1. Tutarsız davranışları olan, bir dediği bir dediğini tutmayan ya da eylemleri sözleri ile eşleşmeyen.
2. Daha ilk aydan ' hayatımın aşkısın, doğru kişisin, ilk defa böyle hissediyorum, evlenmek isteyeceğim kişisin ' gibi abartılı cümleler kullanan erkekten olmaz.
3. Senin varlığını gizlemeye çalışan. ( Kendisi için geçerli sebepler sunar ama senin için asla geçerli olmamalı)
4. Sana yaptığı iltifatları fiziksel görünüş odaklıysa olmaz.
5. Duygusal olgunluğu olmayan, korkak ve güçsüz erkekten olmaz. ( bunu açayım, flört olmaktan öte ciddi ciddi iki sevgili olduğunuzda ve birlikte büyümenizi gerektirecek sorunlar olduğunda kaçıngan tavır sergileyen)
6. Seninle tartışma sırasında hakaret, küfür, aşağılayıcı bir dil kullanan erkek. ( sen yapmadığın halde)
7. Sürekli kendi istediği olsun ya da sen bir şeyler için fedakarlık yap diye bekleyen erkek. ( O kişiyle konuşma dediğinde sen konuşmuyorsun ama aynı şeyi kendi yapmıyorsa.)
8. Senin sınırlarına ve sana saygı göstermeyip kendi sınırlarına ve kendisine saygı bekleyen bencilden olmaz.
9. Sorunları çözmeye çalışmak yerine geçiştirmeye çalışan.
10. Senin varlığının kıymetini sen varken bilmeyen ama sen uzaklaştığında ya da ayrılık söz konusu olduğunda anlayan. ( unutma, sen onun hayatındayken de değerini anlayabilecek aklı ve ilişki deneyimi vardı)
Daha bu liste gider de gider ama bu liste aynı zamanda bir kadın içinde geçerlidir. Bunun dışında saymadıklarım zaten hiç listeye girmeden olmayacağını kendinin de bileceğin şeyler. Bunların hiçbiri olmasın demiyorum, öğrenir seninle belki ama 5 ve üzeri varsa kesinlikle olmaz.
11 Yorumla- 1 yıl
7 saol tşkler o 3 tanesi yok ama belki iyidir ya iyi olma ihtimali yok mu...
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u 1 yıl1. Kadına hesap ödetmeye çalışan erkek.
2. Sizi suçlayan, kendi hatasını görmeyen ve bunu kabullenmeyen erkek.
3. Her zaman meşgul olan erkek.( İş adamı çünkü kendisi idari işler müdürü) :)
4. Sorumluluk bilmeyen erkek 🚹. Sorumluluktan kaçan olgunlaşmamış..
5 . Kadını cinsel obje gören erkek. Zihniyetsiz demek istiyorum bunları..
6. Tembel , hantal erkek. Gün boyu televizyon 📺karşısında pinekleyen hayatta hedefi olmayan erkek.
7 . Sadakatten söz edip sadakatsiz volkan kategorisinde master yapan yalan konuşan erkek.
8 . Nazlı tripli hasass dişil enerjisi dağları deviren huysuz, sizi cezalandırmak için sus'u oynayan.
9 . Oscarlık oyuncu erkek. Her tepkiyi iyi oynayan dürüst efendi görünüp içi boş argo konuşan kültürsüz erkek.
Bence bu tarz erkeklerden olmaz, senin için yazıp derledim. Gözlemlerimden yola çıkarak. 🎗
63 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle öyle🙏🤍🌸
- 1 yıl
Aynen 💓✨🌼
- 1 yıl
Eic için teşekkür ediyorum tatlım♥🎗🪁
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Cimri , merhametsiz, özelini ortaya döken, dedikodu yapan, ilişkisi bitince kızı karalamaya çalışan, ana kuzusu , bencil , empati duygusu olmayan, saygısız, prenses gibi kendini kız zanneden tipler, cesaretsiz , kavgadan korkan , sevdiği kadını ailesine ezdiren, doyumsuz kadın düşkünü sadakatsiz, nankör, iltifat etmeyen, gezmeye goturmeyen, egolu, ayrılınca hediye aldıklarını geri isteyen ya da kızdan alıp yırtıp çöpe atan tipler, sürekli sen bilirsin diyip bütün sorumluluğu kıza yukleyenler kendi fikri olmayan , karı parası yiyenler. bu erkeklerden olmaz
42 Yorumla- 1 yıl
Öyle bacımsh haklısın
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılErkeklerde dahil herkes güzel güzel destan yazmış ama türk kızları kadınları böyle erkekleri seviyorlar hatta normal olan erkekler baktı kızların söyledigi ile yaptigi ayni olmuyor o zaman biz de böyle olalim dediler normal düzgün erkekleri bile kızlar bozdu şimdi kızlar kalkip yine her zamanki gibi lafta sikayet ediyor icraatta seviyorlar aşıklar niye türk kızlarının kanı mayası bozuk çünkü türk kızlarının düşündüğüne söylediğine bakmayacaksın yaptığına bakacaksın ne düşündüğü ne söylediği ne yaptığı hiç birisi birbiriyle aynı değildir zaten birisi tersine diyor digeri yukarı diyore öteki de aşağı diyor yani düz diyen yok yani yaptıklarına bakacaksın gerisine bakmayacaksın eger türk kızını adsm insan yerine koyar deger verirsen azdırır kudurtur g.. otunu kaldirirsin tepene cikar yok ne istiyorsa onu verirsen süründürür öldürür döver üzerine çıkar s.. ikerseennnn senden iyisi olmaz hele yeni nesil zaten hepten bozuk baştan aşağı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
65Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.
