- 24 gü
Böyle bir tanıdığım olmuştu.
Eski nişanlısının ismini koluna kocaman bir şekilde yazdırmış ve eski dememden de anlaşılacağına göre nişan atılmış. Kadın başkasıyla evliymiş. Erkek tarafının da en son muhatap olduğumda gerisi takılmalık ilişkileri vardı. Yani sonrası nişana kadar gitmemiş , sevgili boyutunda kalmış. Buradan da anlaşılacağı üzere değmez.02 Yorumla- u24 gü
belki parası yok sildiremedi :D
- 24 gü
Hiç sanmam. Astsubaydı.
En İyi Cevaplar
- 25 gü
Biraz düşündürücü bir durum. Eski sevgilinin adı dövme olarak kalıcı bir şekilde ortada ise, yeni bir başlangıç yapmayı planlayan biri için kafa karıştırıcı. Ancak mesele sadece dövme değil; kişinin geçmişiyle olan bağı nasıl yönettiği, yeni ilişkiye duyduğu saygı ve bağlılığı önemlidir. Dövmeyi sildirme, değiştirme ya da geçmişle bağını açıkça ifade etme niyeti varsa, bu bir çözüm olabilir. Neticede dövme bir sembol, asıl olan ise geleceğe dair nasıl bir yolculuk yapmayı planladığımız.
00 Yorumla
- u25 gü
Bunu yapan biriyle selamlaşmam bile, sevgilisinin ismini dövme yaptıranların akıllarından zoru olduğunu düşünüyorum.
Eşmin dahi ismini yazdırmadım, yazdırmam. Rahmetli kardeşimin ismini yazdırdım. Çocuklarımın doğum tarihi var ve isimlerini yazdırabilirim. Torunlar olduğunda onların isimlerini yazdırabilirim. Onun dışında başka kimsenin ismini yazdırmam. Yani amne baba katdes evlat dışında yazılan isimler bana gereksiz geliyor
23 Yorumla- 24 gü
Teşekkür ederim
- 25 gü
Damımıza damımıza kar yağdı 🤣🤣daha neler höst
07 Yorumla- u25 gü
aman nolcak ne güzel damalı
- 25 gü
Eşek mi ki damalı olsun 😂
- u25 gü
sanki gibi galiba
- 25 gü
Kendisi gibi bir damalı bulsun😂
- u25 gü
möğğ
- 25 gü
Evet möğğğ
- 23 gü
Teşekkür ederim dede
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Hayır, evlenmem tabiki.. Kim vücuduna kimin ismini dövme yaptırıyorsa onunla evlensin! Evlenmeden isim dövmesi yaptıranlar da ne kadar akıllı olduklarını bir daha düşünsünler..
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Herkes hayatında birilerini sevmiştir. Olabilir aslında ama o dövmeyi sildirmeyen, üstünü kapatmayan biri ile de olmaz.
10 Yorumla- 25 gü
Hayır zaten bunu kabul eden net geniştir. Her şeyin çaresi varken hem silinebilecekken hem de üzeri başka bir dövme ile kapatılabilecekken bunu yapmayan biriyle zaten merhabam bile olmaz değil ki evlenmek.
11 Yorumla- u25 gü
bi merhaba diyeydin bari beee
Sen bu görüntüyü sorun etmiyorsan bence problem değil. Herkes sevebilir. Bazıları böyle saçmalıklar yapıyor. Önemli olan şu an seni seviyor olması
14 Yorumla- 23 gü
bana göre hayatında kalıcılığı kesin olmayan birinin dövmesini yaptırmak saçma ayrıca dövme şuanda silinebilir sildirmemiş olup benle evlenmesi saçma hatta saygısızlık. evlenmeyi geçtim kolunda birinin adı yazarken başka biriyle ilişki kurmak çok saçma
10 Yorumla Hiç hoş bir şey değil karşı taraf için berbat hissetirecek olan durum. Uzaklaşılması gereken
10 Yorumla- m25 gü
Sildirmeyi teklif ederdim. Sildirmezse evlenmezdim tabii ki.
10 Yorumla - 25 gü
Hayır. Eğer bir izi kalmış ise ve yok etmeye gerek duymuyorsa yanında kalmam.
10 Yorumla - s25 gü
Çok kötü bir olay bu ya. Aklıma İncir Reçeli 2 filminin şu sahnesi geldi;
https://www.youtube.com/embed/ZdtZD0-uC4w01 Yorumla Sildirir öyle evlenirim
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)23 gü
Evlenmem damgalanmis o başkasına ait olmuş yine döner ona 🙂
10 Yorumla - 23 gü
Kocamın adını bile yazmam anamın adını yazmamisım ben kalmış sevgiliminkini yazacam böyle birini kabul etmem
05 Yorumla- 23 gü
Ya valla ne geldiyse başıma merhametimden geldi ben bi aptallık edip kabul ederim belki
- 23 gü
Senin kız arkadaşınmı fotodaki
- 24 gü
Hayır.
Eğer onu unutsaydı zaten sildirirdi veya silinmiyorsa da başka bir şekille üstünü kaplardı.01 Yorumla - 24 gü
onu şimdiye kadar sildirmemişse problem var demektir. bir de insan neden birinin adını dövme yaptırır ki :/
01 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hangi zihniyetle yaptırdı bilmiyorum ama üzerine kızgın demir bastırması şart. Jxndjd
04 Yorumla- 25 gü
Sadecw kolunda canım anam yazması olabilirjdjxjsjxjdjd
01 Yorumla- u25 gü
canım kaynanam diye değiştirmeside kolay olur hem
- 25 gü
En sacma buldugum sey ya niye vucuda birinin adini dovme yaptirir ki insan... tamamen sacmalik
01 Yorumla - 25 gü
Bi zahmet kolundaki dövmesini sildirsin o kadar canım değilim
04 Yorumla- 25 gü
Küfür de edemiyoz Ksde jdjd
- 25 gü
Hiç yaptirmasin daha iyi boyama defteri degil sonuçta
- 25 gü
Sildirirdim zaten etik değil kendiside sildirmesi lazım
10 Yorumla Hayır benle tanışmadan önce sildirmesi lazım anca öyle
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 830 cevap paylaştı. Bunu yapan biri büyük ihtimalle slktır. Ve benim öyle insanlarla işim olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Derisini yüzerek o dövmeyi sildikten sonra halâ evlenmek isterse düşünülebilir😄
00 Yorumla- 25 gü
ben var ya onu parca pincik ederim he bi de utanmadan sevgili mi yapacakmis?
00 Yorumla - s25 gü
Asla oğlu asla.
01 Yorumla - 23 gü
O dövme silinmeden evlilik olamaz
10 Yorumla - 23 gü
Hayatta kabul etmem büyük konuşmayayım da
10 Yorumla - 24 gü
- Olmam
10 Yorumla - 24 gü
Defol şeref.. siz insan derim
10 Yorumla - 25 gü
Zahmet olmazsa silsin beyefendi
10 Yorumla - 25 gü
Hayır , hatta ilişki biterdi
10 Yorumla - 25 gü
Sildirsin bir zahmet
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)24 gü
asla olmam ya enayi miyim
30 Yorumla - 25 gü
Allah korusun
11 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır dövmesi olan biriyle de evlenmeyi düşünmem…
03 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 894 cevap paylaştı. O anda sildirse bile evlenmem
02 Yorumla- 25 gü
hayır çöpe atarım onu
02 Yorumla- 25 gü
Yok yok değil
- u25 gü
Ben evlenirdim evet dövme sonuçta
02 Yorumla- u25 gü
aşk adamı kör eder görmezdin dimi
- 25 gü
görmem
- 25 gü
tabi canim beni de kuma alsın
04 Yorumla- 25 gü
seni de alsin hatta 😀
- 25 gü
😀😀
- 25 gü
Bu yüzden eşimin adını bile yazdırmadım
01 Yorumla - 25 gü
Ne münasebet tabi ki hayır
02 Yorumla- 25 gü
Kıyamet belirtisi olur bu 😏
Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Sildirirse sıkıntı olmaz
03 YorumlaAy iğrenç olmaz sildirip gel derim
04 YorumlaAsla evlenmem
10 Yorumlaevlenmem
10 Yorumla- 24 gü
eskisi olanı almam
10 Yorumla - 24 gü
Sildirsin
10 Yorumla Hayır
10 Yorumla- 24 gü
Hayır
10 Yorumla - 24 gü
Evlenmem
10 Yorumla - 25 gü
Evlenmem
10 Yorumla - 25 gü
Evlenmem hayır
10 Yorumla - 25 gü
Hayır
10 Yorumla - 25 gü
Hayır
10 Yorumla - 25 gü
Hayır
10 Yorumla - 25 gü
Evlenmem
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Yok ne münasebet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır evlenmem sildirse de evlenmem
00 Yorumla- u25 gü
Evlenmem
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı. Sildirmesi gerekir
00 Yorumla- 25 gü
Her gördüğümde hatirlayacağım o yüzden olmaz
00 Yorumla - Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi