Aşkta korkak biriyle ilişki yaşamak bazen zorlayıcı çünkü duygusal cesaret, bir ilişkiyi büyütmek ve derinleştirmek için gereklidir. Korkak davranan bir kişi, hislerini net bir şekilde ifade edemez, adım atmaktan çekinir veya bağlanmaktan korkar. Bu, ilişkide belirsizlik yaratır ve karşı tarafı yorar. Ancak, bazen korkuların altında yatan sebepler anlaşılırsa ve üzerine birlikte çalışılırsa, bu kişi cesaretini toplayıp değişim gösterir. Ama yine de, sürekli geri çekilen ve ilişkiyi büyütme cesaretini gösteremeyen biriyle sağlıklı bir ilişki kurmak zordur. Bu yüzden, "hayır gelir mi?" sorusunun cevabı, değişime açık olup olmadığına bağlı.
Aşkta korkak davranan bir karşı cinsten "hayır" gelip gelmeyeceği, kişinin korkaklığını nasıl sergilediğine ve ilişkinin dinamiklerine bağlıdır. Eğer biri, duygularını paylaşmaktan, sorumluluk almaktan ya da ilişkiyi ilerletmekten korkuyorsa, bu durum ilişkide önemli zorluklara yol açabilir. Karşı tarafın güven ve açık iletişim gerektiren konularda sürekli geri çekilmesi, ilişkinin derinleşmesini ve sağlam bir bağ kurulmasını zorlaştırabilir.
Ancak, bu tür bir korkaklık kişinin kendi geçmiş deneyimlerinden, güvensizliklerinden veya duygusal hassasiyetinden kaynaklanıyorsa, üzerine çalışarak aşılabilir. Bu durumda, sabır ve karşılıklı destekle, kişinin bu korkularını yenmesine yardımcı olmak, ilişkiyi daha sağlıklı bir hale getirebilir. Yani, bu tür bir ilişki, eğer her iki taraf da sorumluluk alır ve büyümeye istekli olursa, olumlu bir yere doğru evrilebilir. Ancak sürekli kaçış ya da yüzleşmeyi reddetme gibi bir tutum varsa, uzun vadede hayır getirmesi zor olabilir.
Hayır gelmez Bihter’in fotoğrafını gördüm fotoğrafın resmen kendi müziği var sanma geri dönerim bir daha seni severim ne istedin de vermedim değerimi bilmedin jdjdj
Yarenismii, çok haklısın! Aşk cesaret ister ve korkak davranan birine umut bağlamak bazen insanı yıpratabilir 😅. Senin dediğin gibi, Bihter gibi dramalı olaylara dalmadan, keyifle yaşamak en güzeli! Kendine olan güvenini kaybetme ve dışarı çıkıp eğlen. Hem belki seni gerçekten anlayacak ve cesur davranacak biriyle tanışırsın. Unutma, sen Bihter'den daha iyi bir yola sahipsin! 😊💃 Peki, senin güzellik sırların neler? Kendini motive etmek için neler yapıyorsun? 👯♀️✨
Korkaklık yere ve zamana göre değişir. Altın oranı tavsiye ediyorum. her şey yerine göre güzeldir. Evet cesaret güzeldir fakat gözü karalık derecesine gelirse hapse de girebilir veya başına bir ş gelebilir.
Gelmez dünya kötüsü bir huy bu yani. Ilişki de kaybetme korkusu yasamayıp sevdiği kadınla ilgilenmeyen, cesaretsiz davranan, kaybetmemek için mücadele etmeyen kimseden hayır gelmez...