Moralim çok bozuk 3.5 yıllık evliyim 2 yaşında çocuğum var. Eşimle severek evlendik ve sosyal medya kullanmayız tiktok dışında. Eşim görevi gereği çok yoğun oluyor artık göremiyorum bile öyle söyleyeyim hergün işe çağırıyorlar oğlum bile çok özlüyor. Neyse eşim eve geldiğinde yorgun olur bana davranışı normal yani sever de oğlunu hele daha çok sever. Eşim bakımı çok sever işe giderken dışarda aşırı bakımlı ve spot yapıyor yani kas çalışıyor kusura bakmayın çok kötüyüm karman çorman yazdım geçen gün de arkadaşın eşi gelecek dedi almaya gittiler saat 1 oldu adam yok 3 oldu arıyorum tabi bu sürede ama açmıyor ben meraktan öldüm ışte neyse sonra açtı neymiş arkadaş eşi ile kavga etmiş karakolluk oldular bende onlarla gittim dedi ama bana inandırıcı gelmedi nedense çok saçma geldi ve eşimde şunu da farkettim böyle yemek yiyemiyor eskisi gibi canı istemiyor iştahı gitmiş adamın.. onun haricinde eve geldiğinde elinde telefon sürekli tiktokta neyse asıl olayı bugün yaşadım tabi şu an yine yok iş çıktı diye gitti instagram hesabi açıordum anneme. derken pat dedi önerilerde bunun hesap geldi tabi gizli hesap vr benim diğer aile fertlerinde engellemiş benim kafa gitti bunu görünce. Ben daga önceden ortak hesap açalım dediğimde ne gerek var gereksiz diyen adam hesap açmış ama içeriğini göremesem de gizli olduğundan baya foto eklenmiş arkadaş 300 e yakın takipçiler ve alta indiğimde önerilerine baktım açık olan bi kaç kız hesabında takipleşmrler var ve bu kızlarda kaslı aşırı açık saçık giyinen kızlar Allahım ya hala titriyorum ne yapacam bana akıl verin aldatma mi bu nedir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılSakın bu boşlukta sana yardım etmek istediğini söyleyen sırtlanlara inanarak yakınlık kurma en savunmasız zamandasın duygusal açıdan olayları fazla dallandırıp budaklandırmadan eşinle otur açık açık konuş saçma sapan bir çok insan var Instagram diyosun ama burası benim gözümden oradan aşağı kalmaz...
25 Yorumla
Soran1 yılHayır ben öyle biri değilim gidip dr kimse ile yakınlık kuracak ve arkadaşlık kuracak değilim sadece görüş alıorum eşimle konuştum ama kaçtı yani söyledim gitti hemen gizliden kapattı hesabı ama benim güvenim kalmadı artık orası kesin benim bebeğim var onun için bana açıklama yapmasını bekliycem ve bana değer veriyorsa beni kazanmak için elinden geleni yapar Yok yapmaz ise o zaman ayrılma kararı almayı düşünüyorum
- 1 yıl
Aklına gelen her şeyi açık açık ona söyledin mi?
Soran1 yılSöyleyemedim ki maalesef evden uzaklşamak istedi ki zatn işe gidecekti gitti yani
- 1 yıl
Gelince söyle erkekler duysaldır duygusal değil ne hissettiğini ve ne beklediğini göstermelisin
Soran1 yılDuygusal değilde kendi bildiğini yapan bir tipsse
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet tipik aldatan aldatmaya megilli erkek üzgünüm aynı şeyleri yaşadım bende. hemde defalarca oyuzden biliyorum bu tip erkelerinmhareketlerinj. Lütfen acilen işe gir biz hep kadınlara diyoruz abi evlenmeyin. niye evleniyorsun ya bu erkeklere birde çocuk doğuruyorsunuz , ;( çok üzgünüm bazı erkeker bir kaç saat genelde başkasının arkadaşı başkasının bilemem neyi diyerek eşlerine yalan söyleyip kadınlarla birlikte olurlar. Zaten başka hesap açması baskarini takip etmesi açık saçık olmasi gözünün hala disarda olduğuna işaret. Uzgunumun defalarca yaşadığımız seyler sen yeni tanistin her evli kadın aldatilacagini bilerek evlenmeli.
11 Yorumla
Soran1 yılSeverek evlendik ve maalesef erkekler evlendikten sonra yüzünü gösteriyor benimki de çocuk olduktan sonra değişti
Gizli Üye(30-35)1 yılSen de çakma bir hesap açıp öyle mi eklesen onu? Ordan yaz bakalım neler çıkacak altından. Zor bir durum ama sakin kalmaya çalış öncelikle. Biraz elini yüzünü yıka , pencereyi aç hava al. Kendine gel. Tahminin olmayadabilir tabi ama yazdıklarına göre olma ihtimali yüksek.
