Hangi tarlada otluyor acaba? Şaka bı yana yolun yarısını geceli çok oldu. Ama bu aşk sevgi olaylarını anlamadım. Bazıları bunları yasayamadan gidiyor sanırım. Bende onlardan biriyim. Kötü mutsuz ilgisiz bir evlilik yaşadım. Bitti. Yıllar oldu tabi. Biri çıkmadı sonrada. Ne bileyim insan bir omuz bir heyecan aramıyor değil. Hoslandigim begendigim oldu tabi ama onlar benden hoslanmadi. Benden hoslanandan ben hoslanmadim. Karşılıklı biseye denk gelemedim yani. Sevdiğin biri olmayınca c*** te rafa kalkıyor. Sevmediğim hoslanmadigim biriyle zaten olmaz. Bırak ruhu bedenen de bir doyuma ulaşamam. Öyle iste. Seviyorsanız seviliyorsaniz kıymetini bilin. Bulamayanlar da var. Bu da gece gece kulağınıza küpe olsun :)
Güncellemeler
1 yıl
Bugün de gelmedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Senin öküz otlamıyormuş, trenle bakışıyormuş diye haberi geldi.
O da tam okuzmus desene. Zaten bende şans olaydi
Şunu dinle de keyfin yerine gelsin.
https://www.youtube.com/watch?v=VsWJvA0dGX4
Müsait olduğum ilk an dinlicem
Yarın cuma da sana dua edeceğim sağlam bir öküz için
Aman diyeyim dua kapısı açıktır :) öküzü ikizi olarak değiştir duada :) detaylar önemli bak:)
Öküzlük bana yakışmaz ama ruh ikiziniz belki olabilirim.
Bunun için biraz sohbet, biraz tanımak gerekir.
Bu konuda sanal ortamin sağlıklı olacağını düşünmüyorum. benimkisi birini bulmak için değilde içini dökmek için yazılan şeylerdi
Peki.
Yazdığın postu okurken sanki içini döküyormuşsun gibi hissettim, devam etsene anlatmaya içini dökmeye
Benimkisi biraz derlenmek gibi oldu soru sormak değilde :)
İyiydi bence, devam etmek ister misin? İçinde hem hüzün burukluk falan.. çok güzel ifade etmişsin kendini
Yarın gecede dertlenecek bişe bulurum elbet :)
Bence hepsinin ortak paydası aynı yere çıkıyor :) Bu gece yeterince doldurdun mu kendini? :)
Ortak payda yalnızlık. Öyle olunca kendi kendimi dinliyorum sorunlar büyüyüp dağ gibi oluyor. Sonra kafanı yastığa koyup günün muhasebesini yaparkende bir bir dokuluyor işte
Aslında bazen de kendine kızıyorsun bazen de karşına çıkanlara. Seni anlıyorum.
Sadece merak ettigim, bunun için bir şeyler yapamıyor musun?
Sihirli bir degnegim yokki
Kendinden uzaklaşabileceğin ya da ortamını kısa süreli değiştireceğin alanlar yaratabilirsin :)
Türkiye şartlarında mi :)
Evet, neden olmasın ki? :) karamsar bakarsan her şeye tabi olmaz. Çalışıyor musun?
Evet çalışıyorum sorumluluklarim var odemelerim var. Yani fazla uzağa gidemem :)
Gizliden çıksam yazar mısın bana?
Neden
Özel bir nedeni yok, aynı üslupta konuşmak için. Malum moderatorler kafalarına göre mesajları siliyor
Hı?
Yoo silmiyolar
Yani buradan mı konuşmaya devam edelim? :) benim için sorun yok
Ama silinirse senden davacıyım 😁
Avukatlık ücretleri almış başını gitmiş diyolar :) tavsiye etmem :)
Çok avukat arkadaşım var😁
İş başka arkadaşlık başka :)
Biz aramızdaki teraziye koruyabiliyoruz hanımefendi, onlar bizim sorunumuz 😁
Mahkemelerde arkada bulunan terazimi o terazi
Haha yok ondan değil, bizimki dijital müdahalenin mümkün olmadığı 😁
Müdahalenin olmadığı bişe varmiki terazi olsun
Evet çok fazla olmasada var, görmek de huzur veriyor zaten. Sen napıyosun
Ben aynı Sürünüyorum siz napiyorsunuz terazi satışları nasıl
Terazi satışları mı? Benim dükkanda terazi satışları hep durgun :)
Ya ama buraya takilirsaniz olacağı bu
Ben terazi satmıyorum, sattırmıyorum :) siz neler satıyorsunuz?
