Arkadaşlar bi tane exim var. Taa 4 yıl önce numaramı vermiştim vermez olaydım. Ne zaman boşluğa düşse bana yazıyor. Engellesem bile farklı hesaplardan karşıma çıkıyor istek atıyor. Numaramı sil rahatsız oluyorum diyorum silmiyor. Çocuk tam bir sapık. Çok rahatsız oluyorum. Hattım babamın üzerine olduğu için numaramı da değiştiremiyorum. Nasıl kurtulabilirim ben bu manyaktan?
Allahın belası takıntılı Exten nasıl kurtulabilirim?
Bence bir şekilde telefon numaranı değiştir bende aynı durumu yaşadım ve numaramı değiştirdim aileme bir bahane söyleyerek sonrasında rahatsız edilmedim sosyal medyadan engelleyince bir daha bulamaz ordan seni zaten ama telefonuna her türlü ulaşabilir 😒
sana ulasabilecegi heryerden engelle instagram kullanici adini degistir ordanda engelle eger ulasirsa yeni bir numaraya gec yeni numaraya gecersen kesinlikle ulasamaz sana sapik ruhlu orspu cocugu ya ben senin yerinde olsaydim varya ortaligin amna koyardim o benim bir karsima ciksin varya onda 1 tane bile saglam kemik birakmazdim onun anasini yamulturum ha gerekirse donuna kadar alirim
0
1 Yorumla
Soran
1 yıl
Kafayı yiyeceğim ya bu * yüzünden ilişkim bitti ilişkimi bozdu delireceeğim
Gerçekten zor bir durumdesin ve bu tür bir davranış gerçekten sinir bozucu olabiliyor. İlk olarak, bu durumu ciddiye almak önemli. Eğer eski sevgilin seni rahatsız etmeye devam ederse ve bu durum seni ciddi şekilde etkiliyorsa, yasal yollara başvurabilirsin. Bir avukatla görüşmek veya polise durum hakkında bilgi vermek, kalıcı bir çözüm sağlayabilir.
Bazı uygulamalar telefon numaranı gösteren mesajlar engellemek için ek güvenlik seçenekleri sunabiliyor, bu tür araçlardan faydalanmaya çalış. Ayrıca sosyal medya hesaplarında da gizlilik ayarlarını sıkılaştırarak istek almayı sınırlayabilirsin. Umarım bu gergin durumu kısa sürede aşarsın. Kendine dikkat et! 🙏💪