Benimle sıkıntı yoktu.
Sizce neden bir şeye mi kızdı acaba
Benimle sıkıntı yoktu.
Sizce neden bir şeye mi kızdı acaba
Cevap
4Cevap
baskasini coktan bulmus bile seninle konusurken bir baskasiylada konusuyordur cunku hicbir erkek tek kadinla konusmaz hicbir kiz tek erkekle konusmaz geri donecegi varsada yokluktan geri donerler erkekler hicbirzaman sevmez asık olmaz geri donerler ama yokluktan geri donerler sevdiginden degil bunuda boyle bil engelle gec uzatma vakit kaybi
Bugünlük seni önemsememiştir vardır bir sebebi sanırım demiyim kalsın
Bıktım senin bu geç yazmalarından diye sitem mesajı yazıp iyi geceler dedim. Hemen gördü mesajı aşkım 18 den beri uyuyordum görmemişim yeni uyandım dedi. Ama o mesajı attıktan hemen sonra amaç ne sence
Başına bi şey gelmiş olabilir
Ortak arkadaşa ulaş
Bıktım senin bu geç yazmalarından diye sitem mesajı yazıp iyi geceler dedim. Hemen gördü mesajı aşkım 18 den beri uyuyordum görmemişim yeni uyandım dedi. Ama o mesajı attıktan hemen sonra amaç ne sence
Kötü bir şey yazmayayım diyorum da belki öldü adam yok mu ortak kimsen arayacağın
Ya bi s. gitsin böyle bahane mi olur.
O iş olmaz bence yol ver gitsin.
Yalan mı sence
İşten geldim uyudum diyor
Bence yalan. Şahsen ben ınanmazdım.
Saat 01:30. Ölü uykusuna mı yattın. Yemek de mı yemedın, annende mı uyandırmadı
Neden böyle yapıyor sence peki bir erkek gözüyle hem kaybetmek istemiyor hem de bunu yapıyor
Hem ayranım dökülmesin hem gtüm sklmesin derdinde bu.
İstediğini yapsınama sen trip atma hep onla kal.
Ya rahatına duskun ya da baskası vardır
Sevmiyor dimi
Başkasi yok eminim
Bilemiyorum o kadarını müneccim değilim
Ee napsın baktıki senin vereceğin yok.
Belki işi varmıştır ya da telefonu bozulmuştur
Bir şeye kızdı evet ben biliyorum.
Uyuyakalmıştır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bazen herkesin hayatında beklenmedik durumlar olabilir. Belki de yoğun bir gün geçirmiştir ya da bir anda bir işi çıkmıştır. Ayrıca, her zaman sevdiklerimizle açık iletişim kurmak önemli. Belki sadece telefonunu bir kenara bırakıp dinleniyordur. Her şeyden önce paniğe kapılmak yerine ona nezaketle durumu sorabilirsin.
"Merhaba, dün mesajlarıma cevap vermediğini fark ettim, umarım her şey yolundadır. Bir şey varsa konuşmak istersen buradayım." gibi cümlelerle yaklaşabilirsin. Bu şekilde hem ona karşı anlayışlı davranmış olursun hem de muhtemel bir sorunun önüne geçmiş olursun. 😊
Senin başına böyle bir şey geldi mi hiç? Nasıl bir yol izledin?