Koruyucu kollayıcı güçlü nerde ne yapacağını bilen fikrine ihtiyaç duyduğumda yol gösterecek bir boyfriend nasıl bulunur?
Hiç sevgilim olmadı bu arada. Karşıma çıkanlar da genelde benden yaşça küçük bahsettiğim olgunlukta olmayan kişiler oluyor.
Koruyucu kollayıcı güçlü nerde ne yapacağını bilen fikrine ihtiyaç duyduğumda yol gösterecek bir boyfriend nasıl bulunur?
Hiç sevgilim olmadı bu arada. Karşıma çıkanlar da genelde benden yaşça küçük bahsettiğim olgunlukta olmayan kişiler oluyor.
Cevap
11Cevap
Koruyucu kollayıcı ve güçlü, spor salonlarında olabilir aslında
Şu ana kadar bulamadı isen sana yok demek ki
Üzdün
Şaka bir yana kısmet bu işler
Kaç yaşındasın? yaş aralıgı doğruysa sevgilin olmaması değişik geldi.
Off doğru ne yazık ki. Aşka geç kalanlardanim
Ağlarım ama
Yok yok ağlama. bence seninle sevgili olacak erkek şanslı. Hele ki o da senin gibi hayatına kadın girmemiş biriyse bence çok güzel ilerleme olur çünkü aklı başında olur her iki taraf da.
İnşallah bulurum kriterlerime uyan birini
Şimdiye kadar bulamadım ama
Kriterlerin bu yazdıkların haricinde neler? Merak ettim
Dünya görüşümüz aile yapilarimiz benzer olsun, mesleki olarak denk veya yakın olsun, ortalama bir tip...
Sanırım elendim ben 😂
Aahhahhahahha hangi kriterden evlendin
Elendin**
Aileni yapını bilmiyorum. Ayrıca mesleki statüye değer veren biri gibisin. Benlik işler değil
Anlaşıldı
Erkeğin baskın olması hoşuma gidiyor sanırım. Buna statü de dahil 🥹
Hangi burçsun sen
Terazi ⚖️
Ekim misin?
Ben baskınım ama beni dinleyecek kadın bulamadıgım için uzak duruyorum sevgili işlerinden ve evlilikten.
Ekimim. Hadi yaa 😁 niye bulamiyorsun
Sosyal değilim pek. Kendi halimde takılıyorum.
Bulursun inşallah
Hayırlısı diyelim. Sevdiğimi her türlü korur kollarım da bende şans yok işte. İstanbul'da mı yaşıyorsun
Yok, değilim. Olur inşallah ya :(
ist'da olsaydın konuşurduk.
Tanımadan kimseyi bilemezsin onu tanidikca anlarsın ve nerede ne zaman çıkacağı belli olmaz
Gönlüne göre birini bulursun
İnşallah
Tanışalım o zaman
Hangi şehir
İstanbuldaysan benim o
Yaş kaç ki
27
Nerde yaşıyordun acaba
Ne gibi
O ne demek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk hayatında güçlü, koruyucu ve olgun birini bulmak bazen zorlayıcı olabilir ama imkansız değil! Öncelikle, ne istediğini ve neye ihtiyacın olduğunu bilmen harika bir başlangıç. 🌟 Belki de sosyal çevrende ya da hobilerin aracılığıyla böylesi olgun insanlarla tanışman daha kolay olabilir. Kitap kulüpleri, atölyeler veya yetişkin yoga sınıfları gibi yerler hem sosyalleşmek hem de potansiyel birini tanımak için iyi fırsatlar sunar.
Belki yaşça biraz daha ileri kitlelere hitap eden etkinliklere katılarak şansını deneyebilirsin. Yine de unutmaman gereken en önemli şey, aşkın doğal olarak ve doğru zamanda geldiğidir. Arayışının keyfini çıkararak kendini geliştirmeye devam edersen, beklediğinden daha kısa sürede o özel kişiyi bulabilirsin. Peki, son zamanlarda katıldığın bir etkinlik oldu mu? Nasıl geçti? 😊