018 Yorumla
Soran1 yılBekleyemedim maalesef sabah dedim bak gizlediğin bşy var mı yok dedi inkar etti telefonu istedim ama bşy bulamadım çat diye bendeki fotoğrafı gösterdim dedim bu ne açıklama yapmadan işe gitti dedim sana güvenim kalmadı
Cevap sahibi1 yılAldatıyor maalesef o zaman. Hemen boşanmayı düşünme , öfke ile karar verme çünkü bebeğin var. Ama tepkini de koy ortaya.
Soran1 yılZaten tepkimi koyacam ona bu yaptıklarına pişman ettrmeliym dedim ama artık sana güvenim kalmadı bana açıklama yapmadan gitmesi ve aşağıda her şeyi silip tekrar gelip gitmesi peki beni daha da güvensizleştrdi
Cevap sahibi1 yılİmkanın varsa bir müddet ailenin yanında falan kal çocuğunla , kıymetinizi bilsin.
Soran1 yılŞu an annem benim yanımda 2 gün önce geldi ve ben gurbetteyim çok uzaktayım Allahtan annem yanımda yoksa ben burada mahvolurudm
Cevap sahibi1 yılO zaman boşanacağını söyleyip tehdit et , görsün ciddiyetini. Boşanma tabi ama bu yaptığı yanına kar kalmasın diye gözünü korkut. Edepsiz adam. İnsan gül gibi çocuğu eşi varken ne diye başkasına bakar ya , bunların alayı böyle haysiyetsiz
Soran1 yılYa yemin ederim annesi yok diye hem ben hem ailem anne oldu aile olduk ben kadınlık görevimi fazlasıyla veriyorum ben ki komşuma inince izin alan biriyim ya neden yani neden ben ona varya dünyayı dar edicem
Cevap sahibi1 yılİnan ağzınla kuş tutsan yine de bazı erkeklere yaranılmıyor. Ben de eşimle benzer sorunlar yaşayan biriyim. Onların tek bildiği şey eleştiride bulunmak. Ama kimse kadının yaptığı vazifeleri düşünmez , çocuğuna bakmak için nasıl çabaladığını görmez. Seni gaza getirmek istemem ama evet cidden dünyayı dar et ona. Boşan diyemem çünkü bebeğin var ona yazık olur. Şunu da söyle , senin yaptığını kadın halimle ben yapsaydım şu an beni yaşatır mıydın acaba , ama sen yapınca utanmadan açıklama bile yapmıyorsun de
Soran1 yılKesinlikle bak çok güzel yere değindin biz yapmış olsak çok affedersin oo.. damgasını pat yerdik empati kurmazlar onlar erkek yapınca yapar oaşblr kadın yapınca o... direk öldürler
Cevap sahibi1 yılmaalesef öyle. Bizim toplumumuz bu kadar ahmak işte. Halbuki ikisi de aldatma ne farkı var. Sen anneysen o da baba. İnsan evladını düşünür. Allah bol sabır ve güç versin diyorum. Ama boşanmayı en sona at , öfke ile karar verme. Ben kaç defa boşanmanın eşiğine geldim de geri döndüm mecbur çocuklar için. Olmuyor yani çocuk varsa.
Soran1 yılYok ben boşanma düşünmüyorum beklemedeyim sadece rabbim iyi etsin diorum
Cevap sahibi1 yılAmin inşallah , bunun savunulacak bir tarafı yok elbette ama belki de hatasından pişmanlık duyar. Sen sadece seni ve çocuğunu kaybedeceği korkusunu kendisine çok yaşatmalısın. Bu korku ona yeter. Hiçbir erkek evladından ayrı yaşamayı asla düşünemez ve korkar bundan. Kendi kocamdan biliyorum. İkincisi de canım burada her yorumdaki insana inanma , erkekler sıra olur şimdi sana destek olurum falan filan. Çoğu aynı pislik. Fikir alacapım diye başkasının ağına düşme sakın. Allah güç kuvvet versin
Soran1 yılEvet burdaki yazanların bi kaçı farklı amaç peşinde biliyorum canım ama dediğin gibi ben ve çocuğumla korkutcam ki zaten düşkün ona bakalım
- 1 yıl
Erkeklere sadaktli kaldığın müddetçe onlar başka kadınların lpesinde kosacakstir bende bunu 40 yaşınmda öğrendim üç sene önce ve. Aldattım başkasın asik oldum şimdi kıymete bindik. Defalarca yerlere attı kendini. birzamnlar ben atıyordum. Senin en büyük hatan çocuk yapman olmuş kadinalr çocuk yaptıklarında kaybederler. üzgünüm uzun süren yıllar suruneceksin aldatilacak ve signete cekecesin zamanı gelijcede sen iadesini ya verirsin ya da oturursun. Erkekler hep inkar eder.
Soran1 yıl@Papatyaadası çocuk var diyede ben onu çekmem severek evlendik ve benim kırmızı çizgim asla affetmem ha şu an konuşuorz ediyoruz sevgi ilgi vermiyorum artık bitti yani ben zamanı gelince bir düzen oturtacam kendim için ondan sonra ışte o zaman onu görürüm
- 1 yıl
Aynı bende senin dediğini yaşadım hazır ol yıllar sonra baskaina aşık olacaksin oyuzden kendini bu adamla fazla dil dökerek yorma. Cunki gözünden düşecek elbet gençsin seninde aşık olaxagin birisi çıkacak o düşünsün artık
Soran1 yıl@Papatyaadası ışte boşanmak çözüm değil zaman a bırakıp çabasını görcem o zaman hata yaptı derim ama güvenemem yine kendi ayaklarımın üstünde durup çocuğumla kendimle ilgilenirim
- 1 yıl
Zamana bırakıp çabasını görcen bunu bekliyorsan zaten aldatılmak sana carpmamis demektir. Çabasını görmek istiyorsun. Ama bence şu andan itibaren harfini alman lazım cunki senin birşeyleri farkettigini bilmek onuda garda aldıracak daha dikkatli aldatacak. Ve seni kandırmak için daha iyi oynucak. bir insan sevdiğine asala böyle davranmaz. Bazı şeyler bitmiş oyuzden bitanem acilen dediğin gibi kendi ayaklarının üstünde acilen dur ve olanını yal o kendisine yemek yapan çocuğunu büyüten kadını elinde tutmak için yalanları ard arda siralatlyacak. umarım sen en iyisi en güçlüsü olursun asla hata yapmış deme. Erkekler çok sever affeden kadını aldatmayı.
1 yılAldatma yüksek ihtimal bence zamanla izle telefonunu kontrol et müsait zamanında o zaman görürsün gerçekleri gördükten sonra da gerekeni yap diyeceğim de çocuk var o durumda da sıkıntı olur ama anlatmak istersen dertleşmek vs buyur yardımcı olurum elimden geldiğince
117 Yorumla
Soran1 yılÇocuk olması sıkıntı değil ben çocuğum var diye böyle şeyler yaşamak zorunda değilim kanıt toplamak istiyorm ama sürekli elinde telefon ve çok zeki saklamasını iyi bilir ki şu ana kadar göremedysem
- 1 yıl
O zaman zamanını kolla bence bu süreçte de benimle iletişimde olabilirsin istersen fikir alışverişinde bulunabilriiz yardımcı olurum elimden geldiğince
Soran1 yılTeşekkkür ederim ya pat diye söylesem olmaz kendini savunur eve de gelmek istemez bi plan yapmam lazım ama ne
- 1 yıl
Zamanla eldeki verileri topla ona göre hareket et hemen söyleme belli de etme hiçbir şey bilmiyormuş gibi davran duşa falan gittiğinde al telefonunu bak her şeye
Soran1 yılDuşa girince bile elinde telefonu götürüyor içeri kapıyı da kitliyor
- 1 yıl
O uyurken bakmayı dene uyumasını bekşe
Soran1 yılUykusu hafif ya görürse Bird e saklar herşeyi bulamamda
- 1 yıl
İyi bir zamanı beklemen lazım
Soran1 yılNasıl olcak bilmiyorum boşluğuna getrmem gerek
- 1 yıl
Evet bu da zamanla olacak bişey hemen olmaz
Soran1 yılSabah istedim telefonu baktım ama hiçbşy yoktu dayanamadım söyledim maalsef
- 1 yıl
İşin var mı? Senin için en buyuk kozun iştir iştir. Yoksa istediğin kadar kız bağır ancak oturursun yerine. Ne kadar uzucu ya. Hale bak. Planı yok bu işin sen birdaha çocuk yapmamalisin ona de bundan sonra çocuk yok. Kendinle ilgilenceksin gidip iş. bulacaksin çocuğunda bırakacaksın bakıcıya bak ozamn gör arkanda surunusuny
- 1 yıl
@kelebekkkkkk22 niye yazmadın
Soran1 yılYazdım
Soran1 yıl@Papatyaadası işim yok ama memur adayıyım bekliyorum şu an sınava girdim puan yeterli olması için bekliyorum zaten onun için bekliyorum
- 1 yıl
@kelebekkkkkk22 yazmamışsın
- 1 yıl
@Kelebekkkkkk22 naptın daha bi gelişme yok mu yazmadın
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle, senin için gerçekten zor bir durum olduğunu anlıyorum ve hislerini tamamen anlıyorum. İlişkilerde güven en önemli unsurlardan biri, bu yüzden böyle bir duruma düşmek çok üzücü olabilir 😢. Eşinin davranışlarındaki değişiklikler ve sosyal medyada gizlice aktif olması endişelerini artırabilir, bu normal. Ancak, kesin bir sonuca varmadan önce onunla açık ve dürüst bir şekilde konuşmayı deneyebilirsin. İçinde bulunduğun duygusal karmaşayı ve kafanda dönen düşünceleri paylaşmayı dene.
