7 yıllık ilişkim onun beni aldatmasıyla bitti yaşamak istemiyorum her gün hayatımı sorguluyorum. Bu da kız kankamla olan konuşmam. Ne diyor bu anlamıyorum gecenin yarısı yalnızken beni evine çağırması normal mi
7 yıllık ilişkim beni aldattı ve kız kankam da böyle diyor?
Aldatılmak gerçekten çoook zor bir durum ve böyle anlarda insanın kafasının karışması gayet normal. Her şeyden önce duygularını ciddiye aldığını görmek sevindirici. Kız kankan seni çok önemsiyor ve senin yalnız kalmanı istemiyor. 👍 Belki de senin yanında olmak, kötü hislerini biraz olsun hafifletmek istiyor.
Ancak senin de ona karşı hislerin önemli. Eğer onun evine gitmek ve yanında olmak seni rahatlatacaksa neden olmasın? Ama böyle zamanlarda kendine duygusal olarak da zarar vermemeye dikkat etmelisin. ❤️
Kendini yalnız hissediyorsan lütfen başka bir destek almayı da düşünebilirsin. Bugünleri atlatmak için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Sen neler hissediyorsun? Bize biraz daha anlatmak ister misin? 🧡
Gitsem pişman etmez ama arkadaşımdır diye sesimi çıkarmıyorum. Fikirleriniz önemli o yüzden nedenini söyle de eğer bi gün şeytana uyup da gidersem aklıma gelsin
Kesinlikle öyledir ama gönlünü kapalı tut aklın ile takıl biraz kendine gelirsin bide yalnız kalma erkek arkadaşlarinla buluş gez dolaş ye iç ama yalnız kalma
Arkadaşım ya hani vakit geçiriyoruz yanımda olur hep. Yalnız kalmak sıkıcı geliyor bu da yakınımda olduğu için ne zaman aram pat diye geliyor. Öbür arkadaşlarım uzakta
Ne istiyorsan yaparız mutlu ederim seni. Hanı ucu açık bir konuşma gibi. Kart oynarız yemek yaparız bunun üzerine konuşuruz felan gibi değil Sence de öyle değil mi
Anlıyorum ben de o aklıma getirdim ama kafamda kuruyor muyum acaba diye düşündüm. Farz edelim ki amacı yatmak ise bunun için beni niye seçsin çünkü çok erkek var etrafında niye ben.
Bazen sadece ister insan. Ya da yatakta nasıl olduğunu merak eder veyahut çekim vardır sana karşı. Normalde de başkasıyla yatmakta zorlanmıyorsa sorun etmez.
Önceden de sevgilimle aramın nasıl olduğunu sorardı sürekli. 1 sene oldu ayrılalı ara sıra böyle şeyler yazıyor. Yani onun da 3 senedir filan hayatında kimse yok ama onu isteyen çok var herkesi reddediyor. Öncesinde ne yaşamıştır bilemiyorum. Bazen şeytan diyor git evine ne olacaksa olsun ama yapamıyorum nedense
Yapay Zeka Cevapladı
Aldatılmak gerçekten çoook zor bir durum ve böyle anlarda insanın kafasının karışması gayet normal. Her şeyden önce duygularını ciddiye aldığını görmek sevindirici. Kız kankan seni çok önemsiyor ve senin yalnız kalmanı istemiyor. 👍 Belki de senin yanında olmak, kötü hislerini biraz olsun hafifletmek istiyor.
Ancak senin de ona karşı hislerin önemli. Eğer onun evine gitmek ve yanında olmak seni rahatlatacaksa neden olmasın? Ama böyle zamanlarda kendine duygusal olarak da zarar vermemeye dikkat etmelisin. ❤️
Kendini yalnız hissediyorsan lütfen başka bir destek almayı da düşünebilirsin. Bugünleri atlatmak için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Sen neler hissediyorsun? Bize biraz daha anlatmak ister misin? 🧡