Benimle flört eden erkek artık etmiyo neden?

Normalde birkaç haftadır benle flört ediyordu ya da ben öyle düşünüyordum bilmiyorum. Tam ben de ona karşı ilgi duymaya başladım karşılık verir gibi oldum yüzüme bakmaz oldu. Hem bir de başka kıza karşı ilgiliymiş gibi duruyor artık. şu an sırf bundan dolayı acaba baştan flört etmiyordu sadece arkadaşça mı davranıyordu gibi düşünüyorum. Evime bıraktığı olmuştu ve baya mesajlaşırdık, seni görmek istiyorum özledim falan da derdi, birbirlerinizle uğraşıyorduk baya ki bana da ilgisi varmış gibi gelmişti ama ben flört edemeyen bi aptalın teki olduğum için pek karşılık gösteremedim. Hem bi de sınavlarım yaklaştığı için çok ilgilenemedim hep enerjim düşüktü son zamanlarda acaba ondan mı ilgisi azaldı acaba. Kendimce ilgili görünmeye de çalışıyordum. Sizce ilgimi daha da mı belli etsem ama bu yeni kızla ilgili gibi duruyor garipser mi? Neden böyle oldu?

Güncellemeler
1 yıl
Konuşup çözeyim dedim sordum neden soğuk yapıyorsun falan diye griendzone yedim anlamıyorum cidden en başından beri flört ediyordu neden şimdi bu triplere girdi
Güncellemeler
1 yıl
Friendzone
Benimle flört eden erkek artık etmiyo neden?