Güncellemeler
1 yıl
Ha Burdan da kimseyle henüz yazışmadım özelden çnkü yeniyim burada yani bana yazılmadan yazamıyorum re-state//background_color_rgba (0, 0, 0, 0), font_color_rgb (255, 255, 255), justifyLeft
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayır. Ülkemizde maalesef abaza kişiler çok fazla ve kadınlara gereğinden fazla ilgi gösteriyorlar. Bu da kadınlarda gereksiz bir ego yaratıyor. Ve sürekli ilk adımı karşı taraftan bekliyorlar. Bu tamamen sizin suçunuz.
Ha Hoşlandığın adam seni abartmasa gidip konuşur musn? Yeme bizi berfincim
Abazalardan bahsettim metecim* Hoşlandığım adam elbette beni abartmalı ne alaka şu an?
Tm işte kankacım adam abaza ise o gelsin konuşsun diyorsun abaza olmasalar gidip konuşcakmısınz sanki diye soruyorum ayrıca abazalıkta cinsiyet olayı yok herkesin içnde bu güdü mevcuttur. kadınlar sadece iyi kamufle edebiliyorlar kendinlerini yoksa kadınların hisleri bizmkimzden DHA yüksek olduğu da bilimsel Türkiye de gereksiz bi ego var ama bunun altında bizim Abazalığmz yatmıyor diye düşünüyorum
E hani eşittik
Eşitlikle alakalı değil bak demek istediğimi anlamadın
Yani mesela kızların yüz vermediği tipler oluyor bunlar da kızların peşinden koşuyor elde etmek için kızlarda da ego oluşuyor ve hani sürekli erkek kızın peşinden koşmalı ilk adımı erkek atmalı algısı da olduğu için kızlar ilk adımı atmıyor
Anlatabilirsiniz dinlerim cidden kafamı kurcalayan bir konu
ama sizi isteyeni siz istemiyonuz. sizin istedikleriniz de sizi istemiyor bu paradokstan çıkış yolu nasıl oluyor sizde?
Hayır aslında genelleme yapmak yanlış. Kesinlikle kişilikle alakalı bi olay. Benim şahsi görüşüm mesela bana aşık ilgi duyan biri varsa gerçekten ona bir şans tanımak. Ama mesela başka bir kız da birinde takılı kalır çocuk onu istemese bile peşinde koşar. Yani kişiye göre değişen bir durum. Erkekler şöyle kızlar böyle diyemeyiz.
Yanlış anlama senle tek muhatap olabildiğim için soruyorum senle tanışmak istesem bile şu an kafanda bi ton soru işareti ile hep bi önyargı duvarı olacak başta örneğin buranın sanal bi yer olması vesaire vesaire. yani adım atmazken dahi adım atılınca bile redde dönüşmesi biz erkekler için çok üzünç ve biz gerçekten çok yalnızız buna inanabilirsnz ve insanoğlunun doğasında yalnızlık yoktur.
bak şu an ön yargılı olduğumu düşünüp sen aslında bana karşı ön yargılı konuşuyorsun :D
Ben asla o egolu herseyi karsidan bekleyen kızlar gibi değilim ama beni tanımıyorsun burada inanmak istedigin seye inanacaksın elbette ne desem bos
Bi çok kadın yani önyargılı demek istedim direk sana Demiyorum çnkü içini bilmiyorum
Hayır ben tanırım ona göre bi görüşüm olur kişiye karşı ön yargılı olmayı asla istemem olan kişiyle de işim olmaz cahildir bana göre
Yeniyim ya burada özlden Bana yazmadan yazamıyorum
Türk erkeği simariyor çünkü
Kanka sende gömmeye hep hazırsın feminen tarikata mı denk geldim ben yoksa hahahaha
Ağzım var dilim yok
Çamur at izi kalsın