u 1 yılaldatan karaktersiz yalancı çapkın olanlardan olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yıl
Yalnızlık, derin bir boşluk gibi içimi kemiriyor. Herkesin dilinde dolanan “aşk” kelimesi, benim için sadece uzak bir hayal, ulaşamadığım bir düş sanki. İnsanlar sevgi arayışından bahsederken, ben sadece kendimi yargılanmış, eksik, yetersiz hissediyorum. Uzun boylu, çekici, hayallerindeki erkek olmadığım için sanki baştan kaybetmişim gibi. “Yetersizsin” diyor bakışlar, “sen o değilmişsin.”
Kendim olmam yetmiyor, hiçbir zaman yetmiyor. Hep bir şeyler eksik kalıyor. Öyle ki, aynada gördüğüm yüz bile beni avutamıyor artık. Boyum, yüzüm, cüzdanım — hiçbirini değiştiremem, hiçbirini seçmedim, ama hepsi üzerime vurulmuş birer mühür gibi. Sanki dışarıdan görünüyor da içerisi, içimde biriken o duygular, kırık hayaller, kimsenin umrunda değil. Kendimi parçalasam da kimse o duvarın arkasına bakmıyor.
Ve bu adaletsizliği kabul etmek, her geçen gün ruhumda daha derin yaralar açıyor. İnsan, sevilmeyi bu kadar arzularken neden böylesine yalnız kalır? Neden sadece görünüş ve statüye indirgenir? Kimse içimdeki sevgiye, sadakate bakmazken, kalbimin derinlerinde biriken acıyı kimse görmezken, nasıl bir “aşk”tan bahsedilebilir ki?
Belki de gerçekte sevgi diye bir şey yoktur. Çünkü gerçekten sevgi arıyor olsalardı, yalnızca görünüşe değil, ruhun derinliklerine inerlerdi. Ama nerde… Hep aynı hikaye, aynı yüzeyde kalmış bakışlar. Gösterişli olanın ardına saklanan boşluk. Ve ben, o boşluğun içinde, kendimi parçalarken yalnız kalıyorum. Sanki dünya herkesin, ama benim değilmiş gibi.36 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKızlar daha aşırı yapıyor
Cevap sahibi1 yılMisal kızsan tipin iyidir kurtarırsın vücudun iyidir kurtarırsın erkeksen yakışıklı olursun boy 173 bitti
Cevap sahibi1 yılAynen kesin
İlk günden seni seviyorum, aşkım, tatlım, bitanem diyebilen; kızların yanında hiç düşünmeden küfredebilen; her dediğinizi yapmaya hazırmış gibi duran erkeklerden her daim uzak durmak gerekir.
114 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Saygı ve sevgiden yoksun, ilgisiz, düşüncesiz, değersiz hissettiren, destek olmak yerine köstek olan, aşağı çekmeye çalışan, net olmayan, sorumsuz, alkol-sigara gibi kendine zarar verecek alışkanlıklarının olması, küfür içeren konuşmalar, sabırsız, çabuk parlayan, narsist bir kişiliğe sahip olan, alınan kararlara sürekli müdahale etmeye çalışan, manipülatif ve empati yoksunu olan, yalan söyleyen, sadakatsiz, aşırı kıskançlık vb. özellikleri taşıyan birinden kadın erkek fark etmeksizin olmaz.
10 Yorumla
1 yılÖncelikle, duygusal olgunluğu eksik olan erkekler, ilişkilerde derinlik ve sorumluluk alamazlar. Böyle biri, problemleri görmezden gelir ve duygusal bağları zayıflatır.. Saygısız olan erkekler de ilişkilerde sorun yaratır, çünkü karşılıklı saygı, güvenin temelini oluşturur. Güven vermeyen erkekler ise, ilişkiyi daima belirsiz ve kırılgan hale getirir. Kendini geliştirmeyen, sürekli statükoya bağlı kalan erkekler de uzun vadede ilişkiye katkı sağlamaz. Aksine, kişisel gelişime önem vermeyen biri, ilişkiyi monoton hale getirebilir. Son olarak, aşırı bencil olan erkekler, yalnızca kendi ihtiyaçlarını ön planda tutarak ilişkinin dengesini bozar. Bu tür erkekler, sağlıklı bir ilişki için gereken dengeyi sağlayamayacakları için, uzun süreli ve mutlu bir ilişki kurmak zor olacaktır.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 372 cevap paylaştı. Iyy ilk günden seni seviyorum aşkım diyenler demiş birisi, o kadar haklı bir serzeniş ki. İlk günden böyle abartılı abartılı tepkiler resmen kırmızı alarm. Düüt düüüt. Koşarak uzaklaşın kızlar, arkanıza bile bakmayın. Bir de, sorumsuzlar var. Dünya senin etrafında dönüyor paşam sen hiç elini kolunu yorma. Bundan uzaklaşmak için sadece kapıyı açıp, dışarı çıkmanız yeterli. O farkında bile olmaz, egoist hayırsız.
30 Yorumla
1 yılDediğin gibi bu saydıkların hepsi sorun sıkıntı yani erkekler için de kızlar için de
- Bir kızın erkek arkadaşı orantılı olmalı dediğim dedik caldigim düdük olmamalı kızlar için de aynı şekilde ben de kız arkadaşım olsa böyle dediğim dedik çaldım düdük olmasını istemem ruhen beni yormasını istemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılAnakuzusu, yengeç burcu, cimri, malum partili, ataerkil, fazla rahat, fazla tutucu, kufurbaz, tembel, sorumsuz, ilgisiz, tanıdığı kadını değiştirmeye çalışan (giyim, arkadas vs), hesap soran, canım anam dövmesi olan, sosyal medyada tanımadığı insanları takipleyen, herşeyi eleştiren, hakaret eden, aşırı holigan olan, cinsiyetçi laflar eden, kendisini fazla öven, parasını öven, içtiği içkiyi falan story atan erkekten olmaz uzak durun değistiremezsiniz
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
u 1 yılAkli hep bel altından olandan olmaz
Kurtlar vadisinden fırlamış olandan olmaz
Kedi sevmeyenden hiç olmaz
Dini bütün olsun demiyorum ama kafir gibi de olmasın yaniii
Ailesine evine bağlı olmayandan da olmaz
Ayy kısaca erkekten hiç olmaz neyse11 Yorumla- 1 yıl
Olmazlarla dolusun be abla
1 yılSürekli aynı hatayı yapan
Cepte gören
Başka kızlara bakan düşünen vs.
Ağır tepki gösteren
Çabuk sinirlenen
Kuüfür eden
Başka kızlarla karsilaştiran
Sürekli yalan söyleyen
Anlayişsiz
Kız arkadaşları kız çevresi olan
Tembel
Sürekli bahane bulan
İlgi göstermeyen
Yanında cocuklaşamicagin
Saygısız
Başka insanları dinleri , ırkları yüzünden aşağılayan
Bakımsız
Sürekli ağlatan
Başarını kıskanan
Kısıtlayan10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılTrip atan eril olmayan kıskançlıkla kısıtlamayı karıştıran açık görüşlü olmayan prenses olan ailesine bağlı değil bağımlı olan terapi görmemiş kadınlarla ilgili konu olduğunda cümleye kadın dediğin ile başlayan partnerinin arkasında durmayan vs vs bu liste uzar gider
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAbaza damsalak yalaka hanım evladı sünepe prensip koyamayan zayıf ve karaktersiz. Daha ilk baştan bolca iltifat eden bir dediğini iki etmeyen her konuda avukatlık yapan Para saçan bütün bunlar bi an önce gönlü olsunda yatağa atayım diye yapılır.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. - Yalan söyleyenden olmaz.
- Değer vermeyenden olmaz
- İlgisini belli etmeyenden olmaz
- Sevgi sözcüklerini kullanmayandan olmaz
- Eski ilişkisini atlatamamış olandan olmaz
- Kıyas yapandan olmaz
30 YorumlaYalan söyleyen, güven vermeyen, ilgi göstermeyen, sen nasıl davranırsan öyle davranan, eski sevgilisini / karısını unutmamış aklı onda olandan, bencil olandan, süreki böyle yap şöyle yap diyenden, kafayı takandan ve size kendinizi değersiz hissettirenden bi cacık olmaz
20 Yorumla
1 yılSeni aldatan kıran üzen umursamayan takmayan cimri ana kuzusu çok kıskanç hiç kıskanmayan olan plan yapamayan sana maddi manevi sahip çıkamayan sana şiddet uygulayan erkekten ne dost ne eş olur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
1 yılİkiyüzlü çapkın evlilik istemeyen tuzaklar kuran iftira atan hep şey düşünen yatağa atmak için sadece çabası olan empati kurmayan Allah korkusu olmayan vicdansız merhametsiz saygısız anlayışsız sabırsız insanlara kötü davranan kötü insan
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Keko olmayan, kep olmayan, eli yüzü düzgün, kibar, vicdanlı, sessiz erkekten olmaz. Maço, bağıran çağıran, küfür eden erkekten olur.. Kızların hayalinde ki erkek tipi 😎
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Kendine faydası olmayan, kendine saygısı olmayan, millete zararı dokunan hiçbir erkekten olmaz. Ancak kadınların kriterleri farklı yazdıklarım daha çok kadınlarla ilişki yaşıyor fjfj
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılApartman ışığı gibi yanıp sönmeyen biri olmalı. Delikanlı olsun, net olsun. Bugün aşık ama yarın soğuk. Nedir bu? Sensörlü lamba mı? Hayır, obje istemiyorum.
11 Yorumla- 1 yıl
Öyle olani bulursun inş
1 yılİlgiye boğup sonra hemen çeken bunu sadece cinsel ihtiyaca yönelik yapan evlilik vaadinde bulunan cimri bencil narsist umursamaz penis beyinlilerle birde 30 yaş altı erkeklerle olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
1 yılne istedigini bilmeyen, capkin, cimri, ana kuzusu erkekten
40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
1 yılTrip atan, kendisi aramayıp sadece benden bekleyen yani prenses 😂 cimri ve ana kuzusu da olmaz tabi ki
20 Yorumla
1 yılErkek dedigin kadinin gozlerinin icine direk. Gozlerini hic oynatmadan bakip dinleyecek.. Kadin bilecekki derdi oldugunda. Sevinci oldugunda. Onu dinyeyen bir erkek var. Kadin icin bu onemli
21 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
1 yılAna kuzusu ve cimri. ayrıca böyle tiktok videoları çekip paylaşan erkeklerden de olmaz diye düşünüyorum
20 Yorumla
1 yılHerkesin kendine has bir özelliği hem iticiliği hem çekiciliği vardır. Bu biraz da kusurların görmezden gelinme seviyesine bağlı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Aldatan, saygısız, şiddete meyilli, aklı bacak arasında olan erkekten olmaz.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılBiraz da o erkeği seven kadına bağlıdır hangi erkek sevilmez derken. Çünkü herkesin hayatı farklıdır...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet bunlardan olmaz da nerede o eski erkekler o güzel atlara binip gittiler demirin tuncuna erkeğin prensesine kaldık..
12 Yorumla- 1 yıl
Arayan mevlasini bulur sen ne aradinı bul
- 1 yıl
O ne demek
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılAğır sapık olandan hiç çekilmiyor herif zaman koluyor hani bir şey yapmaya kalıcak insan geriliyor sanarsın kıtır kıtır kesicekler cfgvfhbfhvd
10 Yorumla
1 yılSinsi, ikiyüzlü , taklitçi, sahtekâr, ruh hastası, çok dürüst imaj çizip psikopat olan, yalancı erkekten olmaz hatta O-L-M-A-Z.
10 YorumlaEfendi görünen adamdan olmaz Bir dediği diğerini tutmayan adamdan olmaz efendi görünen adam iyi numara yapar dengesiz adam psikoloji bozar
10 Yorumla
1 yılZor zamanında yanında olmayan erkekten olmaz.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
1 yılBirçok erkekten olmaz ya olacak birisini saymak daha kolay djdkd
21 Yorumla- 1 yıl
Tavsiyebn nedir ablam
1 yılErillik göstergesi sandığınız maçoluktan olmaz bence, sertliğin de yeri var.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 608 cevap paylaştı. 1 buçuk saat pişer normalde sobanın kuzinesi iyiyse eğer
