Acaba Aldatılıyormuyum?

Moralim çok bozuk 3.5 yıllık evliyim 2 yaşında çocuğum var. Eşimle severek evlendik ve sosyal medya kullanmayız tiktok dışında. Eşim görevi gereği çok yoğun oluyor artık göremiyorum bile öyle söyleyeyim hergün işe çağırıyorlar oğlum bile çok özlüyor. Neyse eşim eve geldiğinde yorgun olur bana davranışı normal yani sever de oğlunu hele daha çok sever. Eşim bakımı çok sever işe giderken dışarda aşırı bakımlı ve spot yapıyor yani kas çalışıyor kusura bakmayın çok kötüyüm karman çorman yazdım geçen gün de arkadaşın eşi gelecek dedi almaya gittiler saat 1 oldu adam yok 3 oldu arıyorum tabi bu sürede ama açmıyor ben meraktan öldüm ışte neyse sonra açtı neymiş arkadaş eşi ile kavga etmiş karakolluk oldular bende onlarla gittim dedi ama bana inandırıcı gelmedi nedense çok saçma geldi ve eşimde şunu da farkettim böyle yemek yiyemiyor eskisi gibi canı istemiyor iştahı gitmiş adamın.. onun haricinde eve geldiğinde elinde telefon sürekli tiktokta neyse asıl olayı bugün yaşadım tabi şu an yine yok iş çıktı diye gitti instagram hesabi açıordum anneme. derken pat dedi önerilerde bunun hesap geldi tabi gizli hesap vr benim diğer aile fertlerinde engellemiş benim kafa gitti bunu görünce. Ben daga önceden ortak hesap açalım dediğimde ne gerek var gereksiz diyen adam hesap açmış ama içeriğini göremesem de gizli olduğundan baya foto eklenmiş arkadaş 300 e yakın takipçiler ve alta indiğimde önerilerine baktım açık olan bi kaç kız hesabında takipleşmrler var ve bu kızlarda kaslı aşırı açık saçık giyinen kızlar Allahım ya hala titriyorum ne yapacam bana akıl verin aldatma mi bu nedir

Acaba Aldatılıyormuyum?