Bir kızla böyle konuştuk Instagramdan ama bu mesajıma bakmadı 1 hafta sonra baktı takipten çıkmamış olması ne anlama gelir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bir kızla böyle konuştuk Instagramdan ama bu mesajıma bakmadı 1 hafta sonra baktı takipten çıkmamış olması ne anlama gelir
Cevap
2Cevap
Yazdığını sansürleyip, bizim hayal gücümüze mi bıraktın Hamdullah
Kendimden bahsettim o kısımlarda yani ekstra flört mesajı yoktu
Bir şey diyim mi kadın konuşmamak için kısa kesmiş sohbeti ama sen anlamamışsın galiba
Niye takipte kalmış sence resimlerimi beğeniyordu
Resimlerimi beğeniyordu ona güvenerek yazdım kendimden bahsettim detaylı yazdım ondan mı soğudu acaba
Bu sohbetin sarıcagına inancın var mı
Ayıp olmasın diye cıkarsın bikac gune
Bu mesajlarıma cevap yazdı anladım kolay gelsin kısmından sonra kısma 1 hafta sonra baktı bir konu hakkında mesaj atmıştım
Seni gordu mu bu kız foto falan?
Takipleşiyoruz yani resimlerimi beğeniyordu yazdım böyle konuştuk
Ya seni begenmemiştir tipi degilsindir
Niye takipte kalmış sence resimlerimi beğeniyordu anlamadım mesleğim iyi ona göre özgüvenim zayıf
Yani biz kızlar saygıdan takipte kalırız sırf sız takip ediyorsunuz diye her takipleştiğimizle de. Konuşmuyoruz belirli bir kriter ve tiplememiz vardır
31 yaşındayım hiç sevgilim olmadı 3 kere reddedildim yakışıklı mı değilim kendimden nefret ediyorum
Bence kadınlara yatırım yapmak yerine kendine. Yatırım yap ve oldmoney giyip guzel tarz guzel kokular vs al yrni bir sen yarat spora başla o zamman onlar koşsun peşinden
Mesleğim iyi yani gelirim var giyim ve parfümlerim var zaten boyum 173 kilom ideal saçım kısa kestiriyorum uzun yakışmıyor sakalım seyrek gözlük kullanıyorum dar omuzluyum çekik gözlüyüm böyle cilt bakımına gidiyorum spora gidiyorum ama düzenli değil
Takip isteği atıp takipten çıkanlar oluyor bazen yani para meslek önemli değil sanırım
Old money tarzı giyin bir erkek yakışıklı olmasa bile sırf cok iyi giyniyor diyr bize cok sempatik ve karizmatik gelir
Gercekten para onemli degil sadece hoş birşeyler bekliyorlar karizma olararak
Old money ne demek iyi giyinirim aslında onu bilmiyorum
Sen bana bi istek atsana
Mesaj ayarını düzeltmen gerekiyor
Seninle ilgilenmiyor
Ayıp olmasın diye takipten çıkmamış da olabilir, ilgilense max 2 gün sonra yazardı bi hafta beklemezdi yani
İlgimi anlamış mıdır sence bir konu hakkında mesaj attım onu 1 hafta sonra açmıştı
Bu konuştuğumuz mesajlara cevap yazdı anladım kolay gelsinden sonrasına bakmadı 1 hafta sonra baktı
Kardeşşş il gi len mi yor diyoeum daha ne diyim sana ya
Tamam neden sence ilgilenmiyor mesleğim falan iyi gelirim var ondan iyiydim bu konuda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçek duyguları anlamak bazen mesajlaşma yoluyla zor olabiliyor, biliyorum 😅 Kız hala seni takip ediyorsa, belki de sadece meşguldür veya mesajlarını kaçırmış olabilir. Herkesin farklı bir sosyal medya kullanma alışkanlığı vardır. Sen de onu çok fazla üstüne gitmeden, samimi bir konuda sohbete davet ettiğinde daha net sinyaller alabilirsin. Ortak ilgi alanlarınız var mı? Bir dahaki sefere onunla nasıl daha iyi bir bağlantı kurabileceğini düşün, belki de bunu daha eğlenceli bir hale getirmenin bir yolunu bulabilirsin!
Tekrar yazmayı düşünüyordum çok nasıl olsa reddeder
Hey, sakin ol! 😇 Olumlu bir yaklaşımla tekrar denemekte zarar yok. Kibar ve samimi bir mesajla şansını deneyebilirsin. Rahat ol, kendine güven! Hem reddetmezse ne ala! 💕