1 yılÖyle bir gerçek var evlenmek istiyor muyum istemiyorum o konuda da emin değilim evlilikte Deniz kavram o kadar basit bir şey değil ki kişiyle anlaşmak ailesiyle anlaşmak hayatı paylaşmak hiç bu kadar kolay olmuyor. Sadece oturup eğlenebileceğim sohbet edebileceğim bir şeyler paylaşabileceğim insanlar olsun isterim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Merhaba anlayışlı uyumlu Aile hayatını birazda olsa bilmesine bana olan bağlılığına yarınlarımda
da her bahasına olursa olsun geçebilir biri olmasına geriye kalan isteklerse bana karşı
Evleneceğim hanıma baglı 😊00 Yorumla
1 yılKesinlikle ama kesinlikle kariyerine yönelik adımlar içerisinde birisi. Ardından saygı ve sevgi gelebilir. Sadakat, güven zaten bu kişilerde mevcuttur.
00 Yorumla
1 yılBen aradığım kriterler de birini buldum evliyim. fakat yinede yazmak isterim evleneceğim kişi farkındalığı olan biri olmalı gerek arkadaş gerek aile gerek eş bazen suç ortağı bazen can yoldaşı bazen yatak ta partner her neyse o kişi seninle her yola gelmeli ve katlanmali
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Zeki, merhametli kanaatkar ve fedakar, iyimser, iyi kalpli, evlilik odaklı, samimi duygusal ve romantik!12 Yorumla- 1 yıl
Aynısı sende var mı?
- 1 yıl
Evet var. Her şeyi yazmadım bazılarına yazdım. Ben de birileri bir şeyler isteyince sende var mı diye soruyorum. 😅
Kendinde olmayan şeyleri isteyenleri sevmiyorum. 😅
Gönlünce olsun 😅
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Ruhumu değil bedenimi yoracak bir kadın olması.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
1 yılAşk… aşık olmadığım sürece gerçekten bir insanla aynı evin içinde yaşayabileceğimi sanmıyorum
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u 1 yılÇocuklarımıza baba olur mu bundan diyorum
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 266,4b cevap paylaştı.
u 1 yılaşk olması tabi ki de
00 Yorumla Evlenmek için aradığım ilk koşul, karşılıklı güven ve saygıdır 🤝 Birlikte sağlıklı iletişim kurabilmek ve birbirimizi olduğumuz gibi kabul etmek çok önemli 💕
26 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. 🤔🤔şöyle bir karar aldım tabikide bu eğer evlenmek istersem bu tabikide daha yılar var ama artık öyle düşünüyorum
Kesinlikle görücü isterim ve oturup konuşuruz anlaşır isek evleniriz 😂😂😂
@sozlerin_prensesi
Nasıl
19 Yorumla- 1 yıl
Güzel 😎
- 1 yıl
O şartlar sıralanmış
- 1 yıl
Şartlar önemli diyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 979 cevap paylaştı. O km olması tabiki fiziksel ve psikolojik yönden sonrasında bir kıyasa mahruz kalmak istemem
10 Yorumla
1 yılEzik ve taklitçi olmasın.. Benden başka kimseyle arkadaş olmasın.. Ruh hastası, sadist, psikopat olmasın.. İkiyüzlü olmasın.. Stalkçu ve fake hesabı olmasın.. Kadın kılığında hesap açmasın.. Y.. vşak ve d.. önek de olmasın..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Çok merhametli, çok vicdanlı insan severim. Kime sorsan ben merhametliyim, vicdanlıyım der ama tanıdıkça öyle olmadıklarını anlayabiliyorsun.
12 Yorumla- 1 yıl
Tanıdıkça öyle olanları da anlayabiliyorsun
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılSorun çıkarmaması başım ağırtmasın tahammülüm kalmadı evi terk ederim yarı yolda bırakırım sabrımı sınamasın.
111 Yorumla- 1 yıl
@Sweetdreams1950
Birde erkeğin boyunun 1.80 den uzun olması şart değil mi?
- 1 yıl
@türk5561 yok ben boyu boyuma severim herife baktığımda göz hizasında olalım benden kısa olsun demiyorum 160 boyunda olsa ilgimi çekmez hani 170 civarında
- 1 yıl
@Sweetdreams1950
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti - 1 yıl
@türk5561 hayır şuanki sevgilim 170 boyunda ayrıca saçma sapan konuşma olur mu
- 1 yıl
@Sweetdreams1950
şu an ki kamkam 1.70 boyunda demek istedin herhalde. - 1 yıl
@türk5561 cfghgbbvbb heeğğğ ondan yav
- 1 yıl
@Sweetdreams1950
O zaman kendisi zengindir. - 1 yıl
@türk5561 yok hesabı bile ortak dönüyoruz aynen zengin vfbvfbvc
- 1 yıl
@Sweetdreams1950
Demek ki kendisini kıramayıp: sen beni limuzinlerde gezdiriyorsun, villalar da tutuyorsun hesabıda ben ödeyim diyorsun. - 1 yıl
@türk5561 aynen ya hata gelecek ay dubai gidicez sevdiceğimle XDDEHVFJBGJBGJNG
- 1 yıl
@Sweetdreams1950
Gerçekleri itiraf ettin demek ki?
Bence kesinlikle tatmin edebilecek enerjide olması, geceleri başının ağrımaması 😂
12 Yorumla- 1 yıl
Haha
Dürüstlük ve bağlılık koşulsuz birde karakteri dağlarda gezen kısrak gibi olmalı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Anlayışlı olması
Sevgi saygı dürüst sadık sevecen sevdiğin üzmeyen güzel olması birde içi güzelliği olması00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. BaIlarının şartları çok aşırı kendine göre ve takıntılı
Ben öyle şu şart filan olsun demem ama akıl sağlığı oldukça önemli00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,1b cevap paylaştı. Aslında zeka diyebilirim çünkü o varsa güven huzur gibi benim ihtiyacım olan her şey otomatik olarak bulunuyor
00 YorumlaEmpati kurabilen ve merhamet duygusu olan kişiyle evlenebilirim sanırım
10 YorumlaHanımcılık potansiyelinin olup olmadığına bakarım :D
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.
1 yılBenden zeki olması diycem de öyle bir erkek zor bulunur
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sadık olsun, beni düşünsün, aklım onda kalmasın, çok büyük güven versin. Sevsin ve saysın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. gerçek bir erkek olması prensese falan denk geliriz sonra amanĞ amanĞ ahzhshdjdfkmf
00 Yorumla
1 yılErkek sevmiyorum evlenmicem hayatımı yaşıcam.
00 Yorumla
1 yılEvlenmek gibi bir niyetim yok o yüzden koşulları da hiç düşünmedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBiride dememiş ki “sorumluluk sahibi olsun”
sorumluluk bilinci gelişmemiş insandan bir b0k olmaz ilk sırada sorumluluk bilinci gelişmiş biri olsun devamı gelir.
08 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 değil bence
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 son aşık olduğum 176 idi ben 170 ama aramızda imkansızlıklar oldugu için bitti
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 of ne alaka ya evliyim ben o yüzden imkansız yoksa boyu umrumda değil ben onun kalbine aşık oldum
Cevap sahibi1 yıl@türk5561 evet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDürüst olması sadakatli olması centilmen olması sırası ile
01 Yorumla
1 yılDüşünce yapısı ve bunu neye göre kullandigini bilmek
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 947 cevap paylaştı.
1 yılAntinatalist olması
Tedavi edilemeyecek düzeyde kısır olması
04 Yorumla- 1 yıl
@Mrs_Onigiri
- 1 yıl
Yoo değil
- 1 yıl
@Mrs_Onigiri
Öyle öyle. - 1 yıl
Bu erkeklerin kompleksi
Gizli Üye(36-45)1 yılTeke tekte duşa duş olacak mindere sağlam basacak gülünce güller açacak güneş kıskanıp kaçacak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl@birsuskuncicek
Birde boyunun 1.80 den uzun olması değil mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı.
1 yılSevgi ilgi ve sadakat
00 Yorumla
1 yılHiç düşünme ihtiyacı hissetmedim
10 Yorumla
1 yılSicilinin temiz olması 😅
10 Yorumla
1 yılÖzveri
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel
1 yılKafa dengi olması zeka
11 Yorumla- 1 yıl
Güzel
Temiz bir geçmiş iyi aile kızı.. sadık ve neşeli birde fenerli olursa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılAilesinin temiz dürüst insanlar olması
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılAklıma ve kalbime dönmesi
02 Yorumla- 1 yıl
Sinmesi
1 yılBenim memleketimden olması
00 YorumlaKadının zengin olması
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılKendim gibi biri olsun 👍
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılİlk koşul TC kızı olmaması. 🤷🏾♂️
00 Yorumla
1 yılSanatsal bir kişilik ve zeka.
00 Yorumla
1 yılAnime izleyen biri olsun
00 Yorumla
1 yılSensin değer versin kıymet versin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Aklıma kalbime sinmesi… tek koşul…
04 Yorumla- 1 yıl
@türk5561 beni neden etiketliyorsunuz? Herkesin kendince kriteri vardır. İnsanların yorumuna dahil olmayın, olamadığınız takdirde de etiketlemeyin.
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Aladağı sorumlulukları bilen biri olması gerekiyor
00 Yorumla
1 yılMemelerin kafasından büyük olması 😬
00 YorumlaKoşullu evlenmeyiz çok saçmadır..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Baskıcı bir tip olmaması.
01 Yorumla
1 yılNe kadar uyumlu sorunları ne şekilde hallediyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılGüzel gülmesi ve zeki. olmasi
00 Yorumla
1 yılBakır olması bide tesettürlü
00 YorumlaKibir, ego olmasın. Sadelik olsun. Kâfi.👌🙂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSADIK SADIK SADIKKKK
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen evlenmek istemiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKadın olması ve bakire olmasi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılPara ve iyi bir gelecek
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sevgi
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılİyi bir karakter
120 Yorumla- 1 yıl
Sktr git
- 1 yıl
Takıntılı varlık
- 1 yıl
Hak etmiyorsun beynin çalışmıyor çünkü
- 1 yıl
Evet öyle tamam mı şimdi peşimi bırak psikolojik rahatsız insan
- 1 yıl
Sen gerçekten hastasın kesinlikle kızlar sana bakmiyorsa sebebi boyun değil bu hastalıklı düşüncelerin. Sen olsan kendine bakar mıydın Allah aşkına ya
- 1 yıl
Defol git ya sana cevap vermek istemiyorum evet boyun kısa olduğu için kızlar seni sevmiyor ve asla sevmeyecek senin burada yorum yapmaya konuşmaya bile hakkın yok çünkü kisasin
- 1 yıl
Tamam mı
- 1 yıl
@berilmutsuzolanhanii
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
- 1 yıl
Bunu sürekli kopyalamaktan vazgeç. 170 kadın uzundur 170 erkek kısadır ve evet sen kısa olduğun için kadınlara cevap vermeyi bile hak etmiyorsun. Küçümsedigin feministler bile sana bakmaz kisasin yaşamayı hak etmiyorsun tamam mi
- 1 yıl
Rahatsizsin kesinlikle
- 1 yıl
Kısa olduğun için yaşamaya hakkın yok inthr et
- 1 yıl
Diyorum ki söylemeye hakkın yok kısa erkeklerin konuşmaya hakkı yok o yüzden git kendini oldr tamam mı
- 1 yıl
Konusamazsin 180den kısa erkeklerin kızlarla muhatap olmaya bile hakkı yok bunu sen de biliyorsun. 180den kısa olduğun için hiçbir kız senle konuşmak bile istemez
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılAile yapıma uyması
11 Yorumla- 1 yıl
@_-_NobodyYs_-_
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne