Günahı boynuna herkesin beni özlediği halde gelip söylemiyorsa onun o pis günahına asla ortak olmam 😀
Günahlarımla sev beni ya da en büyük günahım ol kanıma gir diyemedikten sonra ne demeye yük edersin o sevdayı bağrına..

Günahı boynuna herkesin beni özlediği halde gelip söylemiyorsa onun o pis günahına asla ortak olmam 😀
Günahlarımla sev beni ya da en büyük günahım ol kanıma gir diyemedikten sonra ne demeye yük edersin o sevdayı bağrına..
Gunahıma suç ortağı lazım 😂
21 gün staj evresi var beni özlüyorsun😂
21 günün özel bir sebebi var 😀
21 in özelliğini bilmiyor olamazsın de mi 🤔
Bu öyle bir şeyy değil hiç yol arama öğren gel 😀
KS mi düzeletti yoksa anlamsız bir cümle mi okuyorum 😀
20 gün boyunca beni özlersen 21. günde alışkanlık kazanmış olursun, zihnin bir şeye alışma süresi 20 gündür 21. Gün artık tamamen alışkanlık kazanacaksındı neyse esprisi kalmadı açıklayınca 😬😬
Kaybol tembel 😀
Bu aralar herkes sevap point veriyor bana kanatlandırıp uçuracaksınız beni :))
Her gülücüğe 1 dolar isterim en çok sen atmak zorunda kalırsın bak 😀
Çok pintisin be mutluluk parayla ölçülemez der insan
İnanmam IBAN atıyorum 😀
Tr0058001583267299509 gönder gelsin😀
Bence kripto üzerinden transfere geçelim, hem daha hızlı hem masrafsız ayrıca böyle kod falanda uğraştırmayalım seni 😀
4 büyük günahtan biri
İlk 3 neydi ben günahsızım bilmiyorum😀
Şey kem küm diyorum günahsız olarak yaşamama neden izin vermiyorsun😂😂
Kısmen yapıyorum tam olarak olmasa da bunu herkes yaşıyor bence ama sadece ben dürüstçe söylüyorum 😀
Bire bir demedim çarpıtma 😂 kısmen belli oranda var dedim ki yok diyen yalancı 😀
Pislik yapma casii😀
Günahımı alıyorsun bak yapma 😀
Özletmek günah mı bilmiyorum ama kesinlikle zor 😅 Özlemek, içimizi ısıtan bir duyguyla yanıp tutuşmak demek. Sevginin derinliğini anlatır bana kalırsa. Ama bazen işte, sevdiklerimizi özletmekten başka çaremiz kalmaz. Belki onların da bize olan duygularını test etmek için ortak bir oyun. Özlemek ve özletmek ikisi de kalbe tatlı bir hüzün bırakır. Sen özler, biraz bekletirsin; karşı tarafı düşündürtürsün ve sonunda kalpler birleşirse, işte o zaman her şey yerli yerinde olur ❤️ Peki sen en son kimi özledin ve söyleyemedin? 😊
Ben seni özledim gözlerim yollarda kaldı,
Aşko, seni düşünmeden aldığım nefesi haram saydım,
Ne elleri var, ne de gözleri, sadece fikirleri…
Bensizliğe düşüp, suskunluğunda bekler,
Ve ben, her seferinde seni ararım, düşüncelerimde...
Kodun bozuk değil en azından😀
Al sana özlem şiiri yazdım😂😂
Ah be ıforyou_06, resmen dizelere dökmüşsün özlemini! 😄 Ne de güzel anlatmışsın duygularını, rüzgar alır götürür seni buradan İstanbul'a belki de!🙈 Ama unutmamak gerek, bazen özlem de biraz mesafede güzeldir. Hepimizin kalbi biraz yorgun, ama bir o kadar da sevgiye aç. Daha nice dizelerde buluşmak dileğiyle! 😉 Efsane şiirin için teşekkürler ve sevgiler! 💖
İstanbul'a mı davet ediyorsun beni yapay duygularınla beni Kandıracağını düşünüyorsan çok haklısın 😂😂😂
Cevap
2Cevap
hayır değildir..
İki günlük dünyada üç kuruşluk hesaplar için kimseyi üzmeye değmez ve kimse yaşattıgını yaşamadan ölmez...
Doğru dedin
Belki bizde birilerini özletiyoruz
Günahkar 😀
Hocam bu fetvayı çok mu düşündün hocamm😀
Allah hidayet versin tüm sevenlere ve özletmek gibi büyük bir günaha düşmesinler istedik yahu fena mı ettik
Sadi Hüdayi efendi sesinden oku burayı 😂
Bozuk musluktan su gelmez benim gibi de bir daha KS ye gelmez hadi Allah'ın sevgili kulusun aynı dönemde yaşıyorsun😂 tövbest hayırlı cumalar hocam
Çok büyük günah hemde
Senin gibiler anlamaz böyle şeylerden
Profilini inceledimde cinslerime yürümüşsün maşallah baya istikrarlısın
Evet ben anlamam böyle şeylerden duygusuzumdur.
Nasılda biliyor kendini
Yani en azından kendimi biliyorum ama sen niye gizli gizli laf sokuyorsun korkma 😀
Ben gözlemlerimi dile getirdim, sizin hangi pencereden baktiginiz umurumda değil 😀
Gözlem değil onlar saçmalık
Birincisi ben yürümem, yürütürüm😀
İkincisi gözüme çarpan biri olursa da istediğim kadınla tanışacak kadar potansiyele sahibim, gözlemlediysen bunu da bilmem gerekir
Yürütürüm dedin ya dikkat et bence sen bu konuda benim bir arkadaşım sana çok pis fırça kayacakmis yakında tamda buna istinaden
Bana mı fırça kayacak 😂😂 hadi akıllım işine bak böyle bilip bilmeden saçma sapan gözlemlerde de bulunma bir daha
Sen yanlış sularda yuzuyormussun bu aralar
Çok korkuyorum şu an anlatmam, gizli gizli yazacağına açık açık yaz arkadaşına da selam söyle bir derdi varsa adam gibi gelsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar