kafam güzel olmaz içsem bile o kadar içmiyorum hadi içtim diyelim eski sevgilim ile işim olmaz benim hiç bir şekilde konuşmam ya da onunla iletişime geçmem.. ister sevgilim olsun ya da olmasın benim için biten bitmiştir.. eski sevgilim yazsa bile cevap vermem. eğer zorlamaya devam ederse de iletişim kurmamak için engellerim hepsi bu.. insanlar yokluktan ayda boşluktan eski sevgiliye döner genellikle. kendi tercihleri olsa da bana göre bu oldukça yanlış bir durumdur. tabi kendi kararları kim dönerse dönsün ya da severse sevsin sonuçta kendileri bileceği iş kendileri acı çekecekler yine.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
1 yıl
Ben alkol kullanmam ama kafam hep güzeldir çünkü güzel olmayanı kafama almam.
Eski sevgilimle (kendisi boşandığım evlatlarımın annesi olur) karşılaştığımda kuracağım ilk cümle;
Selam, nasılsın, prensesim nasıl, nerede, her şey yolunda mı? olur.
kafam iyiyse, görmemle vericem tepkiyi hiç kestiremiyorum. yani Allah bilir ne yepki vericeğimi. ama en az fiziki tepki. o da olmazsa ki düşük bi ihtimal, bol ve ağır küfürlü bi cümle yerinde olur.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Senden çok hoşlanıyorum hala her ne kadar senin bana karşı içimde hiçbir şey kalmamış olsa da senden gerçekten hala çok hoşlanıyorum seni çok daha yakından tanımak isterdim ama bana fırsat vermedin haklı sebeplerin de var umarım iyisindir🩵
Kafam güzel olmaz, ben alkol kullanan bir insan olmadığım için çok da bir ihtiyacım olmuyor ama karşına eski sevgilim çıkarsa normal hal hatır sorarım. Nasıl olduğunu sorarım. 😊
Ailen bize engel olma alıydı. Ahım yüzünden adaşımla evlendin onu da ecel aldı gitti. Kardeslerin aklına girdi seni benden etti beni senden etti. Allah'tan bulsunlar emi...
Beni soracak olursan iyi ki kaybetmişim ve şu an iyi ki dediğim eşim ve kızım var Seni kaybetmemiş olsaydım aşkın ve sevginin ne olduğunu asla öğrenemezdim Gittiğin için teşekür ederim
Aman geçmiş geçmişte kaldı. Kimseyle kötü olmadım. net oldum. İsteyen kötü düşünür ya da düşünmez. Kendi hayatı. Sonuçta yaşıyorum. Yaşamak için gelmisiz