Sevgilimin beni yanlış tanıması...

Sevgilimle orta 8 de tanışmıştık..:) lise 1 de de çıkmaya başladık yaklaşık 5yıldır falan çıkıyoruz fakat orta 8 de bir öğretmenim vardı dinciydi biraz bende atatürkcü olduğumdan hiç sevmezdi beni.. şimdi kimse yanlış anlamasın ben dinsiz falan değilim siyaset yapmıyorum :D sadece o adam atatürkü sevmezdi..:) neyse konuya dönelim sevgilim beni gördüğü an aşık olmuştu yanımdan geçemezdi korkardı titrerdi o derece..:) Fakat beni sevdiğini bir yakın arkadaşı gidip bu öğretmene söylemiş ve adam da o kız iyi biri değil sana layık değil falan demişler arkadaşlarıda aynısını diyormuş hep ona.. O çok çalışkandı her zaman tüm sınavlarda 1.ci olurdu türkiye 1.cisiydi ama ben maalesef anadolu lisesi kazanamadım ve düzliseye gittim.. Herkes ona o güzel biri değil ona mı aşıksın inanmıyorum , o sana layık değil diyormuş 2 .olarak da ben kısa giyinen biriyimdir. Ailem karışmaz fakat bu konudada kötülemişler kısa giyiyor falan diye yani beni kötü kız konumuna koymuşlar neyse işte ama takmamış onları genede çıktı bende 5yıldır birlikteyiz.. okullarımız ayrı olsada görüşebiliyoruz.. Fakat bana bu 5yıl boyunca hep dedi ki lütfen giyimini düzelt falan bazen düşünüyorum onların dedikleri onu etkilemiş olabilirmi etkilediyse ne yapmam gerek..:( kısa dediğimdemini şortlar etekler falan giyerim seviyorum uzun giymeyi pek sevmiyorum açıkcası ama amacım başkalarına göstermek falan değil .. ama beni kötü kız durumuna koydular lütfen yardım edin ona inandırmam için ne yapmam gerek
Sevgilimin beni yanlış tanıması...