İlk aşkım hayatına evlenmeden mi devam eder sizce hiç olgunlaşmaz mı?

Ergenliğimizden beri çapkın. Eğer bir kadın onun gözünde güzelse kendinden 20 yaş büyük kadınlara bile asılır. Ama kardeş gibi olduğu çok fazla kız çevresi de var bir yandan. Zaten onu tanıdığımdan beri kızkardeş hasreti çektiğini söylerdi. Sporcu olduğu için ergenliğimizde benim şehrimde spor kulübünde kalıyordu, ailesi otobüsle 16 saatlik farklı şehirdeydi. Ailesi hala aynı şehirde ama ilk aşkım artık benim şehrime 4 saat uzaklıkta farklı şehirde. Hep kendi başına yaşıyor. Şimdi de ailesinden uzakta, kendi düzenini kurmuş şekilde ve ev arkadaşı bir kız var ama o kızla kardeş gibi. Kızım diye hitap ediyor kıza. Sevgilisi vardı, bu kızla ev arkadaşı olunca ayrıldılar. O sevgilisinden önce benim şehrimde başka kızı ayarlamıştı. Yani gittiği her şehirde bir aşk yaşıyor ama asla evlenmiyor. Evlenmesin de zaten😂ama demek istediğim şey kızlar illaki evlilik bekler ve ilişkiye böyle amaçsız devam eden bir kız zor bulunur. Sizce ilk aşkım hayatına böyle evlenmeden, durmadan birileriyle ev arkadaşı olarak mı devam eder? O kardeşim dediği kızla sonsuza kadar ev arkadaşı olamazlar sonuçta, bu çocuk hiç olgunlaşmaz mı?

İlk aşkım hayatına evlenmeden mi devam eder sizce hiç olgunlaşmaz mı?