- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılEğer arada uçurum bir fark varsa bana göre engel her şey doğasına uygun olmalı çünkü bu yaş farkı aradaki enerjiyi de etkiler yaşlı bir kişi genç insanın enerjisine isteklerine yetişemez cevap veremez buda ileride sıkıntılara aldatmalara yol açar davul bile dengi dengine demişler
15 Yorumla- 1 yıl
Tamda öyle o enerjiler tutmuyor.
- 1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 şimdi 50 yaşındaki bir adamın ya da kadının 20 25 yaşında bir sevgilisi olmasına sıcak bakmıyorum
- 1 yıl
Aynen öyleee asla aynı frekanslarda olmuyor. Sadece çıkarlara dayalı ilişki biçimi oluyor.
Çok haklısın her zamanki gibi mavişim🩵 - 1 yıl
🙏🙏😘😍
- 1 yıl
🥰🥰🌹💖
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılAh niye engel olsun ki, kendimden yaşça küçük hatta bir gün küçük bir beyefendiyle olmak istemem lakin benden büyük olsun isterim yaşça. Bayılıyorum olgun adamlara, her şeyiyle olgun olan adamlarla. Tek başına yaş etkili değil tabii ki olgun olmaya lakin karakter olarak olgun bir kişi görüp geçirmiştir, hayatı okur, insanı okur, hem yaş almış kişiler daha güzel, daha yakışıklı, daha oturaklı, yüzüne oturuyor o güzellik insanın yaş aldıkça. Neyi neden yaptığını biliyor, daha az kızıyor yaptığın çocukluklara yaşı geçkin adam, çünkü kendisi o yollardan çoktan geçmiş oluyor, daha affedici oluyor olgun olduğu için, sendeki çocukluğu da seviyor hatta, nasıl yaklaşması gerektiğini biliyor, çünkü çoktan ana, baba olmuştur o yaşa gelene kadar, o merhametten sen de nasipleniyorsun yani, bakışlarına da sirayet ediyor o şefkat, ah erkeğin bakışlarındaki o şefkati çok seviyorum. Olgun insanla dertleşmenin de farklı bir huzuru var, cahil kişi seni dibe çeker lakin olgun adam empa
110 Yorumla- 1 yıl
Empati yapmanı sağlar, düşünce ufkunu genişletir, büyütür seni, aklını büyütür, ruhunu büyütür, sana şifa olur.
Güven kokar olgun insan.
Boş bir aşağılık kompleksi de yaşamaz.
Tecrübeleriyle büyütür seni, sana sevmeyi öğretir.
Ben belki birisiyle büyümek değil de beni büyüten birisini istiyorumdur hayatımda.
Olgun kişilerle yaşanılan ilişkiler daha uzun soluklu oluyor bence.
Onlardan alacağımız çok şey var, onların bize katacağı bir çok güzellik var ve onlarda bizim çocuksuluğumuzu seviyor bence, enerjimizi seviyor, büyüme heveslisi değil onlar, çünkü zaten büyümüşler.
Sabırlı da olurlar.
Aradaki yaş farkı uçurum da olmamalı, ah 20 yaş kadar fark güzel bence lakin uçmayayım, şimdi 18 yaşındaki bir Hanımefendiyle 30 yaşındaki bir Beyefendi olmaz lakin bu Hanımefendi 30 yaşında olsa Beyefendi de 42 yaşında olsa o vakit olur.
