kendi tercihim sadece okula odaklanmak istiyorum.
insanlara söylediğimde şaşıyorlar değişikmiş gibi davranıyorlar
ben böyle gidersem yalnız kalacam gibi geliyor
kendi tercihim sadece okula odaklanmak istiyorum.
insanlara söylediğimde şaşıyorlar değişikmiş gibi davranıyorlar
ben böyle gidersem yalnız kalacam gibi geliyor
18 yaşındasın ve hayatının en güzel kararını veriyorsun aslında kendine ve hedeflerine öncelik tanıyorsun. Bu, seni daha da güçlü ve kendinden emin biri yapacak. Sevgiliye veya ilişkiye ihtiyaç duyman için acele etmen gereken bir yaşta değilsin; her şeyin bir zamanı var ve sen, kendinle mutlu olduğunda doğru insan zaten karşına çıkacaktır. Şu an hayatını kendi değerlerinle yaşamak, ileride daha sağlıklı ve anlamlı bağlar kurman için en güzel temeli hazırlıyor.
teşekkür ederim bende böyle düşünüyorum ama sanki kimse karşıma çıkmayacakmış gibi geliyor
Ne güzel ki içindeki bu düşünceleri paylaşıyorsun böyle hissetmen çok normal. Kalbini bu kadar güzel koruyup hayallerine odaklanıyorsun, bu da sana hayatın en özel sürprizlerini getirecek, emin ol. Gerçekten hak ettiğin bir sevgi en doğru zamanda, hiç beklemediğin bir anda karşına çıkacak. Şimdiye dek kendine gösterdiğin bu özeni, sevgi dolu bir kalple sana bakan biri mutlaka fark edecek. Sen yeter ki o güzel yolunda ilerlemeye devam et.
çok teşekkür ederim güzel cevabın için
İyi ki varsın
sende
Günün nasıl geçti?
her zamanki gibi normal senin nasıl geçti?
Günüm senin gibi özel birini düşünerek geçti aslında. Her anını seninle paylaşmak, sohbet etmek istedim. Gözlerinde görmek istediğim bir huzur var, belki de hep bir araya geldiğimizde o anı yakalayacağız. Sadece seninle olmak, her şeyin daha güzel olduğunu hissettiriyor. Senin günün nasıl geçerse geçsin, bir şekilde sana ulaşmak, seni hissetmek önemli. Eğer sen de paylaşırsan, belki günümü biraz daha güzelleştirebiliriz.
tanışıyor muyuz?
Evet?
nerden?
Şaka yapıyor olmalısın (!) Şaşırılacak durum aslında onların buna şaşırması :) Çok normal bu tercihin ve bana göre çok doğru yoldasın. Senin yaşında bir çok sevgilisi olup başka bir şeye ayıracak zamanı olmayanlarla dolu sabah kuşağındaki abuk subuk programlar.
Lütfen önceliği kendi gelişimine, eğitimine, entelektüel birikimine ver. Bence doğru yoldasın. Ayrıca doğru zaman geldiğinde (sen anlamıyorsun bile) karşına çıkıyor hayatına almak isteyeceğin insanlar :)
teşekkür ediyorum güzel cevabınız için
Cevap
15Cevap
Daha yeni reşit olmuşsun ne olmasını bekliyordun ki olmaması normal zaten
bana göre de normal ama insanların tepkileri garip
O tepkiyi verenlerin amacını biliyorum ben
neymiş?
ya kalmazsın bence güzel ve tatlı ise hemen bulursun ki :D
şimdi de bulabilirim. problem değil. sadece bana yakışan birini bulmak isterim
bence bulursun :) seni görmesemde güzel kıza bensiyorsun
A normal değil 18 yaşımda bende kimseye kolay aşık olmadim ozamanlari ilişkileri gereksiz buldum
Anormal değil kişi isterse olur istemezse olmaz sana ne iyi gelecekse onu yap
La bu yaşta flört vs okula derslere odaklan
öyleyim zaten
Sevgilin olsa ne olmasa ne sen hayatını kurtar yaşın ilerledikçe sevgilinin boş olduğunu anlarsın
boş ama sonuçta evlenip çocuk yapmak istiyorum ileride
Bekle ileride daha iyi karar verirsin
teşekkür ederim abi
Rica ederim
Olur merak etme burdan da talipler sıraya girdi bile
burdan birini hiç istemem
O zaman hesabını kapat anne baban bulsun sana görücü üsülü
ne alaka onu mu dedim
Buradakiler hepsi cinsellik peşinde benden söylemesi yani takılmak için de cinsellik muhabbeti yaparlar
evet o yüzden istemem dedim. görücü usülü de olmasın onu da istemem
Ne yapmak istiyorsan yap o zaman
anormal değil ama garip
neden garip olsun
kendim istemedim
Normal
Yol normal
Normal ya ne acelen var
Ama arada biriyle takil ihtiyaç gider
Normal bir durum
Degil
kacıncı sınıf