Lütfeeeennn yardim?

Merhaba arkadaşlar uzun zaman önce birini çok sevdim bu çocuk ta o zamanlar da üniversite okuyordu bende lise 2 ye gidiyordum bu çocuğun meğerse sevgilisi varmış ama tatillerde geldiğinde gözü hep bendeydi ablam beni uyarmıştı bırak seninle dalga geçer falan demişti o kızla da zaten birlikte olmuş kim bilir kaç karıyla yatıp kalktı sonra o da istiyordu işte ben kimseyle zorla birlikte olmam falan filan hem kızı seviyor hem kızı kötülüyor korunuyorduk falan dedi bu kızı bozmuş da olabilir korunuyorduk dediğine göre sonra kız bunu kandırmış eski sevgilisiyle kullanmış bu çocuğu sonra ben bu çocuğa açıldım sevdiğimi falan dedim bana bunları niye diyorsun ki dedi insan bir der ki tamam sevmissin de benim hayatım da çok kadın öldü ne bilim sevgilim ya da flört ettiğim kadınlar var diyebilirdi başkasını sev diyebilirdi bana bunları niye diyorsun dediğinde bende sadece söylemek istedim dedim iyi sen bilirsin dedi olumsuz cevap bile vermedi Allah gönlüne göre versin dedim seninde gönlüne göre versin demedi sizce niye bana böyle davrandı
Bide ben onu platonik sevdim yani

Sil
DüzenleGönder
Sor

Keşfet
Güncelle
Ara

Lütfeeeennn yardim?