Yardımınıza ihtiyacımız var?

4 yıldır bi ilişkim var evlenmeyi düşünüyoruz ailelerimiz biliyor bu yaz düğün yapmayı düşünüyoruz ben biraz irdeliyorum daha erken falan diye kendisini çok seviyorum onun da sevdiğine inanıyorum ama şöyle bi sorunum var bi kız olarak normal olaraktan bi düğün hayali bi evlilik teklifi gibi hayallere kapılıyorum nasıl olucak falan diye gözüm yüksekte bi insan da değilim ilk tanıştığımız yıl bana böyle evlenme teklifi edicem işte düğünümüzde böyle nikah yapıcaz falan filan diyen adam şimdi bana zamanı geldiğinde bu konuları konuşalım konuşmak istemiyorum diyor anla artık falan filan yok işte yüzük alırım teklif etmem falan ya zaten ay bi teklif etsin şeyinden değilim etmese de olur mevzu bu değil herkes evlenme teklifi alarak mı evlendi hayır ya da herkesin düğünde mi nikahı kıyılıyor hayır bunlar ufak detaylar takılmam böyle şeylere bana ben bunları konuşmak istemiyorum zamanını bekle anla artık falan demesi hoşuma gitmiyor insanlar böyle böyle dediğimde ben buyum ben herkes değilim diyor ve bu durum çok canımı sıktı ilerde çocuğumuz olur ise ismi ne olsun diye sorduğumda sen ne istersen o olsun diye hiç umursamıyor ve istemsizce verdiğim 4 yılıma acıyorum ne yapmalıyım sizce ben mi abartıyorum bilmiyorum ayrılığa kadar geldim yani ayrılmak dahi istiyorum çünki böyle yaptıkça beni çok üzüyor verdiğim emeğe acıyorum uzaklaşıyorum
Yardımınıza ihtiyacımız var?