Belki de işler sandığın gibi değil ama bunu öğrenmenin yolu karşılıklı iletişimden geçiyor. Bu konuşmaya hazırlanırken gereksiz suçlama veya önyargılardan kaçınmak önemli olabilir. Senin hislerin, düşüncelerin ve endişelerin farklı bir perspektif sunabilir. Zor bir dönemden geçiyor olabilirsiniz, fakat iletişimi koparmamak önemli. Unutma ki, her şey daha iyi olabilir 💜. Ne düşünüyorsun, böyle bir konuşma yapmaya hazır mısın?07 Yorumla
Soran1 yılHazır değilim maalesef ne yapmam gerekir
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılÖncelikle, hislerini bu kadar net paylaşman cesaret gerektirir. Hazır hissetmemen normal, böyle bir durum herkes için zorlayıcı olur. Şu an net kararlar vermek yerine, birkaç adım geri atıp olayları değerlendirmeye çalışabilirsin. Belki de güvendiğin bir arkadaşla ya da bir aile üyesiyle duygularını paylaşmak sana destek olabilir. İlişki danışmanları da bu tür durumlarda yardımcı olabilir, böyle bir destek almayı düşünebilirsin. Unutma, yalnız değilsin ve bu duyguların geçici. Zamanla daha güçlü hissedeceksin. Kendine karşı nazik olmayı unutma 💖.
Soran1 yılAblasıyla konuşsam mi bilmiyorm
- 1 yıl
Senin gibi biri daha soru atmiş eşi açiklara bakiyormjl felan ona boşan dedim bence sende boşanmalisin afedersin seni tınlamıyor bile
- 1 yıl
Evlenmeden önce nasildi ve görücü mü evlendiniz
Soran1 yıl@minyonnkizzz1 Hayır boşanma taraftarı değilim severek evlendik çocuk var 2 yaşına girmemiş şu an ben soğuk yapıorum sadece yani konuşuyorum ama sevgi ilgi yok göstermem anlasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılBaşkasıyla cinsel bir birlikteliği olmayabilir. O işler kolay değil. Ama açmayalım dediği halde senden habersiz kendine instagram hesabı açması da bir çeşit aldatmadır ve kader mi dersin karma mı dersin bilmem fakat gerçekler bir şekilde ortaya çıkıyor. Plan yapmana gerek yok. Sadece sabret. Eğer hatasını anlarsa sana daha bağlı biri haline dönüşebilir. Ya da hatasına devam eder ve zamanı geldiğinde her şey ortaya saçılır. O zaman mahkemede hakkını arar ve kazançlı çıkarsın. Cinsel olarak seni aldatıyor fikrini kafaya takma. Bundan emin değilsin. Öyle olsa da kaybeden sen değilsin, o. Bazı insanlar geçmişte yaptıklarıyla cezayı hak eder. Cezayı hak ettikleri için de yanlışa sürüklenir. Şu an ceza, loading aşamasında.
11 Yorumla
Soran1 yılmaalesef dayamadım sabah a kadar uyuyamadım söyledim ve açıklama yapmadı işe gitti
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
u 1 yılÜzgünüm ancak, aldatılıyorsunuz. Sizi engelleyip başka bir hesap açması aldatmaya girer. Ve arkadaşım eşiyle karakolluk oldu demesini hiç inandırıcı bulmadım. O esnada sosyal medyadan tanıdığı kadınla birliktedir büyük ihtimal. Bu sebeple telefonu açmıyor ve 1 saatlik iş 3 saate kadar gidiyor.. İştahının kesilmesi olayına gelirsem tamamen suçluluk psikolojisinden kaynaklanıyor bu, size karşı haksızlık yaptığının o da farkında.."bana söylemek istediğin bir şey var mı? "diye konuşmak en doğrusu suçlamadan dinlemek belki o zaman hislerinizi ne hissettiğinizi sosyal 👥medyada görünce neler yaşadığınızı bilirse hatasını anlar.
222 Yorumla
Soran1 yılYanı amacım boşanmak değil çünkü aldatmıorm dedi çocuğunun üstüne yemin etti ama güvenmiyorom artık bitti benim için
- 1 yıl
Soğuk mesafeli yaklaşın hatasını anlasın
Soran1 yılÖyle yapıorum da nasıl olcak böyle bilmiyorm çok moralim bozuluor
- 1 yıl
Siz de bir hayatınız olduğunu anımsayın güçlü durun ondan ibaret değil hayat. O da sizi merak etsin bırakın.