Her iki tarafında belli bir olgunlukta olması lazım, o vakit aradaki yaş farkı da sorun teşkil etmiyor lakin henüz çocukluktan yeni çıkan kişiyle ilişki yaşanmamalı - 1 yıl
Farklı, güzel, derin bakış açısıyla yazmışsın💜
İlerleyen zamanlarda maalesef sorun oluyor enerji ve görüntü anlamında. - 1 yıl
Tabii etki de ediyordur🌸 lakin bu hususta örnek olan çiftlerde var. Kıvanç&Başak, Sinem&Kenan, Serdar Gökhan ve eşi (onların arasında 20'den fazla yaş farkı var) bazılarına huzur katıyor aradaki yıllar. ❤
- 1 yıl
Evet güzel örnekler verdin🪷🌸
- 1 yıl
Demi yaa, hepsi de güzel çiftlerden🥰
- 1 yıl
Evet birde kendilerine güzel bakıyorlar yaş farkları sırıtmıyor. Afedersin gt göbek salsa, kel fodul olsalar sırıtır😅💖
- 1 yıl
İşte demek istediğim buydu👍🏻☺ Kendine bakan güzel yaş alıyor 🌸
- 1 yıl
Doğru dedin🌸👏🏻🍫
- 1 yıl
Teşekkür ederim🥰
- 1 yıl
Rica ederimm🌸
1 yılMesela ne kadar çok? Babam , dedem yaşında mı yoksa 10 yaş falan mı?
15 Yorumla- 1 yıl
10 yaş fark fazlası.
- 1 yıl
Buradaki teyzemin iki oğlunun birinin eşiyle arasında 11 yaş fark var. Yani görücü usulü falan da evlenmediler. Şimdi çıkar ilişkisi gözüyle bakanlar oluyor hâl böyle olunca ama ikisi de çalışan insanlar. Demek ki olunca oluyormuş.
- 1 yıl
Yani babam, dedem yaşında değilse ben çok takılmıyorum.
- 1 yıl
Onlarda abartmış ay bizim insanlarda varya😅
- 1 yıl
😅
1 yılHayır. Ama bi taraftan da önemli fark çok olmamalı. Benden 3 yaş büyük sevgilim olmuştu. 7 yaş büyük de olmuştu. 1 sene sevgili olduk. Ama sonunda beni fb olarak gördüğünü söyledi.
Eskisi gibi devam edelim ama bana evlilik düşünmeyen sevgili gibi bak demişti.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEvet, başta engel değilmiş gibi dursa da, uçuk yaş farkı sonradan sıkıntı oluyor.
41 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle sonradan sorun yaşayanlar daha çok👍🏻🪷
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
1 yılYok engel değildir zaten artık erkek bulmak çok zorlaştı genelde çoğunun dişil enerjisi yüksek ya da biseksüel çıkıyor artık sapına kadar erkek bulunca da hani 5-10 yaşın hesabını yapmamak gerek.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Bariz fark olmamalı biri çocuk biri olgun sağlıklı olmuyor 😀
22 Yorumla- 1 yıl
Evet evlatlık gibi😅
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ben karşıyım engel değil ama bana ters. Gelecekte eşimi mutlu edememekten korkarım...10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
1 yılAnlaştıktan sonra yaş sadece bir sayı bence
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılAsla değil engel değil aşka sebeptir😂
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılben sevdiğim kadının büyük olmasını isterdim olgun kadın yani :D
113 Yorumla- 1 yıl
Ne kadar büyük komşu😁
- 1 yıl
Biraz büyük komşum 😬
- 1 yıl
Bir rakam yok mu😅😅
- 1 yıl
yani rakam olacaksa hadi 30 diyim komşum 😅😅
- 1 yıl
Vıyy🫢🫢😅
Anlaşılabiliyorsa olur elbet vardır istisnalar😁
- 1 yıl
ahhsds vıyy 🫢🫢 yani zorunluluk değil elbette ama daha iyi anlaşırım 😅
- 1 yıl
Ahahah 🤣🤣
Demek fikirsel anlamda daha olgun hitap ediyor. Bana da kendi yaşıtlarım çocuksu geliyor. Maks.10. yaş fark.😁 - 1 yıl
Bende de aynısı. yaşıtlarım çok çocuksu geliyor aşko kuşko kızlar oluyor genelde 🤣🤣 bak olgun insanın hali başka
- 1 yıl
Hahaha evet çok fazla öyle kız. Hiç tarzım değil ya aşko kuşko olmak😁🤣🤣
Erkeklerde de ergen gibi küsen çok oluyor kendi yaşıtlarımda. Tabi istisnalar vardır. - 1 yıl
evet prenses gibi erkekler çok var artık maalesef 🤣🤣
- 1 yıl
Hahaha evet helal Barış cinsiyetçilik yapmıyorsun😅👏🏻
- 1 yıl
Teşekkür ederim tabi ki de yapmam 😅🌸
- 1 yıl
😄😄🌸
1 yılDeğildir. Yeter ki arada anlayış değer verme olsun. Kuzenim ikinci evliliğini kendisinden 25 yaş küçük kadın ile yaptı. Kadının ilk evliliği hatta. İsteyince oluyor her şey. Ama anlaşmak önemli olan dediğim gibi. Yoksa aşık olduk evlendik diyenler bile 3 sene sonra ayrılıyor.
