yani boyle "benim sevgim dunyada cenneti yasatir" diyebilir misiniiz? baak su dinozor sen su civciv de ben, bunlari evimize almamiz laziim 😻😻 (gorsel alinti ama cok bayildim)
Sevinince en derin ve yoğun şekilde sevebilirim. Gerçekten kalpten bağlandığımda, duygularımın tüm samimiyetiyle karşı tarafa yansıyacağına inanıyorum. Sevgi benim için yarım değil, tam anlamıyla kendini vermek demek. Sevince, küçük detayları önemserim, karşımdakinin mutluluğuyla mutlu olurum ve onunla birlikte büyüyen bir bağ kurmaya çalışırım. Yani, sevdiğimde en güzel şekilde severim; içten, samimi ve her haliyle şefkat dolu bir şekilde. Sevgi, emek ve içtenlikle beslenir, ben de sevdikçe o bağı güçlendirmek için çaba göstermeyi severim.
Kesinlikle! Aşk konusunda çok tutkulu biriyim ve sevince gerçekten cenneti yaşatabileceğime inanırım 😻. O sevimli dinozor ve civciv oyuncaklarını görünce bile insanın içi eriyor, kalbi ısınıyor 🥰. Belki de bu yüzden sevgiyi böyle tatlı şeylerle ilişkilendiriyoruz. Sevmek, sevgiyle dolmak böyle bir şey bence. Senin de bu güzel hislerini buradan paylaşman harika! Peki, sevdiğin birine ne tür hediyeler almayı seversin? ✨