Asosyal erkekle ilişki?

Yaklasık 3 aydır tanışıyoruz ama aramızda bir şey var mı yok mu bilmiyorum. Kendisi asosyal ve aşırı üşengeç, sadece ortak bir arkadaşımızla ve benimle okuduğumuz şehri gezmiş (kendisi yemek yemeye çıkmadığı sürece bir yere gitmiyor). Onun dışında yurtta kitap okuyor, oyun oynuyor ve dizi izliyor. Okul çıkışı hep ikimiz gideriz yurda kadar ama okul çıkışı bir şeyler yapmıyoruz ki bu zamana kadar da sadece 1 kere planlı bir şekilde dışarı çıktık sabah 10 dan akşam 5 e kadar gezdik yemek yedik kahve içtik, bana sürekli haftasonu naptın ya da napacaksın gibi sorular soruyor ama dışarı davet etmiyor NEDEN? Ufak temaslaramız oluyor sınıfımdaki diğer kızlarla da arası iyidir genel olarak herkesle arası iyidir ama bana her şeyini anlatması, ailesinden bahsetmesi, benimle dışarı çıkması ve beni her zaman beklemesi bana acaba dedirtiyor ama brn mesaj atmadıkça genel olarak mesaj atmıyor. Bir de mesajıma 11.20 de cevap veriyor ama ben o zaman bakamıyorsam O 11.27 de tekrar mesaj atıyor.(son cümledeki durum kafama çok takılıyor)

Güncellemeler
1 yıl
Not: İnsanlarla iletişimi gayet sağlıklı sadece fazla insanla samimi olmayı sevmiyor
Asosyal erkekle ilişki?