10 Yorumla
1 yılHayır kesinlikle değildir. En sevdiğim çift bu hatta.
https://www.youtube.com/embed/iYI6WS1qMpU23 Yorumla- 1 yıl
Hıhım biliyorum bunları😌
Bence engel belli yaşa kadar. Enerjiler beklentiler tutmuyor. - 1 yıl
yaşlar minimum 25 olmak üzere 10 yaşa kadar problem olmaz diye düşünüyorum. Sonrasında sıkıntılar başlar.
- 1 yıl
Aynen +10 fazlası sıkıntı.
Çoğu kişi aşkta yaşın önemi olmadığını belirtiyor ancak bana göre 10 yaştan fazlası sıkıntı ya, düşünceler daha farklı olduğu için anlaşmazlıklar daha da çoğalır diye düşünüyorum 😬
11 Yorumla- 1 yıl
Evett canımm aklın yolu bir.🪷
10 yaş fazlası çok👍🏻
Gizli Üye(25-29)1 yılAramızda 20 yaş olan bir beyefendi ile bir süre ilişkim olmuştu. Çok fazla mutlu olduğum ve kendi kendimin nazarı değdiği bir ilişki oldu, anı biriktiremedik, ona hiç sarılamadım, öpemedim bunları yaşamayı çok isterdim. Artık hayatımda değil. Ona mutluluk, sağlık ve huzur diliyorum.
23 Yorumla- 1 yıl
Neden ayrıldın
- 1 yıl
Biz neyseki anı biriktirdik, dokunduk da. Ama işte güzel şeyler bitiyor
- 1 yıl
Bizimde oldu gayette iyidi ama evlilik yürümez
1 yılHayır değil. Aşk sınır tanımaz değil mi? Aşık olacağın kininin yaşı şu olsun diye seçemezsin bence. O an her şeyi unutursun çünkü.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen öyle. Sınır tanımaz kelebeğim🦋
- Aşk İlişkileri konusunda 303 cevap paylaştı.
1 yılMesela yaş farkından kastın kaç yaş bir fark bu toprak?
13 Yorumla- 1 yıl
10 yaş fazlası farklar.
- 1 yıl
10 yaş farktan sonrasının mental fiziksel olarak sorun yaratacağını düşünüyorum max 8-10 yaşa kadar oluru var sonrası abartı geliyor.
- 1 yıl
Bencede..
1 yılEngel delde cok yas farkisida olmi simdiiii
11 Yorumla- 1 yıl
🤣🤣
1 yılKarşılıklı aşk ve güven varsa kadın veya erkek yaş farkı aşırı derecede bariz fark misâlen maksimum fark 10/15'i geçmemeli, ki bunlar da en uç örnekler, karşılıklı uyum ve anlaşma varsa kesinlikle yaş farkı aşka, güvene, tutkuya engel değil.
