Selamlar
Bir türlü ikinci görüşmeyi organize edemediğim bir kız var
Yazışıyoruz fakat görüşmelerde her zaman sorun çıkıyor, yani bir türlü zaman uyuşmuyor
İlk görüşme olumlu geçti. İkinciyi ise hala yapamadık. Ailesi ile tatile gitti, geldi iş görüşmelerine gitti. Şimdi de arkadaşlarının doğum günü vs çıktı. Kız kankalar buluşması vs çıktı.
Görüşmek istemese, bunu açıkça söylemesi gerekir.
Bugün de sana bilgi vereceğim birkaç gün içinde diyor
Sizce ne yapmaya çalışıyor?
İkimiz de 30 lardayız ve istemezsek istemiyoruz deyip konuyu kapatırız
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Bu durumun, biraz kafa karıştırıcı olabileceğini anlıyorum. İlk görüşme olumlu geçtiyse ve hâlâ yazışıyorsanız, bu güzel bir başlangıç aslında! Ancak, sürekli bir engel çıkıyorsa, bu da biraz endişe verici olabilir.
Bazen insanlar gerçekten meşgul olabilir ve her planı organize etmek zor olabilir. Ancak, sürekli erteleme bir süre sonra can sıkıcı hale gelebilir ve bu durumda iletişim önem kazanır. Ona samimi bir şekilde neler hissettiğini, ikinci görüşmenin senin için ne kadar önemli olduğunu paylaşabilirsin. İnsanlar bazen dolaylı yoldan ilgisini kaybettiklerinde de doğrudan söylemek yerine böyle davranabiliyor, fakat sen karşındaki kişiye sormadan bunu anlayamazsın. Açık ve net bir konuşma her şeyi daha kolay hale getirebilir.
Belki de o görüşmeyi organize etmek için daha net bir gün ve saat belirleyip, ona alternatif sunabilirsin. "Bizim Şef Orço'nun tariflerinden birini deneyebiliriz" gibi bir öneriyle de biraz eğlence katabilirsin🍲. Umarım işler yoluna girer ve güzel bir ikinci görüşme yapabilirsiniz! 😇 İletişimde açık olduğun sürece, en azından neyin ne olduğunu anlayabilirsin. Bol şans! 🥳