İlişkide rahat ve konforlu olamamak?

Selamlar. Erkek arkadaşımla yaklaşık 1,5 yıldır beraberiz. İlişkinin başında çok toydu (benden 3 yaş küçük) ve ilişkiyi oldurana kadar çok uğraştım yani daha çok ben çabaladım diyebiliriz. Okuduğumuz yerde başta ben yurtta kalıyordum o arkadaşıyla yaşıyordu haftasonları ona gidip geliyordum ama sonra arkadaşı hayatı bize dar etti buzdolabındaki peyniri bile bizden sakınır oldu -ki zaten yemiyoruz kendimiz alışveriş yapıyoruz onların bir şeyini yiyeceğimiz zaman soruyoruz- ona rağmen o iğrenç eve katlandım erkek arkadaşımla beraberiz diye. Çok baskın ve bir şeylere sesini çıkaran bir tip değil çoğu zaman kavga bela durumlarında ben araya girer hakkımızı savunurum. Maddi durumlarımız da pek denk değil benim ailemin yardımcı olduğu kadar onun ailesi ona yardımcı olamıyor o yüzden çoğu şeyi ben karşılıyorum ve kendi konforumdan epey vazgeçtim. Şu anda birlikte yaşıyoruz bir şekilde çalışmaya başladı ama evin her eksiğini ben tamamladım. Genel olarak hayalini kurduğum ilişkiyi yaşamaktan çok uzağım kendimi çok rahatsız konforsuz buluyorum ilişkide ve erkek arkadaşım beni yeteri kadar anlamıyor herhangi bir sorun yaşadığımda. Onu seviyorum ama bazen gerçekten çok sıkılıyorum ve kendimi sürekli keşke daha rahat edeceğim çok daha iyi anlaşıldığım çok daha ilgilenildiğim bir ilişki hayal ederken buluyorum. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gerçekten

İlişkide rahat ve konforlu olamamak?