10 Yorumla
1 yılDeğil bence ama kuşak farkı da olmasın şimdi sksks
12 Yorumla- 1 yıl
10 yaş fark sonrası sıkıntı🤣
- 1 yıl
😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılEngelmiyor ama ben sevmiyorum çok yaş farkasi
12 Yorumla- 1 yıl
Bende çılgın peri😅
- 1 yıl
😅😅
Elbette arada uçurum olanlar ilişkileri sağlıklı ve samimi bulmuyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet o enerji ve beklentiler uyumsuz oluyor. Katıldım sana👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet 45 yaşındaki adam da 25 yaşındakine bakmasin bir zahmet
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen çok fazla o da.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
1 yılDeli gibi birbirlerine aşıksa yaş farkın bir önemi yoktur. 😃
13 Yorumla- 1 yıl
Deli gibi vay vay bizim Brave in içinden şair çıktı sabah sabah😅😅💜🍫
- 1 yıl
Ay canım çok teşekkür ederim. ♥️🌹😂
- 1 yıl
Rica ederimm şekercim💜🌸🪷
Kendinden 2-5 yaş büyükse bişey olmuyor. Bir şekilde anlaşıyorsun. Aynı şekilde 1-2 yaş küçüksede anlaşıyorsun. Ama Arada 7-10 hatta 20 yaş varsa sıkıntı oluyor. Böyle büyük adamla çıkınca bildiğin yanında yaşlı bir adam varmış gibi. Küçüksede sen sanki onun ablası o da senin kardeşin gibi oluyor.
10 Yorumla
1 yılEvet engeldir. Kadın ne kadar genç, erkek ne kadar yaşlı ise çoğu zaman sorunlar ortaya çıkar. En örneği, kadın gezip tozmak ister, erkek baba olmak, sakin hayat yaşamak.
10 Yorumla
1 yılReşit olduktan sonra ve karşılıklı olarak istenmiş ise kimseye karışamayız ama ben çok yaş farkı sevmiyorum illaki biraz fark olabilir ama çok olunca sevmiyorum
10 Yorumla
1 yılAşk her yaşa her şeye duyulabilen bir his o yüzden yaş farkı aşka engel değildir. Diğer faktörler engel olur fiziksel özellikler, kafa yapısı, hayat enerjisi gibi gibi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBenim sevdiğim kişiyle aramda 7 yaş var benden 7 yaş büyük
27 Yorumla- 1 yıl
Seninki normal.
Cevap sahibi1 yılGerçekten mi yani 25 yaşında sevdiğim
- 1 yıl
Normal tabi 18 yaş altı olmadıkça sıkıntı yok.
Cevap sahibi1 yılTam 18 im
- 1 yıl
İyi iyi sizinki çok değil. Seviyorsanız devam💖
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederimmm💖💖💖
- 1 yıl
Rica ederimmm💖💖🪷
1 yılHayır değildir. Erkekler geç olgunlaşıyor zaten erkek kadından büyük olmalı bence. Kişiden kişiye değişir tabii ama genel olarak öyle yani.
10 Yorumlakendi kararlarini ozgurce verebilenler icin aldiklari kararlar beni ilgilwndirmez. lakin tas catlasin aramizda 5 10 yas olsun istwrim. denklik iyidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılYaş farkının çok fazla olduğu ilişkilerde ya kişinin psikolojik sorunları vardır ya da çıkar vardır ortada (bence)
10 Yorumla bence değildir ama insanlar yaşı çok takıyo iki sayının bir araya gelmesi yaş denilen şey aşk gibi güzel bir duyguya neden engel olsun ki
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,8b cevap paylaştı. Ben yaş farkına önem veren biri olsam da yaş, aşkın önünde önemsiz kalabiliyorsa o zaman o aşk gerçek aşktır.
