Erkek öğretmenlerin çoğu neden kibirli?

Ben öğretmenim babam da öğretmen bizim iş yerinde bazı 30 yaşlarında evli erkek öğretmenler vardı. Evlilik de bela ya tarzı konuşmalar yapıyorlardı yeni doğum yapmış eşleri hakkında. Sanki o kadınlar arkalarını toplamıyor. Spesifik bir sorunları yok öyle bir şey anlatmıyorlar hatta biri eş durumundan eşinin yanına gitti sonradan. Bu kadar şikayetçisin boşan o zaman bu şöyle sorun yaşadık dertleşiyoruz tarzı bir şey değil. Gezer tozardım ama evlendik işte tarzı durum. Babam da annemi zorbalardı fiziksel bir şey yok ama psikolojik şiddet uygulardı. Ben de bir sınavdan düşük aldığımda e okuldan ilk o öğrenip bu canım niye böyle aldı çalışmıyor mu felan derdi anneme duyardım. Ama babam kötü bir insan değildir iyi bir baba da oldu çoğu yerde hakkını yiyemem. Bir çocukla tanıştık instadan öğretmen yeni atanmış o dönem ben de ondan 2 yıl önce atanmışım yaşıtız felan. Bahsediyoruz hangi grupta öğretmenlik yaptığımızdan felan. Yaşıtız bu arada. Ben çocuğa hayırlı olsun diyorum. Çocuk bana darısı başına diyor atanmadığımı varsayıyor otomatik. Benimle "takılmaya" çalışınca bastım tekmeyi. Bu yüzden asla bir öğretmen ile evlenmem diyorum. Bizimkiler iki öğretmen rahat edersiniz boş gününüz olur diyor da almayayım. Siz ne düşünüyorsunuz?

Erkek öğretmenlerin çoğu neden kibirli?