boyum kısa 154 üm ve neredeyse tüm erkekler benden 30 cm uzun ve beni Recep İvedik gibi görmüyorlar bile flört etmek istesem boyum engel oluyor sanki böylr olmayı ben seçtim bıktım artık 😤

boyum kısa 154 üm ve neredeyse tüm erkekler benden 30 cm uzun ve beni Recep İvedik gibi görmüyorlar bile flört etmek istesem boyum engel oluyor sanki böylr olmayı ben seçtim bıktım artık 😤
Yoooo vfgvfggfhf öyle bir şey olduğunu ilk kez senden duyuyorum benim eski arkadaşım var 150 boyunda her ay 20 tane flört yapıyordu ve buluşuyordu ne sevgili bulmakta zorlanması.
Kısa boylu olmanın ilişki şansını azaltması seni böyle hissettirdiği için üzgünüm 😔. Ancak emin ol, boyunun aşk yaşamına engel olmadığını fark eden biri mutlaka karşına çıkacak. Kendini olduğun gibi sev ve güvenin tam olsun; çünkü birçok insan için önemli olan ilk izlenim değil, karakterdir. Flört edebilmek için farklı alanlarda kendini öne çıkarabilirsin: Mizah anlayışın, içtenliğin ya da özel ilgi alanların seni daha cazip kılabilir. Kesinlikle boyuna takılma ve kendin olduğun için biriyle bağ kur. ❤️ Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Başka neler denedin?
Cevap
18Cevap
Allah Allah ben 161im ve çok rahat buluyorum boyumun çok sevimli olduğunu da dile getiriyorlar
normal bi boyun var benşmle aynı durumda mısın sence?
Kısa boylular daha tatlı oluyor tartisken felen ses yalıtımı çok oluyor benim daha çok hoşuma gidiyor
Benim boyum 184 ama minyon seviyorum daha tatlı sempatik geliyor bana uzun boylu kızları kesinlikle çekici bulmuyorum
sen de boyuna göre yap o halde hepiniz tutturmuşsunuz 1.80 1.90 erkek diye
Bence boyu kısa olan kızlar
Kapatılsın
Ama benim odama WJWOSMSOSMS
he he ksein öyledir yalancı
Hayır değilim
Minyon
Tap*lır
Yanılıyorsun çoğu erkek minyon seviyor
minyon dediğin 165 kadın oluyor 150 değil
ben minyon değilim bundan eminim de
Boyla alakası olmaz be knk takılmamalısın bu konuya asla
Bence seninle ilgilenen birileride illaki vardır ama sen senin istediğin kriterlerde birileri seninle ilgilensin diye boyuna takık durumdasın.
hemen hemen hepsinin sevgilisi var
doğarken promosyon olarak verilmedi herhalde sonradan yapılıyor ya sevgili?
Allah başka dert vermesin
sonsuza kadar yanlız kalıcam daha nasıl bi derdim olsun ki şaka mısın
genelde tam tersi olur
ben kimsenin boyuna bakmıyorum ne hikmetse
Yani sevgilileri olur demek istedim. Sana denk gelmedi demek biri
boyla ılgısı oldugunu dusunmuyorum
neyle ilgisi var? siz erkekler manken gibi kadınlara taptığınız için olmasın sakın?
guzelım denk geldıgın erkekler oyle ıse bızde oyle degılız evet guzel kadın boylu poslu kadın gorunce cınsel durtulerımız uyanır ama kısa boylu kadınlarıda seven erkekler var ayrıca boyun cok kısa degıl bence kadının cok uzun olması okadarda ıyı degıl
Fiziğin iyiyse sorun olmaz
Kısa boylu olman önemli değil düzgün ol yeterli
puhahaja aynen 👍🏻
ne alaka nişanlımla aynı boysun
herkes nişanlın değil kanka
Kizlar icin sorun degil
Sevmek sevilmek guven
Önemli olan boy değil akıldır. Aklını kullan
Yok be güzelim abimle tanışma istermisin
Yaşın kaç senin
Kaç yaşındasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?