- 3 ay
Sadece kadınların yaşadığı lanetli bir ada varmış. Bu adanın üzerinden uçaklar geçtiğinde genelde düşermiş. Adadaki kadınlar da uçaktan hayatta kalanları öldürürmüş. Bigün yine bi uçak düşmüş sadece bir adam sağ kalmış. Kadınlar adamın etrafını sarmış. Adam durumu farketmiş. Demiş ki madem öleceğim sizden son bir isteğim olabilir mi. Kadınlar kabul etmiş. Adam demiş ki aranızdaki en çirkin kişi beni öldürsün. Sonucu ezelin son sahnesi gibi size bırakıyorum.
Kadınların çok olduğu yerde düşünce olarak valla iyi olabilir de pratikte kanser eder 😅00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 3 ay
Hayır istemezdim çünkü rahat edemezdim ancak şöyle bir durum olurdu içinden biriyle evlenirdim dini bir resmi nikah kıyardım o eşim olurdu, bir şey olduğu zaman kadınlar ile o sohbet ederdi ben çok fazla muhatap olmazdım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kadın dayanışması bayılırım 😂
10 Yorumla- 3 ay
O kasabada ne dedikodu dönüyordur offf.
Muhtemelen kimse kimseyi çekemeyip birbiriyle de küstür. Sadece foto çekmek için yanyana ggeliuorlardır😄
00 Yorumla - 3 ay
Oluşum hikayesi nedir onu öğrenmek lazim önce. Peygamber devesi hikayesi gibiyse yakinlarindan gecmem 😂
02 Yorumla- 3 ay
Erkekleri yiyor olabilirler 🤣
- 3 ay
Baksana hala sadece kadınlar yaşıyormuş 😂 ara ara oraya yerleşen erkeklerden kalıntı yok 😂
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Hemen gidip yaşayalım dicek onca insan vardır ama o kadar kadınla ömür geçer mi bizim türk kizlari kadar çeneleri olmasada yine de çekilmez
00 Yorumlaİstememek aptallık olur. Hizmetkarlari olur her işte yardımcı olurdum
10 Yorumla- 3 ay
bu ne be wonderwoman filmindeki gibi amazon kadınları mı bunlar :D :D
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 382 cevap paylaştı. Beni aralarına kabul ederlerse neden olmasın 😂😂 her erkeğin hayali olur zaten 🤣🤣
00 Yorumla- 3 ay
Kasaba girişinde ki tabela da yazan ''CEHENNEME HOŞ GELDİNİZ''. Erkekler için :D
00 Yorumla Parça pinçik ederler..
00 Yorumla- 3 ay
Ay yok kime trip atıcam
00 Yorumla - 3 ay
Tek başıma evet üff 😂
00 Yorumla - 3 ay
Abooooo düşünmesi bile zevkli
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)3 ay
Kesinlikle 😇yapmaktan uyuşsun istiyorum
00 Yorumla - 3 ay
kulaga hos gelıyor 30 gün deneme hakkımız var mı
00 Yorumla - 3 ay
Süper fikir
01 Yorumla- 3 ay
benim yorumum resmen sansüre uğramış.. nasıl bir platform burası anlamadım.. espri yapmak bile sansürleniyor...
- 3 ay
Hayır tabikide ölmek istemiyorum
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 13,1b cevap paylaştı. Evet iyi olur
00 YorumlaKim istemez ki
00 Yorumla- 3 ay
Cennetten bir köşe adeta
00 Yorumla Kafam şişer
00 Yorumla- 3 ay
tek erkek ben olacağım ama :D
00 Yorumla - 3 ay
Istenem
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)3 ay