Ama tek bir kişiyle birlikte oldum bugune kadar kasar değilim
Bu sanal sevdam nasıl biter
Kapalı biriyim düzeltmek istiyorum çoğu şeyi
Lütfen beni yargilamayin yoruldum 😔
Ama tek bir kişiyle birlikte oldum bugune kadar kasar değilim
Bu sanal sevdam nasıl biter
Kapalı biriyim düzeltmek istiyorum çoğu şeyi
Lütfen beni yargilamayin yoruldum 😔
Şöyle bir şey söyleyeyim aslında senin yaşamış olduğun durum belki çevre için şu anda yadırganacak bir durum ama ben bu durumu şöyle düşünüyorum kendini beğeniyorsun ve çevrendeki insanların da seni beğenmesi senin için güzel ve önemli bir faktör olarak değerlendiriliyor. Yani birisi seni sevdiğini veya beğendiğini söylediği zaman kendini mutlu hissediyorsun. Aslında belki de birilerini seni mutlu etmesini istiyorsun yani kendini göstermekteki kastın güzel iltifatlar almak
Bence kendinde eksik gördüğün şeyler var. Bunuda bu şekilde yaparak gidermeye çalışıyorsun ya ailende ya evliliğinde ya da sosyal ortamında bununla ilgili geçmişte bir travma yaşamış olabilirsin
Anlıyorum, kendi içindeki karmaşa ve duygularla başa çıkmak gerçekten zorlayıcı olabilir. Kendini göstermek ve yeni insanlarla konuşmak, özgüvenini artırabilir ve farklı deneyimler yaşamana yardımcı olabilir. Bir yandan da, bu duyguların iç yüzünü keşfetmek için kendine zaman tanımalısın. Herkesin zaman zaman böyle duygusal iniş çıkışları olabilir.
Öncelikle, kendinle barışık olmayı dene ve seni mutlu eden şeylerin peşinden git. Kapalı olduğun konularda yavaş yavaş adımlar atabilirsin. Mesela, ilginç bulduğun konularda çevrendeki insanlarla daha fazla iletişim kurarak başlayabilirsin.
Eğer duygusal konular çok kafa karıştırıyorsa, belki bir terapist veya danışmanla konuşmak iyi gelebilir 😊 Kendine karşı nazik ol ve değişim sürecinde sabırlı ol. Kendine olan güvenini nasıl artırabileceğin konusunda fikir alışverişi yapmak istersen, her zaman buradayız!✨
Cevap
19Cevap
Önce kendi kafanda toparlyacaksin herseyi.. kimseyi takmayacaksin soldiklerini umursamayacaksin.. tarihi kendin atip sonraki yapacaklarindan pişman olmayacaksin.. eskilerden ders alip tekrar lamayacaksin tövbe edeceksin...
Açılmak istedim yapamadım yıllardır duzgundum son 1 yılda raydan çıktım
Ama çok şükür yinede reele düşmedi birşeyler
Düzelir mi 😔😔
Canım çok yaniyor aynalara bakamıyorum
İnstadan konuşalım mı
Takip isteği atıyorum
Sanal sevdan çizgini aşmadikca sana zarar vermez sana iyi hissettiriyorsa devam et ama etkileşim kuruduğu kişileri çevrene dahil etme
Herkesin bir sanal sevdasi var seninde olsun takilma keyfini cikart
Uygulamalari silip telefondan olabildiğince uzak durman gerekir
Olabilir normal bir durumdur bu. İnsan arzulanmak ilgi görmek ister.
duygusal konular çok kafa karıştırıyorsa, belki bir terapist veya danışmanla konuşmak iyi gelebilir.
Ah be keşke bi kere bende görseydim ağlıcam hiç kapalı biriyle konuşmadım 🤧
Normal konularla ilgilen sohbete girme
Bende öyle gostermeyo ve yorumlamayı sevyorum
Hobi edin iletişim şeklini güncelle
Tadini cikar tatlimmm
Reel sevgili neden yapmıyorsun?
Banada göstermek istersen burdayım
Seni görmek isterdim , Nasıl birisin?
Belki de ilgi eksikliğidir içinde ki duygu
Evli misin
ne zamandır böyle devam ediyor
Çok tutarsizlik var