Benim kızım 'kız oğlan kız' lafındaki oğlan orada ne iş yapar?

düşünüyorum bir sürü gıcık laf varda kadınlarla ilgili sadece kadınları değil mantıklı herkesi sinir eden. şimdi kurcalamayalım. sorudaki lafa bakalım. o laf artık köylerde kaldı yorumlarına köyde kaldı ama kime sorsam biliyorrr ama diyede cevabımızı verelim. bahsederken isminin başına onun hakkında ne diyeceğiniz sizin serbestliğinize kalmış bir adam .kızı hakkında ileriki yıllardaki evliliğiyle konuşurken kendi gibi biriyle.sanki araba tanıtır gibi . benim kızım kız oğlan kız der ya ..bu nasıl bir laftır ya... birde kızın kızlığıyla ilgili konuşulurken profosör edasıyla.. o aradaki oğlan nereden geldi . yolumu şaşırdı .çokmu meraklı yoksa salakmı. hadi bakalım cevap verin saçı uzun aklı kısalar:)))) hiç tanımadığı halde karşısındaki bayanın kapasitesini bilmesede. fırsat sağlamasada. iki laf konuşmasada.kadının ilk hatasında. sarışının aptallığından. kadının saçı uzunluğundan bahsederek akıl testi yapan. aslında kendi kapasitesini ortaya koyan. bayanların arkasından konuşup şaka yaparken cem yılmaz .yüzyüze konuşmaya gelince hakan taşıyan.sabırsız saygısız tabiki kastımız herkes değil böyle olan hemcinslere. eleştirilerle bugün böyle biri beni çok sinir ettide. düşünceleriniz ve sizi kızdıran diğer lafları örneklermisiniz iyi geceler saygılar
Benim kızım 'kız oğlan kız' lafındaki oğlan orada ne iş yapar?