Merhaba canlar,
Sırf seviyorsunuz diye sizi kötü hissettiren kişiyle ilişkinize devam etmeye mi çalışırsınız? Yoksa iyi hissettirenle devam mı edersiniz?

Merhaba canlar,
Sırf seviyorsunuz diye sizi kötü hissettiren kişiyle ilişkinize devam etmeye mi çalışırsınız? Yoksa iyi hissettirenle devam mı edersiniz?

sadece ben seviyorum diye bana kötü hissettiren bir insanla beraber devam etmem beni anlayan, beni gerçekten sevdiğine emin olduğum, her koşulda beni destekleyen ve bana iyi gelen bir insanla yola devam ederim
Bir ilişkide beklentiler vardır
Sevmek, sevilmek, değerli hissettirilmek, daha ilerisi, cinsel arzular beslemek ve karşı taraftan istenmek.
Kötü hissettiriyor, heves kırıyor, eski enerjik halinden eser kalmamış stres sahibi yapmış ne diye durayım yanında? yola değer verenlerle devam etmek isterim. Bu beni Kötü biri yapmaz, Kötü, bencil, sorumsuz biri yapmaz. O ilişki iyi gelmiyorsa karşındaki insan sorumsuz, kaba saba, odun biriyse niye kendimi yıpratıyim.. yormadan sevin, yormadan kırmadan
Zaten hep biz kötüyüz.. anlamaya çalışmak yok
İyi hissettiren ile devam etmeyi seçtim 3. Aya yaklaşıyoruz artık böyle
Mecbur jsjsj
Yo benimki mecburiywtten 😂
Kötüden beslenen var mı da bazen saçma soruyorsunuz cevabı belliyken
Kim siter ki demişsiniz ya aşağıda 😂
Riski göze alarak cevap yazdım artık sonucu neyse raziyik 😂
Bugün 3 oldu 4 de olurdu alıştım modlar acımasız ya da yükselme peşinde sen kuralı iyguluyorsun tebrikler 😂
Teşekkürler 😂
Teşekkürler 😂😂.
Sevmek harika bir duygu, fakat ilişkilerde mutluluk ve huzur da en az sevgi kadar önemli. Kendini kötü hissettiren biriyle sadece sevgi uğruna kalmak, uzun vadede seni daha mutsuz yapabilir 🤔. Bence, sevgi kadar saygı, destek ve mutluluk da ilişkilerin temel taşları olmalı. Yeni flörtlere yelken açarken, seninle aynı frekansta olan, sana huzur veren birini bulmak esas! Senin düşüncelerin neler? 😊
Aynen ya, kendine acımasız davranmak hiç mantıklı değil 😌. Önce kendi mutluluğun gelir. ❤️ Yeni fırsatları değerlendirmek en iyisi!
Cevap
7Cevap
Anlamak anlaşılmak gerekiyor ilişki de insanın içi rahat ise rahat olması gerek buda 2 kişinin arasındaki samimiyet ve birbirleeine verilen guvene verilen güvenide taşımaya sarsmamaya bağlı problem var ise karşılık diyologa ihtiyaç vardır kimse sevgisine kıyamaz. Bu böyledir. 😊
Herşeyden önce
Seviyorum diye kötü hissettirenle 1 sene geçirdim. Anamdan emdiğim süt burnumdan geldi. Allah iyileri iyilerle karşılaştırsın.
Zeki olan iyi hissettirenle devam eder diğer türlü insanı yaşlandırır. d
Di diii dkjfd
İyi hissettirenle devam ettim, o da eve kadın attı.
Beni yatağa atamadığı için olabilir.
Bilemem artık.
Sevdiğim ile devam ederim vazgeçmeyi öğrenene kadar
☹️☹️
Acıttı 💔
Ah bee
İyi ve değerli hissettirenlerle sürekli yüzünde gülücük olmasına sebep olanlarla devam☺️
Onu beşi bilmemde, sevmediğim insanla hiçbişey yapmam, kaldıki sırf iyi hissettiriyor diye sevmediğim insana katlanmak.. Okadar basit değil, gönül işi bu
aradığım yorum kesinlikle. Sevmediğin bir insanda kişiye ızdırap, sevip değersiz hissetmekte. En iyisi ikisinden de uzaklaşmak.
Aynen canım
ben iyi hissettirenle devam ya, askimdan olsem de hic soyle gurursuz olmadim. beni mutsuz eden adamla isim olmaz
İyi hissettirenle kesinlikle. Sevgiyi de öldürür diğer türlüsü.
İyi hissettirenle. Bana kötü hissettireni sevmem ben. Toksiklik uzak ola
Sevmek yetmez, sevilmek ilgi değer görmek birbirine iyi gelmek gerek.
Kötü hissettiğim hiçbir yerde kalamam
İyi hiss etdirenle, öz saygı gözel bir şey
Kız ne kadar güzelmiş
Kötü hissettiren birini hayatımda tutmak istemem
değerli olduğun yerde kalmakta fayda var
Sevdiğim insan bana kötü hissettiriyor ise neden durmalıyım ki
İkisiyle de kalmam yalnız kalırım
İyi hissettiren tabi ki
Kendimi iyi hissetmediğim hiçbir yerde kalmam
İyi hissettiren her türlü alır
İyi hissettirenle elbette
Kalırım aşk onun kusurlarını bile görünmez yapıyor
Aynen öyle. Sevmediğin insanınsa herşeyi batar, olmasa bile kusur arar bulur insan sürekli
İyi hissettirenle
İyi hisettirenle.
İyi hissettirenle
İyi hissettirenle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?