AŞIK OLDUĞUM ERKEĞİN FLÖRTÜ VAR AÇILMALI MIYIM AÇILMAMALI MIYIM?

2 aydır asistanlığını yaptığım diş hekimime aşık oldum. Tek başına yaşıyor akşamları çıkarken hep klinikte yiyip gidiyor ben de bu yüzden biraz güzel yemekler yesin diye sarma sardım. Sarmayı çok çok beğendiğini söyledi ben de o çok beğendiği için tekrar sarma sardım bir de yanına yoğurt mayaladım ve mantı açtım🫠 bunun üzerine o da beni pazar günü yemeğe çıkardı :) Tabii o kadar mutlu oldum ki… Yemek de çok güzel geçti. Yemekten sonra yürüyüş de yaptık çok iyi geldi😍 Annem içli köfte yapmıştı ve ben de aşık olduğum erkeğe götürmek istedim. Ben öğlen 13.00da o da 10.00da klinikte olması gerektiği için sabah uyanıp kliniğe gitmeden vermem gerekiyordu. 9.20de evinin orada oldum. O da gel bari bir çay iç dedi birlikte çay içtik. Sen öğlene kadar napıcaksın dedi avmde ya da kütüphanede takılırım dedim. burada dur burası avmden de kütüphaneden de daha rahat dedi. Önce gerek yok dedim ama ısrar edince kabul ettim. Bana evini emanet edecek kadar güvenmesi o kadar mutlu etti ki😍 Bulaşıklarını yıkadım akşam ona sürpriz olsun diye. Akşam eve gider gitmez yazdı temizlikle niye yordun kendini diye. Ben de çok yorulmuştunuz zaten dedim iyi ki aklıma geldi yıkadım hemen dedim. İçli köfteler on numara yalnız dedi ben de afiyet olsun diyip 😍 bu emojiyi yolladım o da 🫶 bu emojiyi yolladı. Vee öğrendim ki flörtü varmış. Dünyam başıma yıkıldı. İş arkadaşlarımızla sohbet ederken laf arasında manitanıza hediye alırsınız dediğimde “manitam yok” dedi. Manitam yok demek yerine flörtüm varda diyebilir. Neden böyle yapıyor? Ben de içimde kalmasından çok sıkıldım artık. Ona tüm duygularımı söylemek istiyorum. Çok bunaldım.
AŞIK OLDUĞUM ERKEĞİN FLÖRTÜ VAR AÇILMALI MIYIM AÇILMAMALI MIYIM?