Şuana kadar hiçbir erkekle el ele tutusmadim, ciddi ilişkim olmadı. Ama karşıma çıkan erkekler hep c*nsellik teklif ediyorlar. Kabul etmeyince de soğuk davranıyorlar. Bu durumdan bıktım artık. Doğru düzgün tanıyıp evlendikten sonra bir şeyler yaşamak istiyorum. Ama karşımdaki erkekler buna saygı duymuyorlar. Bu şekilde evlenmek isteyen erkek yok mudur hiç?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Devir maalesef böyle oldu birşeyler yaşayalım sonra evlenelim oldu hep ne yazikki ben şu yaşıma kadar kendimi korudum onlardan bakalım ne zaman nasip olursa artik
Peki ne kadar çılgın olabilirsin evlendiginde bunu karsindaki kisiye nasıl anlatiyorsun? ya da anlatiyor musun?
Hayır nisanlaninca konuşacağım bunları. Ama eşimi çok mutlu ederim
Iste nisanlana kadar erkek nasil biri ile olcagini bilmek ister. Kadın olarak cinsellikte onu mutlu edemeyecek pasif olan birisini istemeyebilir. Sen oyle degilsindir belki ama o oyle bilmez iste. Hep bu yuzden sogurlar birbirinden ciftler
Anlıyorum bunları yüzeysel olarak konusabiliriz ama evlenmeden cinsellik yaşamak istemem
Cinsellik yasama ama ona ne kadar cilgin olabileceğini mesaj yoluyla vs hissettir.
Olur ama önce karşılıklı olarak birbirimize guvenmeliyiz
O olur ama nisana kalmamali adamevlenmeyecegi kisiyle neden nisanlansin onuda dusun
Nisana kalmamali dedigim bunlari konusmak nisana kalmamalı?
Nefsini iyi tutuyosun cidden yaa brawo sana hicbisey yapmiyo musun
Evet yapmiyorum
Yasın kac?
24
Bakimli biri misin peki?
Muhafazakar birusin galiba
Evet bakimliyim ve tesetturluyum
Senin bulamaman imkansiz sadece sana dayanamiyorlar ve o yüzden hemen cinsellige gecmek istiyorlar senin olay bu bence?
Olabilir bence güzel bi kızım
Karsindanda cok bisey bekleme o guzden tabikide cekici kadinsin sana öyle yanaşacaklar azcık izin ver tm dokundurtma ama cevap ver
Peki ama ileri gitmek de istemem
Gitme zaten ona evlilik gecesi herseyi yasat ama iste o zaman senden vazgecemez emin ol
Seni arzulayan cok erkek var buna nasil dayabiliyosunn
?
Dayanırım ben
Nasil tesetturlusun modern mi yoksa peçeli mi?
Modern
Topuz yapiyir musun saclarini turban altindan
Evet
Cokta muhafazakar degilmissin o zaman
Boy kilon neir
Boy 162 kilo 60
Dur tahmin edeyim ayak 37
Evet?
orada mısın
38
Tutturamadik Namaz kiliyomusun bu arada
Hayır bu konuda çok tembelim ya 😔
Namazda kilsan tamadın yaa
Ona da başlayacağım
Bir erkegi cinsellik olmadan etkileyebilir miyim? Teklif etti kabul etmedim kendisi doktor
Etkileyebilirsin ama yizde 60 e fazla artik devaminda ister yinede kendi düşüncen olsun ve gururlu ol bu sana yeter. Onun dusuncesi cinsellik diyemi reddettin
Evet ben tanışmak istiyordum ilk mesajı o attı. Doktorum diyor çok yoğunum diyor ama bu sabah birbirimize ait olalım tutkulu olalım dedi. Niyeti belli yani. Ama ben ciddi iliski istiyordum
Hmm tutkuku oldugunu sende hissettir fakat bunu ciddi bi durum olmadan olmayacagini acikca aktarman lazim bunun içinde o konulari konusman lazim biraz onunla. Gercekten istiyorsan onu bunu yap erkegini yuzde 40 dir cunku cinsellik. Temas vs dışında konusmalisin ama abartmadan tabi sınıri olan bi kadin oldugunu hissettir
Tamamdir ben sana takip attim, şimdi uykum var. İyi geceler
Iyi geceler
Ben de aynı senin gibiyim, evlenmeden cinsellik istemiyorum
Tebrik ederim ama uzak mesafe ilişkisi istemiyorum
Uzak mesafe olduğumuz ne belli ki belki aynı şehirdeyiz ya da çok yakınız birbirimize ne biliyoruz
Nerede yasiyorsun
Düzce sen
Ankara
Tamam çok yakınız birbirimize ne güzel
Vardır da denk gelmiyordur knk
İnşallah denk gelecek
İnşallah
Ben öyle değilim açıkçası sınırlarına saygı duyarım seni rahatsız ediyorsa açmam konusunu
Vardır ama bulmak zor tabi cinsellik icin zorlarsa ayrıl
Evlilik pahalı, ben veremiyorum bu durumu napayım?
Haklısın bu konuda. Zina ucuz ama evlilik pahalı 😔
Araftayım 😅 bakirim ama zor böylesi de
Umarım paragöz olmayan bir kız bulur ve çok mutlu olursun. Düğün yapmak dediğin gibi çok masraf ya. Zinaya bulaşma sabret.
Yaş 30 ben iptalim aga
Evliliğin tam yaşı aslında. Kesinlikle geç değil. Umudunu kaybetme 🙂
İyi gel hadi evlenelim
Ahqjhajwjwjwjjw ben birkaç sene sonra evlilik düşünüyorum ama. Şimdi önce meslek sahibi olmak istiyorum
Sustun? İyi geceler
Vardır mutlaka, denk gelirsiniz.
Vardır mutlaka ama denk gelmen lazım
var. inançlı olanlardan bulursun
Evlendiğinde olur ama o iş
Evlilikte olacak elbette, ben hiç yapmayalım demiyorum ki 😂
Ben öyle sandım şimdi nasıl idare ediyorsun
Nefsime hakim oluyorum cinsellik abartıldığı kadar değil bence
Öyle deme yaş kaç
24, tamam güzeldir de nefsime hakim olabilen bir insanım ben. Evlenince zaten bol bol yaparız, zinaya bulaşmaya ne gerek var?
Doğru haklısın izleyerek veya mesajlaşarak da yapabilirsin
mastürbasyon yapmıyorum ama arada video izlerim
Mesajlasmiyorum çünkü erkeklere güvenmiyorum. Birisi twitterda kızın birinin mesajlarını ifşa etmişti
Hmm bu arada ben öyle birisi değilim sadece buradan konuşuyorum gitmek istersen saygı duyarım
Olabilir ben de saygı duyarım
burada mısın
Sana yazik olmuyormu ya
Niçin?
Bir seyler yasamadan diyorsun
Ben nefsime hakim olabilen bir insanım. Evlenince zaten bol bol yaşayacağız. Zinaya buluşmaya ne gerek var?
Ama dayanabilirmisin acaba
Dayanırım zaten 24 sene dayanmisim birkaç sene daha dayanırım. Kafayı meşgul edince aklına bile gelmiyor emin ol.
Katılıyorum benim vücudum tek bir kişiye benim eşimin vücudu da sadece bana ait olmalı el tutmak bile çirkin geliyor bana...
@Babrabw Ben de senin gibiyim
@Babrabw çarşaflı pecelimisin
İstek herkeste var ama önemli olan nefse hakim olabilmek
Bazen video izliyorum ama genelde bir şey yapmam. mastürbasyon bile. Zaten kafayı meşgul edince unutuyorsun
En güzeli boş ver evlendiğimiz de eskiler aklıma gelsin istemem... Ki ben çok fazla evli kadınlara eski sevgilileri sataşıpta evliliklerini bitirdiklerini gördüm
Yani gerçekten dayaniyirmusun
@Babrabw kac yasindasin ki
Yok değilim
Evet
Ne yapiyorsun şimdi
Oturuyorum birazdan kitap okuyacagim
Ders mi yani
Yok okuma kitabı
Yalnız misin şimdi
Evet de neden sordun ki
Vardır
muhafazakar erkek vardir