Evli bir kadın eşiyle veya arkadaşlarıyla gece kulübüne gidebilir mi?

Hazır bu akşam clube gidiyoruz sorayım dedim. 🥳
Evli bir kadın eşiyle veya arkadaşlarıyla gece kulübüne gidebilir mi?

Hazır bu akşam clube gidiyoruz sorayım dedim. 🥳
Kadınların sadece cinsel bir obje olarak görülmesine çok sinirleniyorum. "Kadın gülemez. Gülerse hafiftir. Kadın eğlenemez. Eğlence yerine giden kadın aranıyordur. Kadın istediği gibi giyinemez. Erkekleri baştan çıkarabilir." Yahu neden kadını bu şekilde görmek isteyenleri eleştirmek ya da engellemek yerine kadına yükleniliyor? Kadın isterse her yere gider. Eğlenir. Ona yaklaşmak isteyene de verilecek cevabı vardır illa ki. Sanki kadın akılsız. Aciz. Her isteyen erkek her kadına istediğini yapabilir gibi konuşuluyor. Biraz eşlerinize ya da sevgililerinize güvenin. Eğer arada güven yoksa sevgi de yoktur zaten ve birlikte olmanın da bir anlamı yoktur. Benim eşim benimle ya da arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmek isterse gider. Buna hakkı var. Her yetişkin insan gibi.
Bana göre eşiyle birlikte gidiyorsa sıkıntı yok onun dışında arkadaşlarıyla gidiyorsa biraz enteresan hani biliyorum orası eğlence yeri ama oraya gelenlerin niyeti farklı.
Tabi her insanın yaşam tarzı farklıdır gider ya da gitmez bu bizi ilgilendirmez.
Cevap
38Cevap
Bence evet neden olmasın önemli olan kendi hayatı sonuçta. Her birey, evli olsa bile, kendi hayatıyla ilgili kararları verme özgürlüğüne sahiptir. Bu özgürlük, hobi, sosyal aktiviteler ve eğlence gibi alanları da kapsar bence. Evliliğin temel taşlarından biri güven ve saygıdır. Eşler birbirlerine güvenmeli ve birbirlerinin sosyal hayatlarına saygı göstermelidir. Evlilik bir ortaklıktır ve bu ortaklık içerisinde alınan kararlar, çiftin karşılıklı anlaşmasına dayanır. Eğer çift, bu konuda hemfikirse ve eşler birbirlerinin sosyal hayatlarına saygı duyuyorsa, gece kulübüne gitmek bir sorun teşkil etmez.
Eşiyle kesin gidebilir, arkadaşlarıyla da gidebilir ama ülkemizdeki gece kulüplerinin ve oradaki kitlenin kalitesi çok yüksek değil o yüzden arkadaşlarının bu anlamda güvenilir olması lazım.
Eğer her ikisinin de arkadaşlar konusunda güveni varsa yine aynı şekilde gidebilir.
Yani kuzuyu kurt veya kurtlara emanet etmemek lazım jdksk
İyi eğlenceler.
Eşiyle olabilirde arkadaşıyla olmasın bir zahmet. Eşiyle gittiğinde en azından yürümeye çalışan olmaz, olsa bile eşi yapması gerekeni yapar ama arkadaşlarıyla gittiğinde yanında kimse olmadığı için sıkıntı.
Eşiyle gitmeleri normal. Ama eşi olmadan gitmemeli. Çünkü mutlaka tanışmak için instagram ve numara isteyenler geliyor orada. Bile isteye lades yapmak belaya.
Kişiye göre değişir ben giderim (kocamla veya arkadaşlar ile) tek evlendikten sonra gitmem her halde
Eşiyle birlikte gidebilir. Ama eşi olmadan gitmesini dogru bulmuyorum
O tür ortamlarda çok bulundum. Bence evli çift için uygun değil.
Gidersem eşimle giderim. Kafam kaldırmıyor zaten o ortamları
Benle ancak gidebilir yoksa gidemez, teklif dahi edemez 😎
Kapı girişinde Bekarlık şartı yok isteyen gidebilir girebilir
Eşin ile birlikte gidersen olur ayrı gidersen hoş olmaz arkadaşlarinlan gitmek istiyorsan farklı mekanlara gide bilirsin illa Partilere gitmene gerek yok
Yani gidiyorum bu zamana kadar da bir sorun yaşamadım
Hayır tabi ki eşiyle gitse de evli çift için güzel değil bence ya takılmalık ilişkide güzel olur anca
Eğer o kadın kocasına izin veriyorsa kocasi da o kadına izin verir ki zaten. Sağlıklı bir yuva beklenmez ama.
Bensiz gidemez. Benlede gidemez öyle yerleri sevmiyorum
Kişiden kişiye ve orada nasıl hareket ettiğine bağlı
Kocasıyla gitsin işte
Pislik ortamlar ya. Gidene de gönderene de yazıklar olsun. D
Eşiyle gidebilir
gitsin ya onun da eğlenmeye ihtiyacı var sonuçta
Eşin yanındaysa gidebilirsin o da yazlık yerde falan
Eşiyle gidebilir. Zaten eşi ile gitmesi uygun olmayan bir yer herkes için uygun değildir.
Kocanla gidilirde tek gidilmez ayıp bence
Eşim benimle gidebilir
Gidebilir neden gidemesin
Gerek var mı? Sanmam.
Bekar ise sorun değil. Evli ise yanlız olmasın
Gittiği gibi gelir mi sence?
Karım olsun zenci bulur hadi ordan
Kocası yanında ise gider niye gitmesin
Hayır gidemez karşılıklı bunlar
Evet niye gidmsn kole mi o
Kocası ile evet
eşiyle gidebilir