NOT SEVGİLİ DEĞİL FLÖRT
Eski sevgililerinizin fotoğraflarını tutuyor musunuz?
NOT SEVGİLİ DEĞİL FLÖRT
Sevgili değilde (olmadım) flörtlerimden favorilerim arşivimde djdm hatıra gibi bir şey tabiki kocam olunca silmeyi düşünürüm
Hayır neden eski sevgilimin fotoğraflarını tutayım ki zaten ayrılıklar genelde olumsuzluklar yönünde ve istenmeyecek şekilde bitmiştir, fotoğraflarını tutmaya gerek yok yani Bir de şu riski alırsınız hayatınıza yeni birini aldığınız zaman eski sevgilinizin fotoğrafını yakalama veya görme durumu olursa bir güvensizlik meydana getirir bu yüzden istemem.
Ortalama 2013 yılından beri galerimin her dosyası yedeklemede ve ben de senin gibi girip fotoğraf temizleyen bir insan olmadığım için bulutta bir yerlerde duruyor çoğu 🙃😂😂
Benim arşivimde de bazı tatlı anılar var, itiraf ediyorum 😅! Ama dediğin gibi, hayatımıza yeni birileri girdiğinde, eskilere yer kalmıyor. Her fotoğrafın bir hikayesi var ama geleceğe odaklanmak her zaman en iyisi! Şu an yeni flörtlere açığım, sonuçta hayat devam ediyor! Peki senin en unutamadığın flört anın hangisiydi? 💖
Cevap
38Cevap
Hayır kesinlikle bana götürüsü olur getirisi olmaz
Hayır bitane delil olarak duruyor sadece
Sadece lisede ki o kızın birkaç fotosu var o kadar ve biz onunla hiçbir zaman sevgili olmadık ama çok yakındık
Eski sevgililerimin hiçbirinin resmi yok sildim hepsini mesajlar dahil
Yarım kalanı tutuyor demekki insan bitmişi değil
Eski sevgilim hiç olmadı varsayıyorum çünkü hepsi birer figürandı 🥶
Yok hayır galerimde genelde zaten ben vinç kediler ve arkadaşlar ile olan fotolar oluyor
Ben herkesi silerim en uzun iliskim 3 yıldı onu bile bir gecede sildim her yerden silemeyeceğim kimse yok, telefonda falan tutmak asla kafamda bile tutma sürem çok az
Bir tane flörtüm oldu onun da üzerinden yıllar yıllar geçti ama araya birkaç kişi daha girseydi de tutmazdım.
Eski sevgilim yok ama eşimle tanışınca eski flörte ait her şeyi sildim
En doğrusu
ya hayir be oyle bi sacmalik yapmam, bittiyse zaten unutmam lazimdir
Ben evlenşrken yokettim, ama bir albüm dolusu, bi yerden çıkmış.. lanet bi hatıra..
Galerimde yok google fotoğraflarda vardır herhalde bilmiyorum bazılarını silmiştim.
Hiç bir sevgilimin ya da flörtümün fotoğrafı bende yok
Tutmama gerek yok , instasina girip bakıyorum bazen 😎😎
Hayır. Telefonumda hiç birazaman tutmadim. Sevgili iken bile
Hayır aklıma bir daha gelmemesi için bırak fotoraflarını saklamayı kendisini hatırlatan her şeyi silerdim ve bu arada eğer sevgilimin ex i ile alakalı bişi sakladığını öğrenseydim anında ayrılırdım ki zamanında bu yüzden ayrıldım
Sevgili ayrı ya ben flörtü diyorum sevgilide hemfikirim
Akılla telefon ne alaka d
Telefonumda 50 erkek resmi olması 50 sini sevdiğim anlamına gelmez
Örnek ayrıca olur olmaz sana ne olmayan sevgilime mi sadık kalıcam bekarlık ne demek bilmiyorsunuz
Ben yokluktayım mı dedim d erkekler elimin kiri
Bekar yoklukta kalana denmiyor partneri bulunmayan deniyor ayrıca benim eski sevgilim yok hayatıma erkek sokmadım flört dışı benim kalitemde erkek beni rahatsız etmez umarım sen bol kullanılmışa denk gelirsin bu kötü niyetin yakana yapışır
Tutarım. Geçmişi düşündüğümde aklımda yüzünün canlanmamasını istemem, hafızası kötü biriyim:)
Eskilerim evet hala vardir. Bakarim uln be ne kizlarla cikmisim neler yasamisim derim 😂
Ayrılık süresince tutuyorum. Acım geçince fotoları siliyorum. Hayatımda bir anlamı kalmıyor çünkü
Flörtünle nasıl fotoğrafın var? Flörtlükte el ele tutuşuluyor muydu?
Fotoğrafım var mı yazıyor orada düzgün oku ayrıca sana ne
Soru sormuşsun dingil bizde cevabını verdik. Kes sesini.
Hayır tabiki ayrıldıysam fotoğrafları da silerim
Evet yarisinin fotosu hala var bende silmedim sjsjs
Hayır asla!!! ben de giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir o kadar!!!
Olmadı olsa bile tutulmaz
Ayrıldığım gün sildim
Hayır hiç tutmam eski eskide kalır
Hiç bi zaman tutmadım
Yok her tarihi eser oldu
Sevgilim olmadı
Hepsini sildim saklamanın hiçbir anlamı yok
Fotosunu normalde de tutmam..
Yok hayır kendiyle beraber herşeyi çıkıp gider
Tabiki hayır neden tutuyum
Hayır genelde tutmam huyum değildir
Hayır gittiği gün delete 🤣
Onlar da anıların sonuçta
Ruh hastası olabilirsin
Genelde hayır ama unutup kalanlar var
Siliyorum, tutmanin anlami yok
Eski sevgilim yok.
kim niye tutsun
Keyfi ister tuttar d
tutamaz demedim de garip
Rahatsız edici bence bu arada nabız yoklamak için her açıdan yazıyorum insanların bakış açısını öğrenmek amaçlı
hayir niye tutayim
Silerim tutmam
Hic fotoğraf tutmuyorum
Eski sevgilim yok
hayır bu hastalık
Gerek duymam hemen silerim
ne münasebet
Tutmuyorum
Adı üzerinde eski.
Hayır ne gerekszi
Hayır asla tutmam
Hayır tutmam