Aşk İlişkileri Hangi çiçeği alırsın/verirsin? rekreasyonistt Takip Et Master Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Çiçek çikolata sepetini havada kaparım. Saksı bitkiye gözüm gibi bakarım. Kesilmiş çiçek vereni 🔪 Almam / Vermem ❌ Çiçek çikolata buketi 🍫 Saksı çiçek 🪴 Kesilmiş 💀 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi çiçeği alırsın/verirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı. Saksı çiçek 0 0 Yorumla
Heliosphere Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl İşe yarar, kullanışlı hediyeler vermeyi tercih ederim. Pek romantik bir mizacım yok. 1 0 Yorumla
KALBİDOLU01 Takip Et Xper 2 Yaş: 20 1 yıl Middlemist ' in kırmızı kamelyasını alırdım saksıya koyar verirdim sevdiğim kişiye ona onun kadar değerli olmasada benim için değerli bir çiçek hediye etmek isterim benim için değerli olduğunu bilsin diye 🥰💕 1 0 Yorumla
darlene_ Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl kesilmişin ne sorunu var ya buket çiçekten mi bahsediyorsunuz 0 1 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Evet buket. Kesiyorlar ve ölüyor. Ne gerek var saksı dururken. Yorumla
Princessax Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çikolata buketini alırım karnım doysun. Çiçek buketini veririm mutlu olsun. 0 0 Yorumla
NeyyMıstaffamNeyy Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Çikolata buketi. Canım çikolata çekti. 😕 1 1 Yorumla rekreasyonistt 1 yıl Benim de 🥲 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% 1 yıl Çiçek hediyelerinde saksılı olanı tercih ederim 1 0 Yorumla
s Ayabasanmaymun Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı. Özür dileyerek buketleri daha çok seviyorum 0 1 Yorumla s Ayabasanmaymun 1 yıl Siteye ne olmuş ya 10 satır yazı yazdım çıkana bak Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çikelottalı💯💯 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Saksı çiçek
İşe yarar, kullanışlı hediyeler vermeyi tercih ederim. Pek romantik bir mizacım yok.
Middlemist ' in kırmızı kamelyasını alırdım saksıya koyar verirdim sevdiğim kişiye ona onun kadar değerli olmasada benim için değerli bir çiçek hediye etmek isterim benim için değerli olduğunu bilsin diye 🥰💕
kesilmişin ne sorunu var ya buket çiçekten mi bahsediyorsunuz
Evet buket. Kesiyorlar ve ölüyor. Ne gerek var saksı dururken.
Çikolata buketini alırım karnım doysun. Çiçek buketini veririm mutlu olsun.
Çikolata buketi. Canım çikolata çekti. 😕
Benim de 🥲
Çiçek hediyelerinde saksılı olanı tercih ederim
Saksi alirim. Bitki bakmayi seviyorum
hiçbiri güzel değil
Özür dileyerek buketleri daha çok seviyorum
Siteye ne olmuş ya 10 satır yazı yazdım çıkana bak
Çikelottalı💯💯