10 Yorumlaengel tabi banada 60 yaşında dayılar yazıyo adamın şeyi kalkmıyor bana yazıyor şu an ben buna yüz verir miyim
11 Yorumla- 1 yıl
Hahaha ay sabah sabah güldürdün😂😂
Cidden öyle neylerine güvenip yazıyorlarsa😂
Erkek çok sırıtmıyorsa bişey olmaz kadın da aynı şekilde anlaşılarsa olur bence
10 YorumlaKişiler her anlamda birbirini tamamlayabiliyorsa yaş farkı ortadan kalkar
10 YorumlaNe kadar çok olduğuma göre değişkenlik gösterebilir 😂
10 Yorumla
1 yılPartner yanımızda aşırı derecede büyük veya küçük durmuyorsa neden olmasın
10 YorumlaBaşlarda belki hayır ama zamanla uçurum ortaya çıkar bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. İki taraf hala gençse sorun yok bir taraf yaşlılığa merdiven dayadıysa sıkıntı.
10 Yorumla
1 yılEvet. Tabi ki sevemezsin yasak diye bir kaide yok ama bana normal gelmiyor.
10 YorumlaArada uçurum olmadığı sürece çok da önemli değil bence.
10 Yorumla
1 yılİlk başlarda güzel geçer aran yıllar geçtimi pişmanlık duyulur
10 YorumlaÇok ne kadsr. Kimine göre 10 yaş normalkrn kimi 2 yaşa bile çok diyebiliyor. Kimi de menfaat için 30 yaş büyük biriyle olabiliyor ya da küçük. Bakış açısına göre değişir.
00 YorumlaÇok büyük ve derin olması elbette engeldir
11 Yorumla- 1 yıl
Derin?
1 yılEvet bence engel yaş farkı çoksa eğer maddiyat vardır işin içinde. Ne kadar seviyoruz deselerde iki tarafta maddiyat olduğu için birlikte olduğunu biliyordur
10 YorumlaYaş farkı çok olmamalı bana göre engel
23 Yorumla- 1 yıl
Bencede fazla olması engel🪷
- 1 yıl
🍫🌸
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılCicim ayları geçene kadar sorun olmaz daha sonra ciddi sorunlar çıkar.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılAşkı bahane edip istismarı normalleştirmeleri 😏
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zenginse sorun yok 😂
11 Yorumla- 1 yıl
😄😄😄
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kadın büyükse erkek için engel bence
11 Yorumla- 1 yıl
Bencede.
1 yıl10 yaş farkından sonrası aşk değil
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle çıkar.
- 1 yıl
Çünkü bence başka aciklamasi olamaz
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılengeldir napicam amcam yasinda adamla
14 Yorumla- 1 yıl
Ayy dimi dimi bal😅
İleride sorun çok çıkar. - 1 yıl
evett ask 😄
- 1 yıl
💖💖
- 1 yıl
💗💖🌸
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Değildir bence
14 Yorumla- 1 yıl
Deli gibi aşıklarsa evet 😄
- 1 yıl
Havada kapalı ıslansınlar aşklarında yağmurlarda🤣🤣
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılBen çok takılıyorum ya -/+ 1 yani
15 Yorumla- 1 yıl
+10 yaş fazlasına bende takılırım.
- 1 yıl
10 mu 😅
- 1 yıl
Evet 10 yaş fark😄
- 1 yıl
Shshsh iyiymiş
- 1 yıl
😁😁
Bilmiyorum ama benim bir kiz arkadasim 19 yaşında ve 28 yaşındaki adama kaçtı ve iki gün sonrada evlendiler demekki oluyormuş Şu an dada her şey normal gidiyor aşk mı degilmi orasını bilemiyorum
00 YorumlaBen 26 yaşındayım eşim 56 yaşında ve alkolık evlendiğime çok pişmanım dışarda genc erkek dururken neden babam yaşında adamla evlendiğim için
11 Yorumla- 1 yıl
😔😔
1 yılYaş farkı aşka engel değil kafalar uyuşuyor ise her şey mükemmel olur
10 Yorumla20 yaş olursa olmaz yani knk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılPara çoksa yaş farkını nötrler ahdhd
20 Yorumla
1 yılcok fazla olmadıgı surece degildir bence
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılÇok fazla olmamak kaydı ile bence engel değil
10 Yorumla
1 yılGırla var. Herkes halinden memnun görünüyor.
10 Yorumla- Devamını Gör (76)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat