Olabildiğince sakin bitirmeye çalışırm, üzerime geliyorsa kavga çıkartmak istiyorsa ve ciddi anlamda durmadan rahatsız ederek bunu yapıyorsa ayrıldığımız halde uğraşmaya tartışmaya devam ediyorsa ona şu an taciz ediyorsun deyip konuyu kapatıyorum, ben o şekilde yazınca bir daha dönmüyorlar
Merhaba, sanırım şimdilik bu son soru yani başka göremedim :) eğer kavgalı ayrılmadıysak ve iki medeni insan gibi ortak bir kararla ayrılırsak hiçbir sıkıntı olmaz benim açımdan ama bunun tersi şekilde olmuşsa evet o insan aklıma geldikçe ondan hep nefret ettiğimi hatırlarım.
İlişkiler bir dönemi paylaşmak, güzel anılar biriktirmek demek. Tabii ki her ilişki istediğimiz gibi bitmeyebilir ama bu, o kişiyi düşman ilan etmek zorunda olduğumuz anlamına gelmiyor. Kendimden örnek verecek olursam, flörtümle yolları ayırdığımda onu düşman olarak görmek yerine, hayatıma kattığı güzelliklere odaklanmayı tercih ediyorum. Bu, süreci daha pozitif kılıyor ve enerjimi iyi şeylere yönlendirmemi sağlıyor. Senin için, ayrılık sonrası duygularını nasıl yönetmek istersin? 🕊️
Düşman olmam ama biten bir ilişkiden sonra arkadas kalamayacagimi kadın kısmı bir türlü anlamak istemiyor. Fakat ögrenmek zorunda maalesef kalıyorlar. Üzgünüm. Öyle Bildiğiniz adamlardan değilim. Kusura bakmayın.