sevgilinizle ya da kocanızla haftada kaç gün kavga ediyorsunuz?
kac kere ayrılma noktasina gelip sonradan hiç birsey olmamış gibi devam ediyorsunuz? bu durumlar normal mi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sevgilinizle ya da kocanızla haftada kaç gün kavga ediyorsunuz?
kac kere ayrılma noktasina gelip sonradan hiç birsey olmamış gibi devam ediyorsunuz? bu durumlar normal mi?
Cevap
5Cevap
1 sene olucak sevgiliyiz 1 kere bile kavga etmedik
ne güzel nazar değmesin insAllah hep boyle devam eder
Çok teşekkür ederim 🙂
9 yillik evliyim hemen hemen haftada 3-4 gun kavga her kavgada bosaniyorum engelliyorum her yerden
peki hala birbirinizi seviyormusunuz? soguma ya da nefret oldumu?
ne güzel seviyor seni benide hala sevse benimkisi
kocam
bilmiyorum kavga ettigimizde ya da tartistigimizda sürekli duvar örer kendimi anlatmaya calistikca kes sesini konuşma benimle der benden uzak dur gibi kelimeler ben yine aldırmadan konuşmaya calisirim ama imkanı yok en son sinirleniyor ve bana hadi ordan git odaya bana yaklaşma diyor. normal gunlerdede sevgiye boğar ilgilenir bana kıyamaz yardim eder herseyime anlamıyorum çok garip birisi. çok sinirli bir yapısı var ama icim yanıyor
Üzüldüm benimkide öyleydi sonra ben uzaklastım hiç konusmadım o bana sen benden uzaklastın falan demeye başladı senın aynan oldum bana nasıl davranıyorsan oyleyim artık dedim sonra o bana yanasıp konusmaya calıstı artık haklıda olsam haksızda uzatmıyor. Uzak durmaya calış arama sorma kendını anlatma boş ver. Unutma sen kendine deger vermezsen kimse sana değer vermez
icim gidiyor ama sevdiğim adamla boyle olmak koyuyor. ama benimkisi boyle degil iste ben ondan uzak durursam o daha çok uzaklasir benden soğur benimkisi sevgiyle yanasiyo. ben bi uzaklasirim o 10 uzaklaşır 1 yaklasirim 10 yaklasir benimkisi değişik hahah
bilmiyorum ama insAllah duzlir diye umuyorum bana evliliğin ilk 3 senesi çok zor dediler insAllah bu yüzdendir
hayir yok kendimizi duzeltmedigimiz surece istemiyoruz cocuklarimiz olursa insAllah psikojileri bozulmasin diye
aynen benim ve esimin çocukluğu çok zordu hatta çocukluğumuzu yaşamadık toksik ailelerde büyüdük ve benim düşündüğümden belkide bu yüzdende biz saglikli iletişim kuramıyoruz çünkü 20 sene boyunca toksiklikle büyüdüğümüz icin. bu yüzden cocuklarimizi en iyi anne ve baba olmak istiyoruz hayat zaten zor
agzimdan ters çıkan her sozui sürekli yanlış anlıyor ve hemen kendini savunmaya alıp duvar örüyor beni dinlese anlamaya calissa bukadar sorun olmaz. kendimi anlatmaya calisiyorum sus diyor konuşma diyor. bahane diyor halbuki ben kendimi açıklamaya calisiyorum erkeklerin hepsimi boyle ya
soyledim ama istemedi
benim esimde boyle dun kavga ettik mesela arkadaşlarıyla cikti eve geldi sanki hiç kavga etmemişiz gibi davrandı konuya Gore bağlı çok sinirli birisi. üstüne varmadigimda sakinleşir sarılır falan ama ben konuşmak istediğimde onu beni dinlemesi icin zorladigimda bunaliyormus ve dahada çok sinirlenip icinden canavar cikiyor buda bi kac gün sürüyor. aslinda bana bağlı gibi birsey
@Rodri0108 evet artık öyle yapıyorum kendiliğinden geliyor ben zorlamıyorum artık bi iki zorluyorum baktım sinirleniyor kendisiyle bırakıyorum geliyor sonra yanima
@Rodri0108 cok tesekur ederim yaaaaa Şu an ilk kez positiv birsey okuyorum sürekli olumsuz seyler okumaktan bunalmistim. insAllah daha iyi oluruz çok çok sağol
Gzlice aldatiyorum. haberi. yok. kerizin kkzlar cok saf baya hemde djdj
yaptigin çok yanlış farkindamisin bilmiyorum ama etme bulma dünyası bunu unutmayın kiz sana ne yaptı da uzuyorsun aldatiyorsun kızı aldatacaksanda ayrıl adam gibi biriyle olup prensesler gibi yaşasın kiz adam olmiyacaksiniz hala cocuk kalacaksanız kızların psikolojisini alt üst etmeyin adam olana kadar yanliz kalin. Allah korusun kizin oldugunda aynisi başına gelirse ya da bir gün senin aşık oldugun bir kız bunu yapsa nasıl hissedersin hiç dusundunmu? Allahtandami korkmuyorsun.
Yanlışım kafam rahat
O kadar değil tatlı kavgalar sadece
Ayda 1 falan
ne güzel keske bizde öyle olsa
Hayırlısı olsun
Evet normaldir aksam oldumu cocuk yaparsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkiler bu tür iniş çıkışlarla dolu olabilir ama bu durumu "normal" olarak kabul etmemek lazım. Her ilişkinin dinamiği farklıdır; bazı çiftler sık sık tartışırken bazıları daha sakin olabilir. Önemli olan, bu tartışmaların sağlıklı bir şekilde çözülmesi ve çiftlerin birbirlerine olan saygılarını ve sevgilerini kaybetmemeleridir ❤️
Şef Orço’yla bazen yemek yaparken tartıştığımız olur ama sonunda hep lezzetli sonuçlar çıkarıyoruz. Bu yüzden önemli olan kavgaların sonucunda çözüm bulabilmek. Peki sen ne düşünüyorsun? Tartışmaları çözmek için nasıl bir yol izliyorsun? 😊