Soran1 yılYa zaten ben artık değiştim benim kırmızı çizimdi aldatılmak ve yalan bitti burnundan getrmem lazım onun ama aklım o kadar dolu ki nasıl yapcam bilmiyorum
- 1 yıl
Yaparsınız bir kadına doğru ayakkabıları verirseniz sizin dünyayı fetheder. Yeter ki vazgeçmesin.
- 1 yıl
Sizin için *
Soran1 yılKesinlikle haklısınız şu an yeni taze olay belki duygusal yaklaşıorm ama kadın mantığını kullanırsa o zaman korkun demişler
- 1 yıl
Evet. Öyle bir yatırımızı kendinize yapın ki o dönüp şaşırsın ne oluyor ya.. Bu kadın eskiden böyle değildi üstüme düşerdi desin. Siz bana güvenin ikili ilişkiler üzerine araştırmalarda master yaptım ben.
- 1 yıl
Saç baş komple değişin spor yapın ona değil kendinize tutunun o pişman olsun ne kaybettiğine. 🌠
Soran1 yılEvet çok mantıklı şeyler söylüyorsunz bende zaten kendime dedim değişcm artık spor yapacam istedipimi alcam yapcam kadın güçlü olunca güzellşir ah ah arada kavga edince böyle olacam yapcam diyordum ama sonra aynı devam ama bu olay aştı artık kesinlikle değişmem lazım
- 1 yıl
Değişmeyen tek şey, değişimin kendisi der filozof. Gerektiğinde bir kadın değişmesini bilecek veya unuttuğu özünü hatırlayacak ona tutunacak. Çünkü kimseye tutunmakla değil kendine tutunursan güçlüsün. Başkalarına tutunursan yeryüzünü ayaklarının altından çekip atarlar. Buna müsade etmeye gerek yok. Bazıları yol 👣alır bazılarına yol verilir. Bu hayat böyledir. Kimin ne kadar işine gelirse.
Soran1 yılAma kafam o kadar dolu ki beynim durmuş gibi sanki evladımla bile ilgilenemiyorum zoruma gidiyor bazı şeyler
- 1 yıl
Biraz kendinize zaman verin ardından harekete geçin. ✨🌠
Soran1 yılİnşallah güçlü olup herşeyin üstesinden gelebilirim teşekkür ederim
- 1 yıl
Lafı olmaz canım gücünün farkında ol her zaman. 🌼
Soran1 yılKesinlikle 🥰🥰
- 1 yıl
İnstagramdan manipülasyon diye bir sayfa var kişisel gelişim sayfası takip edin onu 7 dakika önce bu konuda paylaşım yapmış faydalanırsınız belki 🌺🎗
Soran1 yılTamam teşekkür ederim bi bakayım çok sağolun
- 1 yıl
Rica ediyorum 🪁🌼
- 1 yıl
Her erkek aldatmiyorum. der. bosanamazsin zaten evlilik ile köleliğe evet demişsin birde çocuk. Allah yarrdimcin olsun ya çalışacaksın ya da hep seni kandiracak üzgünüm ama aldatiliyorsun şu an kabul etmeyebilirsin ama şüphe en gervek olan şeydor
Soran1 yıl@Papatyaadası kesinlikle kadınlar şüphelenince bşy bardır elbet
Üzgünüm ama evet aldatılıyorsun hesabı açtıgından senin haberin niye yok mesala sürekli ne işi böyle sana tavsiyem sahte profil aç sohbet et onunla
01 Yorumla
Soran1 yılmaalesef öğrendikten sonra sildi hesabını çat diye söyledim ama açıklama gereği duymadan beyefendi işe gitti ve hep açık saçık kızlarla takipleşmiş ne zamandan beri var açık bilmiyorum ama eminim ki 56 fotoğraf paylaşmışsa hepsi üniformalı kaslı vücut fotoğrafları vardr eminim bundan konuşma var mı yok mu onu bilmiyorum artık güven bittiği için onu da yapmştr diye düşünüyorum
1 yılBence dedikleri doğru değilse kesinlikle aldatıyor seni ama tam araştırma yapman gerektiğini düşünüyorum bunu çözmeniz için
05 Yorumla
Soran1 yılSöylediğim için instagram hesabını kapattı ve açıklama bile yapmadan gitti işe ve biliyor artık ona güvenmeyeceğimi temkinli yaklaşacaktr spor salonuna gidiyor karışık dediğim yer oraya gidip bi baksam mi ya da en yakın arkadaşı ile mi görüşsem bu konuyu
- 1 yıl
Bence kendin değil güvendiğin bir arkadasini yolla bunun için
Soran1 yılmaalesef gurbette olduğum için arkadaşım yok burada
- 1 yıl
O zaman en yakın arkadaşına güveniyorsan onunla paylaş bence
Soran1 yılHayır ama empati kurmasını sağlayacam yapacak bşy yok ne yapayım başka çarem yok
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Üzüldüm adına ama şu internet ve sosyal medya evliliklere zarar verir. O ne yaa öyle evde elinde telefon, dünyadan sıyrılıp gitmek
05 Yorumla
Soran1 yılBenim tek korkum aldatılmak o benim başıma gelirse cidden ben zor toparlanırım yani sosyal medya açmak istemedik 4 yılın ardından somra neden yani neden açar insan
Soran1 yılAllah iyi etsin ne diyeyim ya ben nasıl uyuyacam nasıl devam edicem böyle
1 yılBir erkek eşinden bir şey gizliyorsa zaten aldatıyordur.
15 Yorumla
Soran1 yılSabah söyledim ona açıklama bilr yapmadan gitti
- 1 yıl
Maalesef evliliğiniz bitmiş. Çok üzüldüm cidden. Boşan bence. Metresi bile olabilir
- 1 yıl
Bu yaptığını delil olarak sakla sen
- 1 yıl
Onun telefonuna yazılım yüklettir uzaktan. Telefonuna eriş. Bulabildiğin kadar bilgi bul
Soran1 yılmaalesef çok zeki biri ve bu gizlilik açığa çıkarma olarak delil sunar ben boşanma düşünmüyorum sadece bekliycem bşraz baktım aynı ondan sonra düşüncem
1 yılBir kadının içine bi his doğuyorsa o his doğrudur
01 Yorumla
Soran1 yılBuna katılıyorum şüphelerimde ben yanılmam
Galiba aldatiliyorsun öyle anlattin ki insanin direk aklina o geliyor
06 Yorumla
Soran1 yılHemen öğrenince kapattı instayı
Soran1 yılEe gördüm zaten göreceğimi ben gördüğüme inanırım yani zaten soğuk yapiorm konuşuyorum ediyorm ama asla ilgi sevgi göstermiyorum sevmesini de izin vermiyorum
Soran1 yılKesinlikle der kabul etti demek ki beni seviyor yapsam yine kabul eder der ve yapar
1 yılyani tiktoka girmese daha iyi olur para da harcıyor olabilir
013 Yorumla
Soran1 yılParasal konuda hesabı biz yapıyoruz bunun ki sosoyal medya üzerinden oalbllr
- 1 yıl
Ordan bulup instadan konuşuyordur tiktokcularin çoğu Instagram üzerinden iletişime gecer kendime 3 senedir tiktokta takılıyorum modluk felen yapıyorum az çok biliyorum içini
- 1 yıl
Ama bu konu üzerinden supheleniyorsan
- 1 yıl
En güzeli bı kendisine sor
Soran1 yılSormak imkansız kaçıyor sorulardan
- 1 yıl
O zaman Allah kolaylık versin
Soran1 yılAmin yani artık güven kalmadı o kesin
- 1 yıl
P yani böyle durumlarda kalmaz zaten
Soran1 yılBöyle olmasını hiç istemiyordum beynim aklım hala almıyor birgün başıma gelmesinden çok korkuyordum
- 1 yıl
Yani ne kadar önlemek istesen de olacağı varsa oluyor
- 1 yıl
Sen gene de karşına al Güzelce konuş bence
Soran1 yılEvet belki korktu kaçmak istedi o an eve geldiğinde konuşcam tekrardan baktım olmuyor akışına bırakıp yol çizcem
- 1 yıl
Hakkından hayırlısı
Gizli Üye(18-24)1 yılKlasik erkek işte abla hepsi orspucocu bunlarinnn delil toplada boşanacak olursan lazim olur Ztn şüpheleniyorsan büyük ihtimal aldatiyordur şrfsiz
03 Yorumla
Soran1 yılDelil toplamama gerek kalmadı çünkü dayanamadım sabah gösterdim ona
Cevap sahibi1 yılO ne dedi
Soran1 yılAçıklama yapmadan acele ile giyinmeye çalıştı ama ben ona güvenmiyorum artık sana dedim seni öldrrm bi açıklam yapmadan gitmeyecen dedim gitti aşağıda hesabı kapattı ve işe gitti
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılAldatma olabilir de sadece sohbet muhabbet ediyorda olabilir ama gizli saklı yapması şüpheli
012 Yorumla
Soran1 yılGizli saklı olması şüphelendrr heleki kızlarda varsa ve evli olduğunu belirtmemiş bile
- 1 yıl
Aldatıyor büyük bir ihtimalle ne yapmayı düşünüyorsun
Soran1 yılSöyledim sabah açıklama yapmadan işe gitti
- 1 yıl
Buda aldatmasına işaret işte da
Soran1 yılYa artık güvenemiyorum ve birşeyini unutmuştu aşağıda gitmiş hesabını kapatmış yani ama artık bitti boşanmak değil niyetim ama ona dünyayı dar edicem
- 1 yıl
Nasıl yapacaksın onu
Soran1 yılBilmiyorm Ama bir yolunu bulurum inş
- 1 yıl
Aldatacak mısın sende
Soran1 yılKesinlikle aldatmam benim yapımda öyle bir şey yok ama geri durucam zaten sevgi bitti güven bitti bekliycem baktım adam olmuyor pişman değil o zaman farklı Konuş cam
- 1 yıl
her şey bitmiş neyi bekliyorsun ki kendine yazık edersin
Soran1 yılBeklediğim şey onun bana açıklama yapması ya da kendini affettrmesi boşanmak kolay değil çünkü beklemem lazım biraz
- 1 yıl
Anladım hakkında hayırlısı
Gizli Üye(30-35)1 yılKesinlikle aldatma var burada karışık anlattin ama dikkatle birleştirdim ve bu kesim aldatıyor ya ayrıl ya da güzel bir ders ver ona
14 Yorumla
Soran1 yılAyrılmak basit kaçar ben ders vermek istiyorum ama o kadar zeki biri değilim yani kadınlar böyle şeyler yaşayınca aklı durur
Cevap sahibi1 yılVermek istediğin ders neye yönelik istiyorsun peki
Soran1 yılKendimi ve oğlunu kaybetrme korkusu vermek istiyorum
Cevap sahibi1 yılT k p attım
Gizli Üye(30-35)1 yılHemen fake hesap aç ve takipçi kas. Sonra ona istek yolla ardından konuşmaya başla
01 Yorumla
Soran1 yılSildi öğrendikten sonra instauı
Şüphe en doğru gerçektir
01 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle öyle ve soğuk yapiorm
1 yılŞu kızlar dedektif olsaydi ya aq boşa gitsin p8xi
01 Yorumla
Soran1 yılKeşke olsaydık da daha fazla şeyler görseydik
1 yılDrakaryis diyip eşini yak bence.
06 Yorumla
Soran1 yılNe demek anlamadım ya açıklarmsnz
- 1 yıl
Yani aldatıyor bu karaktersiz seni, işin boyutunu öğren buna tekmeyi vur.
Soran1 yılTekmeyi vurmak ona basit kaçar ben ona hayatı zehir etmek istiyorm
- 1 yıl
Büyü mü yapcaksn
Soran1 yılAllah korusun öyle bşy yapmam asla sadece kendi yöntemimle
- 1 yıl
Delil topla rezil et, boşanirken de al neyi varsa.
1 yılGeçmiş olsun kocan elden gitmiş
06 Yorumla
Soran1 yılYaa öyle demeyin ne yapmam lazım bilmiyorm
- 1 yıl
Buna da birsey yapamazsın o yoldan çıkmış
Soran1 yılÖyle biri değildi neden böyle yaptı aklım almıyor
- 1 yıl
Büyü mü var acaba
Soran1 yılŞüpheleniorum çünkü evde de fazla durmuyor ya zaten iş yoğunluğu var evde 1 2 gün olur onda da arkadaş ve spor
- 1 yıl
Saçmalık insan ailesine değer vermedikten sonra ne yapsa boş gözümde
Gizli Üye(30-35)1 yılyani kusıra bakma ama aldatılıyordın hemde net
04 Yorumla
Soran1 yılFarkındayım ama elimde net bşy yok sadece gizliden yapması işte
Cevap sahibi1 yıleğer eve bir şey yansıtmıyorsa bence çok zorlama hadi ordan et
Soran1 yılEvet hiçbşy olmamış gibi davranıyor şu an ve açıklama gereği bile duymadı ama ben soğuk yapiorm bakacam neler olacak
Cevap sahibi1 yılanlarsa konuşur benxe
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılMaeleaef hislerin gerçek
024 Yorumla
Soran1 yılNasıl gerçek ya böyle bir şey olmasın ben dayanamam ciddrn
- 1 yıl
Anlattıklarını okudum sadece
Soran1 yılOff cidden ne yapcam
- 1 yıl
Yeni mi fsrkettin
Soran1 yılEvet yeni bugün instagramı gördükten sonra
- 1 yıl
Kocan nerde şu an
Soran1 yılİşte
- 1 yıl
Planın ne
Soran1 yılBilmiyorm Ya sabah söyledim ama açıklama yapmadan evden çıktı ve aşağı indi hesabını sildi geldi tekrar işe gitti
- 1 yıl
Farkına vardı yani
Soran1 yılBen söyledim ona gösterdim ya dedim açıklama yap nedr bu seni öldürrm anlat bana bşy söyle açıklama yapmadı işe gidecekti böyle hemen giyindi dedim yazıklar olsun ya bşy demiorsn bana ne diyeyim dedi sonra yemek yemedi hızlıca gitti eşyasını bile unuttu o an halbuki aşağıda hesabını kapatmış eşyasını aldı gitti işe dedim sana güvenmiştim ya pğlumuzun üstüne bile yemin ettin eminim aldatıorsn beni şimdi nereye gidersen git gözüm görmesin seni bana dedi tek dediklerin için pişman olacaksın dedim asıl sen olacaksın gördüklerimi gördüm hadi git artık bitti benim için dedim kapıyı kapattın
- 1 yıl
Giderek işin boyutu farklılaşıyor
Soran1 yılEvet yani artık her şey yapabilir benim gözümde aldatmış sayıyorum
- 1 yıl
Ki zaten aldattı seni ama tüm kozları oynama hemen akıllı davran
Soran1 yılYoo oynamayacm ki beklemedeyim kendime vakit ayırmayı düşünüyorm
- 1 yıl
Kaç yaşındasın
Soran1 yıl29
- 1 yıl
Nasıl gelişmeler
Soran1 yılBugün işte yarın sabaha kadar o yüzden şu an bşy yok
- 1 yıl
Seni aramadı mı
Soran1 yılHayır o kavga edince asla aramaz kendisi sanki haklıymş gibi eve gelince de soğuk yapar öyle bi karakteri var ya hadi beni geçtim evladı ni sorar insan ama yokmş demek onda
- 1 yıl
Sende aynısını göstereceksin ona
Soran1 yılBen zaten soğudum bitti
- 1 yıl
Hemen bitirmek o kadar kolay değil
kaçamak yapıyor büyük ihtimalle
06 Yorumla
Soran1 yılEvi güzel ailesi dururken neden ya neden
Soran1 yılBen ona istediğini fazlasıyla veriyorum ama yani düzeni her şey var
Soran1 yılValla aç gözlülük olur bu
- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
1 yılEvde cinsel hayatı iyiyse aldatmıyordur
02 Yorumla
Soran1 yılİş bahanesi ile br araya gelemiyoruz
- 1 yıl
Erkek bahane yapıyorsa sıkıntı
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kısas a kısas 🙃
010 Yorumla
Soran1 yılNe demek
Soran1 yılHayır konuşmaz kavga çıkarır diye bekliyorum
Soran1 yılEvet kapalıyım konuştuğunu bilmiyorum ki sadece takipleştiklerini gördüm oda bi kaç kişi daha diğerleri nedr bilmiyorum
Soran1 yılNasıl yani
Soran1 yılHayır yok sadece bu ama tabi çok yoğun iş hayatı var ve bize vakit ayırmıyor yani arkadaşları ile takılır eder işe gider spora gider onun harici yok
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
1 yılAldatiliyorsun maalesef
08 Yorumla
Soran1 yılAldatma mi ki bu
- 1 yıl
Bütün anlattıkların onu gösteriyor maalesef
Soran1 yılAma ne yapacam yani elimde kesn bşy yok ama kızlar var instagram var ve açıklama yapmadan evden kaçması öğrendikten sonra Instagram silmesi var
- 1 yıl
Neden soyeldin ki sessizce takip etseydin
Soran1 yılSessizce takip etmek beni çok üzerdi eminim ve çat diye yüzüne vurmak en güzeli
- 1 yıl
Öğrendiği için artık hiç bir şekilde hatasını bulamayacaksın
Soran1 yılBen hatasını bir kere buldum daha benim için bitti ki kurcalamam artık ne yaparsa yapsın
- 1 yıl
Halen aynı evdesin ama ispat edemedigin bir şey için suclaman ona savunma yaptırır
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 yılEvet aldatmis
01 Yorumla
Soran1 yılAldatma mi bu çocuğunu çok sever onun üstüne yemin etti ama ve sabah söyledim dedim böyle böyle hesabın var açıklama yapmadı bile işe gitti bişyini unuttu geldi ama hesabını kapatmaya inmiş meğersem sonra işe gitti
Aldatiliyor olabilirsin
01 Yorumla
Soran1 yılNe yapmam lazım kafayı yiyecem
1 yılGaliba evet
03 Yorumla- 1 yıl
İnstagram hesabını kontrol et mesajlarını
Soran1 yılTatmin edici açıklama yapmadı ve ne yaparsan yap dedi
- 1 yıl
Tm
1 yılİyi süZ
05 Yorumla
Soran1 yılNe yapayım telefon sürekli elinde
- 1 yıl
Dikkat çekmeden iyi takip et
Soran1 yılEvet gizliden takip etmek ve delil kanıt toplamak istiyorm ama çocukla zor
- 1 yıl
O zaman tahmini giddceksin
Soran1 yılYa tahminde yanılsam çünkü karşı taraf üste çıkmayı iyi bilir beni zor durumda bırakır
Boşayayım?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne