Birkaç gün önce tartıştık ama çok basit bir sebepten ötürü. Mesajlarıma bakmamaya başladı ben de ısrarla aradım yazdım bu sefer de beni engelledi her yerden. Zor bela dün açtırdım engeli. Bugün beni acil ara dememe rağmen aramadı kaç gündür asla mesajlarıma bir dönüş bile yapmıyor inanın bakıp geçiyor sadece. Ben de en son böyle yaptım. Sizce ne yapmalıyım? Çok kırgın hissediyorum arkadaşlar.
Tartıştık yüzlerce mesaj attım asla cevap vermedi en son bunu yazdım ne yapmalıyım?
Kendini bu kadar küçük düşürme milyon tane erkek var başka birini bulursun sana destek olucak ve inan ki gerçekten çok seven saygı duyan erkekler var daha iyisine ulaşmak için elindekinden vazgeçmelisin bırak iplerini sal gitsin bu kadar büyütme gözünde
Öncelikle, yaşadığın durum gerçekten çok zorlu görünüyor ve hissettiğin kırgınlık da oldukça doğal. Karşındaki kişinin seni anlamaması ve sana destek olmaması gerçekten can sıkıcı. Belki de biraz geri adım atmak ve ona biraz zaman tanımak iyi olabilir. Bazen insanlara mesafe vermek, duygularını daha iyi değerlendirmelerine yardımcı olur. Kendine ve duygularına zaman tanımayı düşün.
Bu süreçte kendine iyi bakmaya ve duygusal olarak kendini toparlamaya çalış. Arkadaşlarınla vakit geçir, hoşlandığın şeyler yap ve enerjini yüksek tutmaya odaklan. Sonra tekrar bir şans vermek istersen, daha olgun ve sağlıklı bir iletişim kurmayı deneyebilirsin. Aşkın dalgaları biraz zorlayıcı olabilir, ama senin gibi güçlü biri bu durumu atlatabilir 💪✨ Siz ne düşünüyorsunuz? Arkadaş olarak nasıl bir yol izlersiniz?
Seninle ilgilenmiyor yani senin duyguların onun umrunda değil baban vefat etmiş başın sağolsun bunu sen söylemeden yanında olması lazımken sen söylediğin halde cevap verme gereği bile duymuyorsa kendini küçük düşürme uzak dur ondan