Selam, ben dün eski esimle en yakin arkadasini tesadüfen bir magzada gördüm. Böyle kala kaldim, onu cok özledim, dizlerim yumusadi onu görünce.
Arkadasiyla bi kac seyler bakiyordu, ama yüzü asiri derecede mutluydu, yüzünde sanki güller acmis gibiydi, biseyler anlatip duruyordu, ama arkadasi normaldi onda böyle asirilik yoktu.
Daha sonra onun arkadasiyla göz göze geldim, snki arkadasi beni gördügüne Sok gecirdi, sanki beni beklemiyordu burada olacagma. Birtek onun arkadasiyla bakistik, sanki bide korkmus gibiydi bisey mi dicegm icin bilmiyorum. Ama o beni görmedi, yüzü hale gülüyordu. Bisey demeden ordan cektim gittim.
Gercekten beni unuttu mu?
Böyle kolaymi bosandigi esini kolay kola unutmak?
Adamlar böyle kolay unutabiliyormu?
Lütfen bana bisey söyleyin, bana fikir verin ne yapabilirim.
Beni ama unutmadigini ve hale ona özel oldugumu ve halen bana karsi ilgi duydugunu söylemisti.
Ama ne bu mutluluk 😞?
Arkadasiyla bi kac seyler bakiyordu, ama yüzü asiri derecede mutluydu, yüzünde sanki güller acmis gibiydi, biseyler anlatip duruyordu, ama arkadasi normaldi onda böyle asirilik yoktu.
Daha sonra onun arkadasiyla göz göze geldim, snki arkadasi beni gördügüne Sok gecirdi, sanki beni beklemiyordu burada olacagma. Birtek onun arkadasiyla bakistik, sanki bide korkmus gibiydi bisey mi dicegm icin bilmiyorum. Ama o beni görmedi, yüzü hale gülüyordu. Bisey demeden ordan cektim gittim.
Gercekten beni unuttu mu?
Böyle kolaymi bosandigi esini kolay kola unutmak?
Adamlar böyle kolay unutabiliyormu?
Lütfen bana bisey söyleyin, bana fikir verin ne yapabilirim.
Beni ama unutmadigini ve hale ona özel oldugumu ve halen bana karsi ilgi duydugunu söylemisti.
Ama ne bu mutluluk 😞?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer