar âleminde değiliz kfjf herkes neyin nesi olduğunu iyi bilir kimseyi tanimadan herkes dış görünüşe bakar bazen dış görünüş bile bazı hataları siler jfjd herkes farkında ama kabullenmiyoruz sanırım
Bence değildir, çünkü dışı güzel, içi çürük olan bir çok insan var. İçi güzel olmayan birine çekim hissetmek ne kadar yeterli veya mantıklı bilmiyorum.
Cevap
13Cevap
Hayır. İstediği kadar yakışıklı olsun zekası geriyse ya da kanı bozuksa bir anlamı kalmıyor.
Elbette.
ben karaktere bakarım
Dış görünüş önemli ama m*l ise çekim falan kalmıyor
Yüzü güzel, kalbi çirkin aldın başına dert. Amaan kalsın geride dursun 😅
Saniyelik olan bir durumun ne kadar çekim gücü olabilir ki..
Güzellik ve zeka ikisi bir araya geldiği zaman ortalık Alev alır
Beenimm Benn bennn jjdjdjdkd
😿😿
Yetersizdir. Kafa yapın uymadıktan sonra çekim olsa ne yazar. Onunla iki kelam edemedikten sonra yatakta oyun oynaman sana sadece bedensel hazdan başkasını vermez lakin o ruhundaki boşluk ise depresyona çekim için yeter.
Benim için değildir. İlk önce karakteri gelir ama çok ta yakışıklıysa bir ayrı güzel olur tabii 😂
cekim hissetmede en az etkili sey guzellik/yakisikliliktir desem.. oyle olmasa sitede tanidigim profil fotosuz erkeklere cekilmezdim herhalde hahahah
Yetmez, ortak ilgi ve zevkler daha fazla çeker insanları birbirine
değil, jest mimikler davranış ses tonu enerjisi daha etkili bence
Hayır değildir , beyin olmadıktan sonra neyleyeyim sıfatı
Değildir benim için. Güzellik ikinci plan. İnsanlık önemli.
Güzellik+çekicilik. İten bi güzellik bir süre sonra güzelde gelmez.
Tek başına yeterli değil. Birçok tamamlayıcısı da olmalı.
Zinhar yetmez. Güzellik dikkat çeker ama içi boşsa anlam ifade etmez.
güzellik anlık çekim yaratabilir ama sonraki evreler karşılanmıyorsa ortada çekim mekim kalmaz. Anca günlük ilişki yaşarsın o da ten uyumun varsa
Hayır tek başına yeterli değil
her şey onunla başlamıyor mu zatenn
Hayır yeterli değildir
Asla değildir benim için
hayir yeterli degildir
Hayır yeterli değil nasıl taşıdığı daha önemli
Hayır yeterli değil 😀
Etken ama nedeni değil.
Tanışmak için yeterli
Geçiçi bir süreliğine. Yeterli gelebilir.
Başta evet ama sonradan kaybolan bir şey bence
Tek başına yeterli değil.
Hayır değildir benim için
Bana göre yeterli degil
Hayır değil tabiki
bence çok etkili
Yetmez
hayır değil
Hayır
Hayır yeterli değil
Hayır.
Hayır değildir