10 YorumlaNerde nasıl konuşacağını bilmeyen laubalili, ana kuzusu, katı, kaba erkekle olmaz.
10 Yorumla
1 yılHiçbirinden 🤭 fazla kıro olan da fazla prenses olan da uzak dursun lütfen.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. 25 yaş altı ömründe hiç bir sorumluluğu üstlenmemiş erkek ve kadından olmaz. Benim için 30 yaş altı hiç bir kadından olmaz mesela
10 YorumlaKufurlu erkekler olmaz cimrilerde olmaz kızlara yaramaz
10 Yorumla
1 yılanneci, tembel, uyumsuz, vicdansız, bencil.. bu liste uzayıp gider.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılCimriden olmaz küfür edenden olmaz egolu dan olmaz allahsızdan olmaz narsistten olmaz kekodan olmaz reels atandan olmaz bir sürü kızı takip edenden olmaz bu liste uzar gider
13 Yorumla- 1 yıl
Her şeyi anladım reels atandan neden olmuyor sksjsk
Cevap sahibi1 yıl@curlyboyyy popüled kültür meraklısı 7/24 instada gezip reels hikaye atan erkekten olmaz da ondan erkek dediğin az ağırbaşlı efendi saygılı olur
- 1 yıl
Sürekli atarsa haklı olabilirsin de boş zamanlarında instaya girip beğendiği bir reelsi atmasinda ne sakınca var
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Anneci cimri paragöz vurdumduymaz herşeyi bilmiş öküz inek vs olmaz
10 YorumlaCimri ana kuzusu saygısız ağzı bozuk merhametsiz ilgisiz pasaklı erkekten olmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 401 cevap paylaştı.
1 yılMaganda tipli serseri, eli maşalı, gözü dışarda çapkın erkeklerden olmaz.
10 Yorumla
1 yılAna kuzusu, aşırı ilgi veren, 'Erkek sinek yaklaştırmam' tipler
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
1 yılCimri mıymıntı girişken olmayan belirsi olan erkeklerden uzak dur
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. NARSİST, alkolik, bağımlılığı olan, kendi başına karar alamayan
20 YorumlaSizi cinsel obje gibi hissettiren, fikirlerinize hayallerine saygı duymayan ve desteklemeyen, benim dediklerim benim fikirlerim diyen, sorun çözmeye çalıştığınızda hep kendini haklı gören ya da cozmeyip üstünü kapatan, anakuzusu, saygısız vs
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAna kuzusu çok konuşan cimri erkekten olmaz birde sinirli kaba birinden alsa olmaz
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl00 Yorumla
1 yılOna bir sorunu, problemi dile getirdiğinde bunu direkt çözmek yerine susup kalan gereksiz savunmaya geçen ve hiçbir şekilde icraate dökmeyen. Sevgi gösterilen değil saklanamayandır.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkızdığında size kıyamayıp ağzından çıkanlara dikkat etmeli. Size canım mısın gibi cümleler kurmamalı… aa bi dk benim 5 yıllık sevgilim söylüyor bunları :/
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılbakire olmadığı halde bakireyim diyen kızlardan nasıl olmuyorsa erkeklerden de aynı şekilde.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇapkın, çok yakışıklı, egolu, her şeyim var diyen
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılHangi erkekten olmaz bilmiyorum ama kaynana sevmeyen kızdan olmayacağına yemin edebilirim
10 Yorumlabaşlığı hangi kadından olmaz diye okumuşum ama '' hangi erkekten olmaz?'' aslında.
Yanlış okumam önemli değil her neyse, yorumlar zaten evlenilmeyecek kadınları göstermiş :D
10 YorumlaSorumluluk üstlenmeyen erkodan olmaz
28 Yorumla- 1 yıl
Bak işte bu kesinlikle çok önemli bir nokta
- 1 yıl
Erko ne ya
- 1 yıl
Erko ne amıııkkk
- 1 yıl
erko ne beyinsiz karıı
- 1 yıl
sever
- 1 yıl
@gravel_usta ne boş yaptın
kızlar soruyor kullanandan olmaz
15 Yorumla- 1 yıl
Aaa niye
- 1 yıl
Sende kullanıyorsun
- 1 yıl
Hmm
Merhametsiz ac gözlü kibirli erkekten olmaz ikizler ve kova burcu erkeğinden olmaz kocada olmaz babada olmaz
10 YorumlaMisal benden olmazz ŞLSKSKLŞGJLSKŞAS
14 Yorumla- 1 yıl
Kdkdksksksksks öyle deme be daha nikahına gelcem
- 1 yıl
Aaaaa amaaa
- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem