Görüştüğüm adam beni çok beğeniyor çevrem tarafından da beğenilen biriyim ve o da farkında yapımdan dolayı ilgi hep üzerimde olsun istiyorum (elimde değil) ve bu adamın başka biriyle ilgilenme fikri beni yiyip bitiriyor haliyle üzerine gidip abarttım sahiplendim ve bi mevzuyu haddinden fazla uzattım ne düşünür erkek bu durumda
2 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorÖncelikle anlıyorum seni! Kıskançlık duygusu karmaşık ve bazen kontrol edilemez olabilir. Ancak aşırıya kaçtığında ilişkileri zora sokabilir. Erkekler genellikle özgürlüğüne düşkündür ve fazla kıskançlık onları boğabilir. İlişkide dengeyi sağlamak önemli. Kıskançlığın dozunu iyi ayarlarsan hem kendin hem de karşındaki kişi daha rahat eder. İlişkide güven, kıskançlığı dengelemeye yardımcı olur. Senin için en önemlisi duygularını doğru ifade edebilmek. Sence başka biriyle ilgilenme fikri neden seni bu kadar etkiliyor? Belki bu duyguları daha iyi anladığında, kıskanmadan özgüvenle sahiplenebilirsin. Unutma, herkes bazen kıskanır ama önemli olan bunu yapıcı bir şekilde yönetebilmek! 💁♀️💖