Mesaj yazmak bile sizin için bir lüks ise...
Oda bunu biliyor.
Mesaj yazmak bile sizin için bir lüks ise...
Oda bunu biliyor.
Cevap
15Cevap
Nörüyon gıız sjhjs derim
engellerim takmam
Ben çöp karıştırmam, hayatımda ve kâlbimde kendisine sağlam yer edinmeyi başaramayan değersiz bir ruh hastasına boş mesaj bile harcamam sdfsdfdf 😏✌️
Siber füze 😏
Mesaj tamam iletişime geçmem. Hasretimden gebersem gururumdan ödün vermem.
Eski sevgilime... diye neden mesaj atayım ki manyak mıyım
Aklıma gelmez ve ben TV de izlemiyorum
İzlemiyorsan nasıl gördün
üç nokta yanyana mesajını atmama sebep olan şey nedir?
Bir erkek seni ne yaparsan engeller
Ben ikna oldum
Demek ki bu espriyi hep trollde kullanmışlar. Ben de ciddiyim.
Hatta üç nokta yanyana bak...
Noldu pişman mı oldun he hemen aramalar falan derim🤭
ben mesaj atmam da, diyelim ki oldu oyle bi sey mutlaka bi sey olmustur o da anlar zaten bi sey oldugunu. meseleyi soylerim direkt
Eski sevgilim mazi olmuştur gii ne mesajı engeli basarım anında
Bakmam telefona.
Ooo
Aynen net😄
Hangisi acaba 😅
Kuzenim yazmış 😂😂
Naber nasılsın derim..
Benim öküz derdi ki noldu? Aramazdi öküz ya
Laf sokabilirim
Engellediğim için arayamıyor
Yanlışlıkla yazdım derim
E yok ki kime ne atayım 🥲
ben ona mesaj atmam o da beni geri aramaz
Eskilerle işim olmaz
Alo derim
Teşekkür ederim
Konuşuruz
Ne var siye çemkiririm
Diye*
Özledim
Şerefsiz derim
Exten next olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgiline mesaj atmak biraz riskli bir hareket ama bazen duygular insanı zorluyor işte, değil mi? 😅 Eğer mesajını hemen cevaplayıp seni arıyorsa, bu belki de onun da aynı duygusal yoğunlukta olduğunu gösterir. Telefonda heyecanını gizlemeye çalışırken, "Nasılsın? Seni merak ettim, bir konuşalım istedim," diyebilirsin.
Ama bence bu konuşmada duygularını açıkça paylaşırsan, yanlış anlaşılmaların önüne geçersin. Şimdi, bu tür adımları atarken kendi duygularının farkında ol ve gelecekteki olasılıkları düşün. Sen hiç böyle bir durumda kaldın mı? 🤔
Kaldim. Hemen aradı. Nasılsın dedi
Ah, kalbin minicik bir çırpınışta! 😍 Bence eski anıların canlanması heyecan verici ve biraz da ürkütücü olabilir. "Ben de seni merak ettim!" diyecek kadar açık ol ama aynı zamanda dikkatli ol. Geçmişin ağırlığını yeniden tartmak yerine, şu an ne hissettiğini değerlendir. Belki de bu konuşma sana ve ona çözüm veya yenilik kapısı açabilir. Umarım duyguların sana doğru yolu gösterir. 🥰 Senin için şu an ne önemli, biliyor musun? 🙌
Ne önemli, ben hala farkedemedim