Ticari zekam olmadığı için hiç bişe
Peki napıyorsunuz?
Koca bı hiç siz
Beklenti içine girdiğin zaman gelmez ki zaten gelmesi gereken. Bu hep böyledir
Çalışmıyor musunuz?
Aslında beklentide değilim. Beklemiyorum. Öyle ironi yapmıştım. Gelecek olan gelirdi şimdiye kadar. Artık gelsede çok geç
Neden, yarın ölüyor musunuz? Geç olan nedir?
Ölüm tabi sıralı belli değil. Demek istediğim 20 li 30 lu yaşlarda olsa olurdu. Artık 40 im. her şey zamanında güzel
40 geç bir yaş mı?
Erken bir yaş mı
Erken değil ama geç de değil. Çok karamsarsın çok
Değilim gerçekler bunlar
Karamsarsın, yaşamak istediğin yaşantı gerçeklerini belirler. Nasıl bi hayat yaşıyorsun?
Boşanmış çocuklu bir kadın Türkiye de nasil bir hayat yaşıyorsa aynen öyle
Boşanmış olabilirsin, yaşadığın olumsuzluklar seni boşanmaya itmiştir. Kimse durduk yere boşanmaz ya. Ama hala karamsarsın,
Bekar anne olmanın nesi kötü?
Nesi iyi
Zayıf bir kişiliğin olduğunu düşünmüyorum. Çocuğun kaç yaşında?
Çocuk değil çocuklar. Zaten hep güçlü olmaktan kaybettim. Bu yapar bu eder. Ve bu beni çok yordu. Ama şu lanet olası hayatta kimse benim yorulabilecegimi dusunmedi
Kaç çocuğunuz var? Kimse size destek olmadı mı?
Maalesef köstek olmayı tercih ettiler
Mesela ne yaptılar?
Bu arada yaşantınızı ne yaparak idame ettiriyorsunuz?
Mesela ellerinden geleni artlarina birakmadilar. İş ortamında mesela. Boşanmış olduğum rahatsiz eden çok oldu. Olumsuz cevap aldıkça cirkeflesenler oldu. Selam verdigim muhabbet ettiğim insanlarla adımı cikardilar. Resmen iftira attılar. Antidepresan kullanmak zorunda kaldım kötü insanlara tahammül edemediğim icin. bu sadece küçücük bir ornekti. Çalışıp hakkımı alamadığım zamanlar oldu. Kısacası maddi manevi kimseden destek gormedim.. Allah'tan bir isim vardida kimseye muhtaç değildim. Yoksa halimi düşünemiyorum bile
Harbi o nasıl bir ortam ve karaktersizlik örneğidir, acınası bir toplum olmusuz..
Mesleğiniz nedir?
Meslek marabalik ne olsun. Bizim ülkemizde kadın olmak zor. Hele bosanmis bir kadın olmak daha zor.
Neden zor? Yani nasıl zorluklarla karşılaşıyorsun? Bu arada uyuyakaldım
Bu yaşa kadar kimseyi arzulamadın mı
Arxuladim tabi ama dedim ya karşılıklı olmadı duygular
Bulursun umarım
İns diyelim. Olursa olur olmazsa da yapacak bişe yok. Kabullenip yasicaz
Cinsellik yaşamadan ölme derim yemek gibi bir şey çünkü 😇
Öyle tabi ama duygusuz yapamayacağım bir şey. Diğer türlü yaptığıma değmez. Kendime saygim kalmaz. Olursa hoslandigim beğendiğim biriyle olur. Tabi çıkarsa
Duygusuz olmaz zaten
Bekleye bekleye evde. kalma
Kalması mi kalmış demirbaşı olmuşum