Sizce ne olacak?

merhabalar benim yaklasık bir yıllık bi iliskim vardı gayet iyiydik bana karsı ilgisiz oldugu bi donem degildi ayrılmadan birkac gün once soguk davranmaya baslamıstı nedenini sordugumda gecistiriyodu sonunda ciddi bi sekilde sordum iliskinin nereye kadsr gidecegini sordu evlilik olmayacagının ikimizde fsrkındaydık bana evlilik olmayacagını Şu an ayrılsak daha az acı cekecegimizi soyledi sonrasında ilgisinin azaldıgını soyledi ama onceki günlerde gayet iyiydik sonra dedik yüz yüze ayrılalım yüz yüze gelince gidemicem falan dedi agladı üc kere sarıldı sonra optu gitti sonrasında 3 hafta falan gecti ben biriyle bulustum beni bulustugum kisiyle gormus sonrasında takipten cıktı sordum neden cıktıgını gordugunu soyledi onunda hala duygularının olduğunu söyledi takipcilerime konustu onun kimseyle bulusmadıgını konusmadıgını bu durumdan memnun olduğunu soyledi sonra sohbetimiz bitti yine takiplestik ben varken flortleri vs ekliydi ama beni her yerden cıkarmakta baya kararlı dünde spotifydan cıkarmıs yazdım niye düsman gibi davrsnıyorsun diye goruldu attı ve son birkac mesaj attım numaramı sildi sizce ne olacak amacı ne
Sizce ne olacak?