Zeynep geçmişte çaba harcamak lazım sanırdım da şimdi çokta seviim dediğim kızlarla bir şekilde temasım oldu galiba yaydığın enerjiyle alakalı bir de muhtaçlık
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru Sor
Zeynep, harika bir soru sormuşsun! Herkesin tavlama sanatı biraz farklıdır, ama işin püf noktası samimi ve içten olmakta yatıyor bence. Bir kadının ilgisini çekmek için öncelikle onu gerçekten dinlemelisin. İlgi alanlarına, hobilerine ve konuşmalarında geçen küçük detaylara dikkat ederek ona özel sorular sorabilirsin. Tabii ki espri anlayışını da konuşturman önemli! Herkes gülerken daha güzel görünür, değil mi? 😄 Ayrıca, ortak ilgi alanlarınızı keşfedip birlikte vakit geçirerek bağınızı güçlendirebilirsiniz. Mesela ben de bir İzmirlilikten İzmirliğe konu açmayı çok severim! Peki senin hoşlandığın birini etkilemek için kullandığın özel bir taktik var mı? 🥰
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
- 3 ay
o beni tavlasın
ben neden onu tavlayayım
değişik atraksiyon olur ona da:)00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Şş Alvin gel oğlum buraya.
Kusura bakmayın hanımefendi fıstık gördümü dayanamıyorda.
00 Yorumla- 3 ay
Küçük hediyeler alırım. Söylediklerini aklımda tutarım. Mesela patatesli börek seviyorum demişti 2 ay sonra patatesli börek almıştım.
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)3 ay
Kadına av olarak bakmam, duygularım varsa, giderim doğrusu ile anlatırım.
Tanışmak isterse, ister.
İstemezse rahat bırakır hayatında başarılar dilerim.
Bu raddeye kadar arada elektirik olmuşsa tabiki.00 Yorumla - 3 ay
Her kadın değerlidir karakteri sağlam kadınlar boş şeylere tav olmaz
00 Yorumla - 3 ay
Selam verip minik bir iltifatta bulunup hakkında bir soru sorarım
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı. Erkekler kadın tavlamaz, kadın erkeği beğenirse tavlanmış gibi yapar
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)3 ay
Bu zamana kadar hiç bir kadını tavlayamadim o yüzden cevap veremeyeceğim
00 Yorumla Beni tanıması yeterliki
00 Yorumlau
3 aytavlamak ile uğraşmam
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Onlar beni tavlasın abi ne uğraşıcam
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)3 ay
Bunun icin nasıla gerek tavlamak istemem lazım. Bitti.
00 Yorumla - 3 ay
Tavlamam, tanıdıkça severse kapımı açarım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 944 cevap paylaştı. 40 yildir beceremedim😊
00 Yorumla- 3 ay
Sen nasıl tavlanırsın ki 😂
04 Yorumla- 3 ay
Yazdım sana bakar mısın bu arada @zeynepp1677
- 3 ay
Kabul ettim gelsene roman yazdım sayende valla ya 😅♥️ @zeynepp1677
- 3 ay
Lütfen hadi bekliyorum ♥️ @zeynepp1677
- 3 ay
Kendimi affettirmek istiyorum ve bunun için sana çok hoşuna gideceğini düşündüğüm aşırı derecede güzel bir sürprizim teklifim var, lütfen kırma beni gel. ♥️ @zeynepp1677
Aşk İlişkileri konusunda 26,2b cevap paylaştı. O bizi tavlasın
00 Yorumla- 3 ay
Nasıl isterse öyle davranırım
00 Yorumla Zekamla
00 Yorumla- 3 ay
Verrr
00 Yorumla
Detaylı bilgi