Bi uyandım gitmiş?

Benim konuştuğum bir çocuk vardı ama çocukla ne olduğumuz belli değildi çünkü çok şakalaşıyorduk ama eğleniyorduk bir kere buluştuk bana Instagram arşivini açtı gösterdi gezdi anlattı her şeyini o kadar güzel gidiyor ki inandım ben de beni seviyor sandım öyleymiş gibi davrandi fotoğraf isterdi kıskanırdı dikkat etmemi söylerdi yani değer veriyordu ya hani kendi kendime kurmadım hissettim bunu buluştuğumuzda Beni evime kadar bıraktı Hani belki bu nezaketten olabilir ama yani hepsini geçtim çok iyi davranıyorduk her gün iyi geceler günaydın mesajları sohbetimiz hiç bitmezdi hep devam ederdi biraz geç yazsın açıklama yapardı ilk yazan ilk istek atanda oydu hakkımda bilgi almak için arkadaşlarıma yazmış yani eski ilkokul arkadaşım onunla takipleşiyorduk oradan bulmuş beni ama o kadar mutlu ediyor ki bir gün yine konuştuk falan beni priw hesabına falan aldı Ben de onu aldım bana diyordu ki priv hesabıma aldığıma göre çok özel birisin yani Bir insan arkadaşına böyle demez ya da ben görmedim bilmiyorum neyse işte biz böyle güzel güzel konuşuyoruz bir gün priwine bir story atti bir baktım bir kızla aynada poz ilk başta ablası sandım sordum hayır dedi kim olduğunu da söylemedi neyse sabah günaydın yazmış Ben de yazdım benim mesajlarıma bakmamaya başladı acaba dedim işin mi var çünkü o öyle birisi değil neyse sonra ben buna Fake hesaptan istek attım ve kabul etti o an yıkıldım çünkü bana yazmadı O kadar üzüldüm ki sonra gurur falan diyemedim gittim tekrar yazdım ona da bakmadı Ben de geri çektim O kadar üzüldüm ki Umut verip gitti neyse sonra akşamına iyi geceler yazdı aslında benim yazmamam daha doğruydu ama ben dayanamadım canım olduğum için neyse ben de iyi geceler yazdım bir daha da konuşmadık sonra ne oldu biliyor musunuz bu priw hesabına bı kız aldı sallıyorum ismi Elif neyse şüphelendim acaba eski sevgilisi mi dedim bir baktım ana hesabına da almış bunu ve kızın priv hesabını takip ediyor o an anladım işte kullanıp atmış beni yani neden Umut verip gidiyorsun ki ben de seni sevmişim saf duygularımla işte diyorum ya bilemiyorsun nereden bilebilirdim ki o gece son konuşmamız olacağını bilemezdim beni bir sabah ansızın terk edeceği yok olup gitti Bir de ne oldu biliyor musunuz bu privine store attı Ben de dedim ki görüldü gitmesin aero instadan bakacaktım ben oradan bakana kadar beni çıkarttı ve ben o story göremedim ya o kızla bir şey attı görmemi istemedi ya da bilmiyorum ama hala seviyorum umut verip bırakması canım çok acıktı sonra ana hesabımda duruyor ama ben bir gün yakın arkadaşlara bir story attım ve ona cevap verdi az bir şey konuştuk ama eskisi gibi olmadığımızı anladım çünkü konu ilerlemiyordu o ilerletmek istemiyordu ben sürekli bir şeyler soruyorum ama yazıyordu konu bitince başka bir şey demiyordu Ben de bıraktım öyle oldu mesajıma bakmadı zaten ya da görüldü atmak istemedi şimdi de yazmayı çok istiyorum ama yazamıyorum kendimi iyi hissetmiyorum

Güncellemeler
1 yıl
Yaşım 19
Bi uyandım gitmiş?