Kız lisedede hizliymis arkadaşım takıldı bir ay sonra uğraşamam diyip bıraktı. Siz olsanız bu kızla iki sene takılır miydiniz.
Arkadaşım Kanka basit bir şeye bile çok sinirlenebiliyor bunu millet farkediyornus. Birde egoist ilgi bende olsun isteyen biri o yüzden böyle giyiniyor. Daha ergen ben uğraşamam diye ayrıldım ama sen bilirsin dedi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cinsellik olacaksa takılınır
İki sene öyle düşünüyorum bende.
O zaman değer kız da güzelse
Kızın yüzü güzel değil ortalama fakat fiziği iyi. Fiziği etkiliyor. Birde bazen çok kısa ve dekolte giyiniyor gogsude iyi etkileniyor insan
Ciddi anlamda yapamam zaten beni çok yorar.
O zaman teklif et zevkine bak
Fiziği nasıl
175 felan kilosu 55 ti diye hatırlıyorum. Kiz zaten çok kişiyle yapmış ama ciddi olmamış anladığım kadarıyla kızda istekli biri ama durup dururken ufak bir şeye bile sinirlenebiliyor. Ve ilgi onu. Üstüne olsun istiyor. Ama cinsellik için takilcagim için bunları gozarda ederim diye düşünüyorum. Ama üstüne kalirsa o sıkıntı ya
Onun için çok duygusallığa bağlanmayacaksın anlık yaşayıp devam edecek
Gogusleride iyi tam istediğim gibi. Dekolte giydiği zaman beni etkiliyor ne küçük ne öyle çok büyük tam ortası
Aynen en ideal göğüs bence de
Öyle haklısın arkadaşım bir ay takılmış ben hevesimi aldım. Daha ergen onla uğraşamam dedi bıraktı. Çocukla çok samimi değiliz ama aramız iyi ona sorduğumda öyle dedi. Kızın tecrübeli olduğunu yatakta iyi olduğunu söyledi.
Sende bir süre takılır bırakırsın o zaman kaç yaşında kız
18 yaşında
Tam çıtır yatakta da iyiyse tadına doyum olmaz
Öyle ya birde arkadaşım istediğini yap izin veriyor dedi. Sadece ilgi delisi olduğu için kızı ovucen suyuna gidicen alltan Alican dedi
Öyle yaparsan olur ama sakın ciddi düşünme. Hem geçmişte çok kişiyle olmuş hemde onla evlilikte mutlu olamazsın dedi. Sinir hastası ve ilgi çekmek için erkekleri etkileyen şekilde giyiniyor kıskanırsin yapamazsın dedi
Aynen ciddi ilişki olmaz onunla
Sende onu ikna edecek şekilde davran
Tanışıyor musun kızla
Evet tanışıyoruz
Öyle yapicam bir şansimi deneyeceğim üni bitmesine iki yıl var iki yıl boyunca kızla takılırım diye düşünüyorum. Sonra bir bahane bulup kavga eder ayrılırım
Kız yollu zaten sevgili olup iki yıl sonra ayrılsam mi f*ck buddy ki olsam sence hangisi daha iyi olur.
İnstada bir fotoğrafı var sütyen giymemiş bijamasi üzerinde göğüs ucu belli oluyor
Merak ettim fotoğrafını
Furkan bady kabul ederse o daha mantıklı
Fotoğrafı yok maalesef instasinda gizlide
Evet bencede daha mantıklı hem mezun olduktan sonra da birlikte olabilirim öyle olursa
Aynen en mantıklısı bu
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!