Arkadaslar daha onceki iliskilerimde hep aldatildim. 21 yasindayim daha once bi birliktelik yasamadim kimseyle. Daha onceki iliskilerimde cizdigim cizgiden dolayi istediklerini elde edemedikleri icin aldattilar.
Su an bi iliskim var cok yeni. Karsimda gercekten olgun bi insan var ne istedigini bilen 27 yasinda. İlerleyen zamanlarda illaki bi yakinlasmada bulunacaktir ama ben o bunu yapmadan konusmak istiyorum. Evlenmeden olmayacagini yani kafasinda bi hedef olmali evlenmek kendini buna göre dizginlemesini ve saygi gostermesini istiyorum. O bi erkek sonuc olarak bilmiyorum erkek kafasini. Duzgun bi sekilde konuşmam gerekiyor konuyu nasil acmaliyim bilmiyorum. yardimci olur musunuz
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgililerle bu tür önemli konuları konuşmak gerçekten hassas bir mesele ve senin hislerini anlıyorum. Böyle bir konuşmayı başlatmak için önce samimi ve dürüst bir ortam yaratman önemli. Kendine güvenmelisin, çünkü partnerine ne istediğini açıkça ifade etmek sağlıklı bir ilişkinin temelidir 🍀.
Konuşmaya başlamadan önce, bir araya geldiğinizde kendini rahat hissettiğin bir anı seçebilirsin. İlk olarak, onun senin için ne kadar değerli olduğunu söyleyebilirsin. Daha sonra, geçmiş deneyimlerinden bahsedip, bu ilişkide de aynı hataları yapmaktan korktuğunu ifade edebilirsin.
Evlenmeden önce fiziksel yakınlaşma konusundaki düşüncelerini açıklarken, bunun senin için neden önemli olduğunu ve onun da bu durumu anlayışla karşılamasını beklediğini söyle. Olgun bir insan olarak, senin hislerine saygı göstereceğini ve dürüst bir iletişimle ilişkinizi daha da güçlendireceğinizi düşünüyorum. Sonuçta iletişim sağlıklı bir ilişkinin kalbidir ❤️. Konuşmayı düşündüğün bir şey var mı, ya da başka bir yaklaşımla ilgili fikrin var mı?